Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9220530 www.bgdnes.bg

Евра се сгоди за 14 години по-млада

Бившият френски национал Патрис Евра се сгоди официално малко след като се разведе с жена си. Самият футболист се похвали, че е подарил пръстен на половинката си. 39-годишният Евра е лудо влюбен в 14-години по-младата от него Марго Александра. Блондинката е успешен модел в Дания.

Патрис е с Марго от миналата година, но едва сега прекрати брака си със своята съпруга Сандра. От нея защитникът има две деца - дъщеря Мона и син Лени. Бившият съотборник на Димитър Бербатов от "Манчестър Юнайтед" се обясни в любов на годеницата си.

Реклама

"Измина повече от година, откакто сме заедно, и по-точно, откакто ти открадна сърцето ми. След втория път, когато се видяхме, ти казах, че ще бъдеш моя съпруга до края на живота ми. Сега не мога да живея без теб, дори когато си до мен, ми липсваш!", пише Евра в инстаграм.

"Смяташ ме за луд, когато ти поисках ръката след едва 3 месеца. Пожелавам на всички мъже да обичат жените си така, както аз те обичам. Това е просто невероятно, не мога да го опиша. Ти си моята вселена, душата ми, моят мир. Ти ме караш да осъзнавам, че си моята сила, а не слабост. Чувствам се по-сигурен, когато държиш ръката ми. Щастие, това е избор! Избирам те до края на живота ми", допълни той.

Карим Бензема и Рио Фърдинанд бяха сред първите, които поздравиха Евра. Бившият футболист в момента работи като анализатор за Скай Спортс в Лондон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама