Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9251266 www.bgdnes.bg

Фолкпевец предизвика Фики на боксов мач

За първи път в историята 

Не ме е страх от него, въпреки че е 30 кг по-тежък от мен, казва Ангел 

Фолкпевецът Ангел предизвика колегата си Фики на боксов мач. Той хвърля кърпата на предизвикателството да се срещнат на ринга до края на годината, а събраните средства от епичния двубой да бъдат дарени за благотворителна кауза.

"Наскоро разбрах, че Фики тренира бокс. Прави го от 5 години и е придобил много добра техника. Аз също тренирам от около две години. Затова му предлагам да направим нещо, което не се е случвало никога досега в историята - двама фолкизпълнители да се изправят един срещу друг в боксов мач. Аз съм 90 килограма, а той е около 120 кг, така че е по-тежък от мен. Но това не ме притеснява и не ме страх, дори да ме набие. Изходът от такъв двубой е непредсказуем, а и хората ще се забавляват да видят двама певци в силова битка", заяви пред "България Днес" Ангел.

Реклама

Преди дни той отправя предизвикателството си към Фики и през социалните мрежи. "Видял го е и го е харесал с палец, но все още не ми е потвърдил. Да каже дали е съгласен, или не, за да имаме 10-15 дни за подготовка, да изберем зала, в която да се случи, и да успеем да организираме процедурата по дарителството", добави Ангелов. Неговото предложение е парите да отидат или за българските медици, които са в битката срещу коронавируса, или за деца, които са в затруднено положение в навечерието на коледните и новогодишните празници.

"Не се заяждам с него, нямам лоши чувства, дори го приемам като приятел, макар да не сме чак толкова близки. Боксът е техничен спорт и можем да покажем нещо повече от бой", каза още Ангел.

"България Днес" направи многократни опити да се свърже с Фики и да коментира отправеното му предложение, но той не отговори на обажданията ни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама