Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9257065 www.bgdnes.bg

Галена по-харесвана от Гала

 Онлайн конкурс "Жените на 2020"

 Ивет Лалова би Цветана Пиронкова във виртуална надпревара

С хиляда гласа преднина фолкпевицата Галена пребори конкуренцията в лицето на най-прочутата родна водеща Гала.

Пайнерката стана първа в онлайн конкурс "Жените на 2020", организиран от "Мис Вселена" Радост Тодорова.

Реклама

Голямата битка в категория "Шоубизнес" се водеше между изпълнителката и водещата на "На кафе", но в крайна сметка Галена победи.

Още по-ожесточена бе надпреварата между Ивет Лалова и Цвети Пиронкова в категория "Спорт". Лекоатлетката надделя над първата ни ракета с 900 гласа повече. Изненадващо е, че в тази категория фитнес гуруто Биляна Йотовска остана последна сред четирите номинирани.

Надпреварата "Жените на 2020" се проведе изцяло онлайн в социалните мрежи и всеки можеше да даде гласа си. Идеята на Радост Тодорова идва спонтанно. Красавицата, която е сред много популярните инфлуенсъри у нас, има за цел да разбере кои са най-харесваните дами в страната от онлайн потребителите. Гласуването продължи две седмици и бе в два кръга, а гласовете се брояха публично в интернет. Победителките в миниконкурса ще получат подаръци от Радост - луксозна козметика.

Радост, която е носителка и на титлата "Мис Футбол", в момента живее в Русия с любимия си Георги Костадинов. Националът и моделката са заедно от няколко години. Вчера Тодорова сподели, че първото нещо, което ще направи, когато се прибере в родината, е да дари кръвна плазма. Брюнетката е изкарала коронавируса, но тихомълком, без да съобщава на последователите си. Радост не крие, че е изкарала сравнително тежко болестта - с жестока кашлица и силно главоболие, трябвали са й десет дни, за да се почувства добре. Брюнетката също споделя, че лоша шега й е изиграл големият страх, който е изпитвала тогава и съветва - спокойно и без паника.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама