Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9245152 www.bgdnes.bg

Щерката на Искра Радева се сгоди

Лени получи пръстен за рождения си ден, не спира да го показва

Сексапилната Елена Станулова се сдоби с пръстен за рождения си ден.

Бижуто, което е символ на годеж, е сред най-ценните подаръци на красавицата, както самата тя се хвали. Освен че показа годежния си пръстен, Лени най-накрая се престраши и показа кой е новият зет на великата българска актриса Искра Радева.

По случай своя 34-ти рожден Елена събра отбран кръг от приятели в елитен столичен ресторант. На снимките от партито ясно се откроява годежният пръстен на красавицата, който блести от безименния й пръст. На кадрите се вижда и мистериозният мъж, който е спряган за неин бъдещ съпруг. Той целува нежно половинката си, на която се кълне във вечна вярност. Без да уточнява името на избраника си, Лени тъничко намекна, че именно той е бъдещият й съпруг. На всяка снимка тя демонстративно вади на преден план скъпарското бижу, което краси ръката й. Елена има син от предходната си връзка, който носи името Кристиян.

Преди години Лени успя да разбие сърцето на покойния вече Христо Сираков. Тя е спрягана за единствената жена, която оставя с пръст в уста Ицо Стоте манекенки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама