Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9255216 www.bgdnes.bg

Онлайн ЧНГ на Малдивите

В наши курорти по-скъпо, отколкото в Египет 

Пиете и хапвате вкъщи, но гледката ви е екзотична 

Нова година на Малдивите е мисия възможна!
Дори да не сте супербогаташ или амбициозна плеймейтка, имате шанс да посрещнете 2021 г. в екзотичната страна в Индийския океан. Редица точки по света, сред които и Малдиви, предлагат онлайн празненство за новогодишната вечер. Стоите си вкъщи, хапвате традиционни ястия и пийвате ракия и вино, но ще имате гледка на живо от някой от стотиците острови, където е вечно лято и плажовете са безкрайно бели.
Услугата е напълно безплатна, като вече ще можете да се похвалите, че сте завели жената на Малдивите. Във видеото на живо ще има също така празнична програма, местни хора и вероятно още куп изненади, с които да се почувствате щастливи в новогодишната нощ. Подобни онлайн купони ще има и от други места, като в Европа ще започнат преди Коледа.
Пътуването до австрийската столица Виена е много популярно по това време на годината, но COVID-19 промени начина на живот. Скоро ще можете да "отидете" там, но чрез виртуална разходка, с която да почувствате духа на града в сърцето на Стария континент. Подобно излъчване в интернет ще има и от италианския курорт Амалфи, популярен с крайбрежието си и като обект от световното наследство на ЮНЕСКО. И това място можете да посетите през декември единствено чрез телефона или компютъра си.


Въпреки усложнената ситуация от пандемията родни туроператори продължават да предлагат варианти за посрещане на новата година в чужбина. Проверка на "България Днес" показа, че едноседмичен престой в 5-звезден хотел в Египет, с включен ол инклузив, може да ви излезе по-евтино, отколкото три нощувки в родните зимни курорти. Цените варират около 800 лева, но разликите в дните престой и предоставената храна значително се различават. Както и че в офертите за Египет са включени и двупосочни самолетни билети.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама