Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9240052 www.bgdnes.bg

Актьорът Стефан Денолюбов се раздели с жена си

Вече е официално разведен, появи се в светските среди с нова любов

Година и половина след като напусна съпругата си, актьорът Стефан Денолюбов вече официално се движи с друга жена, видя "България Днес".
Звездата от сериала "Етажна собственост" се е разделил със законната си половинка, която го издържаше в моменти на финансови кризи. Актьорът е напуснал жена си в средата на 2019 г., тъй като се влюбил в друга, докладват аверите на Денолюбов.
В продължение на месеци новата двойка спазваше дискретност по отношение на връзката си от уважение към изоставената съпруга. Но този етап вече е минало - актьорът и новата му любов вече живеят заедно. И дори се появяват заедно на официални събития. Само преди няколко дни Денолюбов бе в компанията на новата си жена на премиерата на български филм. Той запозна дамата на сърцето си със своите колеги, а след това остана с нея и на коктейла, организиран от продуцентите.


"Няма какво да коментирам. Това си е личен живот, а не обществен", лаконичен бе актьорът пред вестника.
Освен с новата си любима Денолюбов преди дни вечеря и със съдия Румяна Ченалова в компанията на приятели. За личния живот на съдийката се знае, че е омъжена за д-р Красимир Атанасов Хаджигеоргиев, който "България Днес" потърси за коментар.
"Ама, моля ви се, жена ми може да вечеря с когото си поиска. Не, не сме разделени, всичко ни е наред", сподели докторът, който работи в Стара Загора.


Самият 52-годишен Стефан Денолюбов е доста ухажван актьор. Всички последни филми, в които участва, все взимат награди - "В кръг", "Слава", "Урок 4, "Докато Ая спеше" и т.н. С Маргита Гошева, жената на Иван Бърнев, са носители на сребърна награда "Симорг" за най-добра актриса и актьор на 35-ия международен филмов фестивал в Иран.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама