Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9204207 www.bgdnes.bg

Луиза Григорова събра баби на погача

Първият празник на Бран! Благословия! - щастлива е звездата 

Луиза Григорова събра модерни баби за първия празник на сина си Бран - традиционната погача!

"Първият ни празник! Погачата на Бран! Беше страхотно изживяване! Всеки ден с него е благословия!", щастлива е звездата от "Стъклен дом" точно 40 дни след раждането. Купонът преминава в определени цветове - бяло, сребристо и морскосиньо, и макар че домът й е декориран богато с балони, плюшени мечета и украшения, Луиза не звездее.

Реклама

Собственоръчно меси погачата, взема дейно участие в кулинарните подготовки за празника - не седи със скръстени ръце, не чака наготово да й донесат всичко. Важният празник в дома на Луиза минава под надслова "Бабите не са това, което бяха", което е шеговита перифраза на реплика от хитовия сериал "Туин Пийкс": "Совите не са това, което изглеждат".

Причината е, че бабите младеят и хич не изглеждат като баби - най-много като лели! На една от снимките можете да откриете цели три баби в нашето любимо "Женско царство". На Бран няма да му липсва женско присъствие. Всъщност е страхотно, че изглеждат така! Мама е моят модел за подражание и се надявам и аз да изглеждам толкова добре след 20 години!, казва Луиза, докато позира с женската част от родата за снимка.

"Приказни, да сте благословени!", пожелава им пиар експертът Ива Екимова.

Феновете се зарадваха на събитието, но останаха учудени от избора на дрехи от страна на Луиза. "Да ви е живо и здраво и много да ви радва! Ама, защо сте облякла черно? Много неподходящ цвят за погача. Толкова красива украса, страхотен повод и това черно?? И аз обичам да нося черни дрехи, но... Бъдете здрави!", коментират последователи.

Бран пък е старобългарско име, което по-късно се превръща в Бранимир, споделя Луиза за озадачените от избора на име.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама