Лечителката ясновидка Снежана Димитрова: Оловото изкарва и проклятия, и магии

Приятел
Автор: Лили Ангелова

Лечителката ясновидка Снежана Димитрова: Оловото изкарва и проклятия, и магии

Шипове, кисти и диабет махам с леене на куршум

Коя е тя

Лечителката ясновидка Снежана Димитрова повече от 15 години се занимава с леене на куршум. Има собствен метод, чрез който открива болестите. Той зависи от личното рождено число на човека. Снежана е автор на три езотерични книги, последната от която е "Човекът в една цифра". Освен с леене на куршум Димитрова се занимава с гледане на кафе, на боб, на Библия и с енергийно лекуване на кармични заключвания.

- Г-жо Димитрова, много хора ли идват при вас "заключени" от стреса и притеснението да не се разболеят от коронавирус?

- Почти цяла България е заключена от този стрес и моя работа е да помагам на хората в този смисъл.

- Как започнахте да лекувате с леене на куршум?

- От 16-годишна се занимавам с това. Леенето на куршум е българска традиция от над 500 години. Обикновено жените, които го правят, предават уменията си на децата и внуците си, защото учебници за това няма, а тънкостите за улавяне са много. И аз взех този "занаят" от баба. Имала съм всякакви пациенти - лекари, прокурори, депутати. Непрекъснато ми се налага да чистя хората от уплах, от натрупания стрес. Чрез леенето на куршум помагам при махане на шипове, кисти, при диабет и гуша. Иначе ме питате за началото, както казах - на 16 години започнах първо да гледам на кафе. Три години събирах всичките си познати и все им познавах. Няма да забравя първия си случай. Погледнах в чашката на една приятелка и й казах: "Леле, какъв е този ужас! Ще ти вадят червата едно по едно и след това ще ги връщат". И след два месеца я оперираха от перитонит. Моята баба всъщност забеляза у мен това, че познавам. Тя лееше куршуми по знания от нейната майка. Когато реши, че съм готова, ми показа как става това и как се тълкуват фигурите, които се получават. Но и след толкова години работа с оловото пак има още какво да се учи.

- Как се снабдявате с това олово?

- От железариите ги купуват клиентите ми, случвало ми се е да ми носят и олово от акумулатори (смее се). Шегата настрана, оловото по принцип е черно, то не се употребява в чиста форма.

- Какви видове леене на куршум има?

- Обикновено хората ходят да им се лее куршум при силна уплаха или стрес. Но моята баба лееше и за много болести. Човекът лягаше на едно диванче и тя му лееше олово, където го боли. Аз също правя така - лея за различни болести. След това правя паричка от оловото. Давам я на човека да я занесе вкъщи и да спи върху нея толкова дни, колкото е личното му число на раждане. Оловото е феномен, то разваля и проклятия, и магии. С него съм излекувала много хора от шипове, дискови хернии, гуша, кисти.

- Странно ми е как се маха дискова херния чрез леене на куршум например?

- Става по следния начин - когато загрея оловото и го пусна в купата с вода, виждам как то се цепи и заприличва на органа, който е болен. Но оловото не вади автоматично шиповете, както си мислите. Ако личното число на човека е 33, му казвам да спи 33 нощи над оловната паричка, която му давам, и шиповете започват да се топят. Това е феноменално!

- Чувала съм, че бабите, като леят куршума, дават късче от оловото и казват да се спи с него само три дни?

- Това не е правилно! Вярно е, и аз това съм го чувала. Моята баба даваше парче от оловото и казваше да се спи с него 40 дни. Аз давам дни за всеки според личното му число. Ако при мен дойде човек, роден на 19.09.1999 г., сборът от числата му прави 47 и затова той трябва да спи 47 дни с паричката. А кармичното му число е 2 (4+7=11, 1+1=2 = б.а.). И друго искам да кажа - голяма част от "леячките" на куршум дават на хората и да изпият водата, в която са работили, което е изключително вредно. Сякаш да изпиеш токсините, от които си се освободил. Някои пък дори се мият с тази вода. Не трябва да се прави така, да знаете.

- Как си обяснявате силата на оловото?

- Много просто. То изкарва и негативната енергия от човек под формата на живак. Когато в човека има негативна енергия, във водата падат ситни топчета живак и хората ги виждат. В организма живакът е отрова. От оловото мога да разбера дали в организма има негативна енергия или натрупани нитрати и шлаки и организмът трябва да се пречисти. След това хората стават спокойни, започват да спят добре. Повечето страхови неврози се лекуват само с това. С лекарства само се "замазва" проблемът. Много хора са в непрекъснато трескаво състояние заради притеснения по децата, работата и това може да се извади от тялото на човек с оловото.

- Когато дойде човек при вас, откъде започвате с неговото лечение?

- Първо действам и като ясновидка, защото мога да разпозная кое заболяване е генетично обременено с кармата на родителите, дали е стрес, което значи заключена карма, или има негативност - проклятия, магии. После, като му изчисля личното число, и виждам какъв му е проблемът. След това куршумът изкарва самата негативност.

- Как разбирате кога човек страда от стрес и кога от уплах?

- Хората бъркат тези понятия, аз обаче не. Уплаха е, когато те нападне куче или станеш свидетел на катастрофа. Стресът в организма се получава с натрупване през годините на напрежение. Когато се ядосваш на мъжа си например и си лееш олово, то казва "буф" и става като голяма топка. А когато човек има уплах и излееш оловото над главата му, куршумът пуква и се изстрелва от чашата на стената или на тавана, дори по земята се пръска понякога. И така познавам кое е стрес и кое е уплах. Много хора имат вроден страх - от високо, от ескалатор, от затворено пространство, от самота. Ако е заложен в числото на човек обаче, няма как да го изкореним, можем само временно да му помогнем.

- Според вас едно заболяване е закодирано в личното число на всеки човек и то напълно съвпада с неговата диагноза. Как става така?

- Всеки си носи наследствеността на кармата. Някои числа като 10, 20, 30 и 40 са универсални. Астрологията и нумерологията са науки, които обобщават някои заболявания и по зодии и т.н., но не се домогвам до тях. Това е лично моя прогностика и тя не съществува никъде под каквато и да е форма.

- Разкажете за тази ваша собствена прогностика?

- Всичко стана много странно. Имах сън с Питагор, когато бях на 17 години. Сънувах, че намирам записките му в пещера в Северния ледовит океан. Влязох вътре с екип от хора, повечето мъже, като всички бяхме в специални дрехи, защото бе много студено. Казах на другите къде са записките му, те ги извадиха и започнах да ги чета и превеждам на български. Бяха написани на някакъв несъществуващ език, подобен на староеврейски. Числата, които бяха описани в записките - от 1 до 48, влязоха в мен и започнах да ги тълкувам. През 2009 г. написах книгата "Човекът в една цифра". Изследвах маса народ и тяхната зависимост между болестите, които имат, и личното им число, което изчислявах. Ходих при психиатри, при психичноболни, посещавах различни болници и изследвах връзката между личните им числа и болестите. В числото на всеки човек е закодиран някакъв проблем. Това не е нумерология. Лекарите, които са чели книгата ми, казват, че е феноменална, защото са открили същите заболявания, които съм установила чрез числата. Книгата е моя интерпретацията на числата, свързани с рождената дата на човек. Определям човека в цифри, казвам какво е личното му число, което се получава от сбора на датата, месеца и годината му на раждане и мога да видя какво е закодирано да се случи в неговия живот.

- Освен да леете куршум, какви други умения имате?

- Гледам на ръка, на карти, на боб, на снимка, на Библия. Ако имаш дарба, можеш да гледаш на различни неща.

- Какво трябва да знаят хората, за да са здрави?

- Трябва да се възползват от услугите на хора като нас. Ако човек претърпи катастрофа или смърт на любим партньор, вкарва стреса в себе си или се затваря в собствените си страхове. Много рядко е хора сами да си помагат при сполетяло ги нещастие. Ние сме затова, за да отключим "заключеното". Освен това хората не знаят, че можеш да си заключиш късмета дори от един декоративен катинар, поставен на чантата. Затова катинар у дома не бива да има. Освен това силата на положителната мисъл не бива да се пренебрегва. И тя върши чудеса.

Телефон за връзка с лечителката:

0896 21-18-13

Заливат с голи снимки Катя от "Игри на волята"

Заливат с голи снимки Катя от "Игри на волята"

На секстормоз е подложена Екатерина от "Игри на волята". Йога учителката напусна шоуто дни преди финала. "Моля феновете да спрат да ме тормозят с голи снимки, които получавам непрекъснато в социалните мрежи", каза в първото си интервю Катя. Тя обясни, че е попаднала в "Игри на волята" благодарение на Йоанна

Ивайло Калоянчев показа внуците

Ивайло Калоянчев показа внуците

За първи път показа внуците си Ивайло Калоянчев, единият от синовете на великия Георги Калоянчев. Актьорът вчера стана на 66 години в компанията на цялото си семейство. Фамилията се събра в Банкя, където Ивайло живее с майка си Валя. "Най-щастлив съм обграден от ей тези малки същества. Те ме радват най-много

Криско пие ракия и прави набирания

Криско пие ракия и прави набирания

Среднощна тренировка след боцкане на туршия и обръщане на ракии правят Криско и аверите. Докато е далеч от контрола на стриктния си треньор Сами Хосни, който в момента се бори с вируса, Криско му отпуска края. Налива онази ми ти огнена вода в гърлото, хрупа смело камби и карфиоли и изведнъж в мъжката компания (той е с още 4-5 авери) някой дава

Софка спасява млад мъж

Софка спасява млад мъж

С благородна кауза преди Коледа се заема Софи Маринова! Зове да помогнем на Васко, млад музикант и танцьор, когото диагностицират с остра миелоидна левкемия (АML). За да пребори коварната болест, Васко ще трябва да премине скъпоструващо лечение с химиотерапия и трансплантация на стволови клетки в Турция

Най-четени

Експертиза обръща разследването за разстрела на Красимира

Експертиза обръща разследването за разстрела на Красимира

Експертиза обръща разследването за смъртта на 21-годишната Красимира Куковска от пловдивското село Бегово! След проведени медицински и балистични изследвания става ясно, че мъжът й Любомир Петров е излъгал как случайно я гръмнал с въздушна пушка! Криминалистите откриват, че това е станало умишлено, и променят обвинението срещу душманина на младата

Бившата на Веско Маринов гори с нов цвят

Бившата на Веско Маринов гори с нов цвят

С нова прическа е бившата жена на Веселин Маринов - Цветанка. Дамата, която доскоро блестеше като блондинка, днес е избрала оранжевия цвят за буйните си

Нова зловеща версия за изчезналия Миланов:
Янек разтворен в киселина

Нова зловеща версия за изчезналия Миланов: Янек разтворен в киселина

Нова зловеща версия плъзна за съдбата на безследно изчезналия дупничанин Янек Миланов, след като бе проведена поредната безрезултатна акция за издирването му в края на миналата седмица. Смразяващата кръвта градска мълва носи, че е много възможно 41-годишният мъж да е убит, а след това тялото му да е изгорено с киселина

Ева Веселинова бременна с близнаци

Ева Веселинова бременна с близнаци

Бременна с близнаци е Ева Веселинова. Бившата панелистка на Гала е в очакване на рожбите си. Коремчето на блондинката вече ясно си личи. "Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца", пише Веселинова

Уволнена е съдийка, измислила съдебно заседание

Уволнена е съдийка, измислила съдебно заседание

Вън от съдебната система окончателно е скандалната съдийка от Раднево Люба Петрова. Повод за отстраняването й става измислено от нея заседание по дело. След като безобразието лъсна Петрова е дисциплинарно уволнена от Висшия съдебен съвет, а решението потвърдено преди дни от Върховния административен съд

Шеф Илиан Кустев: Готвих 6-степенно меню за Ердоган, той поиска ябълка

Шеф Илиан Кустев: Готвих 6-степенно меню за Ердоган, той поиска ябълка

Не бях гледал "Фермата" преди участието ми в шоуто Кой е той Шеф Илиан Кустев напусна "Фермата" няколко седмици преди финала. Кулинарят замени тигана и черпака с брадвата и триона, за да спечели голямата награда от 100 хиляди лева. Парите са жизненоважни за Кустев, който иска да спаси ресторанта си. Пред "България Днес" Кустев разкри за живота във

Уловиха 40-килограмов звяр

Уловиха 40-килограмов звяр

Валентин Вълев е майстор на едрите риби  Амурът е рекорден улов за 2020 г.  Чудовищен 40-килограмов амур хвана майстор рибар от Нова Загора. Валентин Вълев, който е известен сред приятели и въдичари като повелител на едрите риби, прави зрелищния улов във водите на язовир "Жребчево". Водоемът е близо до града му

Рут Колева призна: Получавах смъртни заплахи заради аборта

Рут Колева призна: Получавах смъртни заплахи заради аборта

Певицата с нова песен, посветена на тормоза над жени Емоционална изповед направи Рут Колева след успеха на последната си песен. All the guys (Всички онези момчета) е най-новият хит на певицата, която споделя, че текстът е вдъхновен от случващото се в живота й. "Не е музикален спомен за "всички онези момчета"

Софка пазарува като за последно

Софка пазарува като за последно

На шопинг тур се юрна Софи Маринова в столичен мол часове преди той да хлопне врати заради новата карантина срещу втората вълна от коронавирус. Затварянето на големите търговски центрове от снощи до 21 декември хвърли стотици хора в шопинг истерия заради страха да не оставят семействата си без коледни подаръци

Валя Войкова пафка като комин

Валя Войкова пафка като комин

Май наистина всяка красива жена си има по един порок. В случая с Валя Войкова то това определено са цигарите. Чаровната журналистка, която години наред бе новинарското лице на БНТ, Би Ти Ви и TV7, е страстен пушач и явно й е трудно да се откаже от този навик. "Въоръжена" с огромни очила, покриващи почти половината й лице

Най-коментирани

Изписаха Венци Стефанов

Изписаха Венци Стефанов

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов е изписан от няколко дни и вече се възстановява в домашни условия. Както е известно, босът на "белите" беше диагностициран с коронавирус. След влошаване на състоянието му се наложи да бъде настанен във ВМА. Там той прекара повече от седмица. "Изписаха ме и съм вкъщи вече. Тежко се кара този вирус

Нов на "Армията" джобил съотборници

Нов на "Армията" джобил съотборници

Каращият проби в ЦСКА Анатоле Абанг преджобил съотборниците си в румънския "Астра". Скандалът избухва преди две години, когато местните медии разкриват кражбата. Камерунецът откраднал над 1000 леи от портфейлите на двама свои съотборници и източил банковите карти на още двама играчи на тима. Те получили съобщения за извършени транзакции

Михайлов: Гордея се с момчетата

Михайлов: Гордея се с момчетата

Капитанът на "Левски" Николай Михайлов бе доволен от победата над "Локомотив" (Пд). Вратарят е горд със своите съотборници, които са показали, че в тима има истински бойци. "Беше тежък месец за всички, имахме болни, контузени - каза той. - Завръщането към тренировъчния процес също беше тежко. Видяхте, че няколко човека едва изкараха мача

Дарина пак ги наду

Дарина пак ги наду

Бизнес дамата Дарина Павлова отново изду пазва, изклюка наблюдателно око, приближено до "Мадам Мулти". Красивата казанлъчанка показа нов балкон, след като честити рождения ден на приятелка, която се грижи за нейния стайлинг. 57-годишната вдовица на Илия Павлов не отстъпва по нищо на 30-годишните девойки, както по външност, така и по душевност

Гьотце почва бизнес с джойнт

Гьотце почва бизнес с джойнт

Бившият германски национал Марио Гьотце започва бизнес с марихуана. Негов съдружник в новото начинание е друг световен шампион с Бундестима - Андре Шурле. Двамата ще инвестират в компанията "Sanity Group". Идеята е свързана със стартиране на производство на медицинска марихуана. Представителите на компанията потвърдиха участието на футболистите в

Сузанита с бельото на Валери

Сузанита с бельото на Валери

Ей на това му се вика идея - да сложиш на щампа крилата фраза на Валери Божинов. И то не просто да я сложиш на суичър или тениска, а на дамски бикини. "Малко коте", изписано с големи бели букви, грее върху черни дантелени гащи. И кой, моля ви се, ги обува тези гащи? Как кой - Сузанита! Щерката на Орхан Мурад придърпва с палец надолу анцуга си

Габи надъхва Али Соу

Габи надъхва Али Соу

Красавицата Габриела надъхва нападателя на ЦСКА Али Соу. 20-годишната българка показа гореща своя снимка преди гостуването на "червените" на румънския "Клуж", което завърши късно снощи. Габи демонстрира пищен бюст, полегнала на пода у дома. Вратът й е окичен със скъпи бижута, най-вероятно подарък от Соу

Заливат с голи снимки Катя от "Игри на волята"

Заливат с голи снимки Катя от "Игри на волята"

На секстормоз е подложена Екатерина от "Игри на волята". Йога учителката напусна шоуто дни преди финала. "Моля феновете да спрат да ме тормозят с голи снимки, които получавам непрекъснато в социалните мрежи", каза в първото си интервю Катя. Тя обясни, че е попаднала в "Игри на волята" благодарение на Йоанна

Джорджина чака Роналдо в леглото

Джорджина чака Роналдо в леглото

Родригес показа семейната спалня Джорджина Родригес чака любимия Кристиано Роналдо самотна в леглото. Испанката провокира с разголена снимка от семейното ложе, на която е само по сатенена нощничка. Родригес легна самичка, докато Кристиано поставяше поредния си рекорд. Той вкара гол щ750 в кариерата си при победата на "Ювентус" с 3:0 над "Динамо"

Снимат пореден сезон на "Мастършеф"

Снимат пореден сезон на "Мастършеф"

Снимките на седмия сезон на "Мастършеф" започнаха! Това издаде едно от лицата на риалитито - шеф Силвена Роу. Блондинката публикува няколко кадъра от снимачната площадка. Прави впечатление, че журито е с предпазни шлемове на лицето си. Само след броени дни е големият финал на сезон 6. Снимките за него отдавна приключиха

Простихме се с Димитър Ларгов (Снимки)

Простихме се с Димитър Ларгов (Снимки)

В тесен семеен кръг и близки приятели сред които и Вили Вуцов в църквата "Свети Георги" днес се състоя опелото на Димитър Ларгов.  Легендата на Славия и българския футбол почина на 26 ноември на 84-годишна възраст. Димитър Ларгов е Председател на ДФС Славия от декември 1984 година до юни 1985 година

Корнелия сложи скафандър, дезинфекцира

Корнелия сложи скафандър, дезинфекцира

В скафандър и с апарат за дезинфекция, лидерът на БСП Корнелия Нинова бе разкрита, че наистина работи като санитар. Бдителни пациенти на столичната болница "Света Анна" снимаха соцфурията по време на дежурство. Нинова наравно със сестри и санитари обгрижва пациентите и въпреки защитното си облекло и маската била лесно разпозната

Трима доктори обвинени за смъртта на Марадона

Трима доктори обвинени за смъртта на Марадона

Аржентинската прокуратура е повдигнала обвинение освен срещу личния лекар на Диего Марадона - Леополдо Луке, вече и срещу Агустина Косачов, психиатър на аржентинската футболна звезда, както и срещу директора на клиниката, в която бе опериран - Пабло Димитроф. Това е част от разследване на смъртта му, съобщи адвокатът на Косачов - Вадим Мичанчук

Топлихвар отърва пандиза със споразумение

Топлихвар отърва пандиза със споразумение

Със затвора се размина сочен от криминалисти за топлихвар, който се призна за виновен и така отърва престой зад решетките. Станимир Серафимов от разградското село Китанчево сключил споразумение с прокуратурата, с което се съгласил да му бъде наложено наказание от една година затвор условно с 3 г. изпитателен срок

Второ обвинение след двойното убийството в Шумен

Второ обвинение след двойното убийството в Шумен

Второ обвинение готви прокуратурата срещу Георги Йорданов, задържан за смъртта на баба си и дядо си, научи "България Днес". Студентът, който е на 21 години, бе арестуван за убийството на баба му и дядо му във вилата им край Шумен. Още след ареста на младежа бе обявено, че има съмнения, че той е прибрал 700 лв

Снежна приказка за Диляна Попова

Снежна приказка за Диляна Попова

Снежна приказка за сина си Борил и невръстната му приятелка спретна топмоделът Диляна Попова. Красавицата заведе децата на бой със снежни топки в парка, като малчуганите не спряха да се радват на

Снежна приказка за Диляна Попова

Снежна приказка за Диляна Попова

Снежна приказка за сина си Борил и невръстната му приятелка спретна топмоделът Диляна Попова, видяха топпапараците на "България Днес". Красавицата заведе децата на бой със снежни топки в парка, като малчуганите не спряха да се радват на снега. Диляна пък показа, че един топмодел изглежда идеално и в анцуг, възхитиха й се очевидци

Сестрата на Неймар се разхвърля

Сестрата на Неймар се разхвърля

Сестрата на звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар - Рафаела Сантос, знае как да се възползва от славата на брат си. Сексапилната мадама създаде своя колекция бански костюми. С рекламата им се зае самата тя. Рафаела засне специална фотосесия на плажа в Бразилия. 24-годишната знойна красавица позира с най-впечатляващите си модели

Нешка Робева: Трябваше да изолират момичетата

Нешка Робева: Трябваше да изолират момичетата

Легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева съсипа от упреци ръководителите на българската гимнастика. Пред "България Днес" бившата наставничка на Илиана Раева хвърли още съчки в огъня. - Г-жо Робева, защо отприщихте сурова критика към Илиана Раева след европейското, а не преди това? - Непрекъснато говоря тези неща

Илиана Раева: Смешно е да се търси отговорност за COVID-19

Илиана Раева: Смешно е да се търси отговорност за COVID-19

Илиана Раева никога не пести похвали и критики. В своето първо изявление след европейското първенство по художествена гимнастика в Киев тя отдаде заслуженото на медалистките при девойките Стиляна Николова (злато на лента и сребро на топка) и Ева Брезалиева (бронз на въже). Успоредно с това размаха пръст към Боряна Калейн (четвърта в многобоя) и