Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9238103 www.bgdnes.bg

World of Warships пуска нова битка advertorial icon

Последната актуализация предоставя нова историческа колекция на американския флот, заедно с бойни мисии, ежедневни доставки и нов вълнуващ режим на битка.

Създателят и производителят Wargaming пусна най-новата си актуализация на World of Warships (WoWS), своята широко популярна безплатна игра за военноморски битки. Втората фаза на битките на американските бойни кораби представя уникална историческа колекция от Американския флот, разнообразие от бойни мисии и ежедневни доставки с редовни награди. Освен това актуализацията добавя нов режим на битка за ограничен период от време, случваща се в мрачното бъдеще, управлявано от корпорации, идваща точно навреме в сезона на Хелоуин.

Предизвикайте сензация със Stripes and Stars

Това събитие преди всичко е свързано с американския морски флот. Предназначено е да покаже на играчите основните батареи на бойните кораби, адмиралите, ордените за заслуги в двете световни войни, както и основните униформи на военнослужещите от американския флот по време на Втората световна война. След като съберат колекцията, играчите ще получат нов кораб Оклахома V ниво, заедно с камуфлажи, знамена и контейнери, като награда за изпълнението на новите бойни мисии.

Големият лов: Ключът към победата!

В World of Warships се появява нов жесток боен режим за ограничен период от време, който със сигурност ще зарадва феновете на научно-фантастичните антиутопии. Представяме Ви Key Battles - временен режим на игра, в който 16 играчи се бият както един срещу друг, така и срещу чудовища, контролирани от изкуствен интелект на гигантска многоъгълна карта.

Основната цел на играчите е да излязат от полигона през портал, разположен в центъра на картата, като унищожат едно от специалните чудовища и да получат ключ. Играчите започват играта сами, но могат и да съберат отбор с до три кораба директно в битката. Но само един може да използва ключа, поради което ще трябва да направи избор - да измине целия път заедно със своите съюзници или да стреля срещу тях и да избяга като самотен вълк. Играчите ще могат да управляват три различни кораба, всеки от които може да бъде персонализиран с богат набор от модули, което ще им позволи да експериментират с десетките уникални комбинации и стилове на игра. За да разгледате този нов режим на игра в действие, вижте това специално видео.

За по-задълбочен преглед на последната актуализация, вижте това видео.

Това са само два от акцентите от последната актуализация, в която ще бъдат включени и няколко други допълнения, като например нови мисии за клановете за печелене на награди, актуализация на интерфейса за самолетоносачите и много други. Пълният списък с ъпдейтите можете да намерите тук, а допълнителни активи за World of Warships можете да намерите в нашият пресцентър.

Реклама
Реклама
Реклама