Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9257233 www.bgdnes.bg

Сузанита плътно зад Бойко

Правителството взима правилното решение за излизане от кризата, категорична е певицата

Сузанита подложи крехкото с рамо в помощ на Бойко Борисов и кабинета. Младата изпълнителка е напълно уверена, че правителството ще вземе правилното решение за справяне с ковид кризата.

Реклама

"Ще продължим напред!", сигурна е дъщерята на Орхан Мурад.

Скандалната изпълнителка, която проби с малолетни разголени снимки и проблеми с дрогата, прави тежък анализ на ситуацията у нас. Но е оптимист.

"Да. Правилно сте чули. Правителството ще обсъди затварянето на държавата. Удължава се противоепидемичната обстановка до края на март. Университети, училища и ясли се затварят, както и ресторанти и нехранителни магазини, няма да има колективни спортни мероприятия и екскурзии. А дали това е наистина правилното решение? Прави се, защото здравната система е подложена на страхотен натиск. И няма да издържи. Но дали икономиката ще издържи? Дали хората ще издържат?", анализира тя.

"Сигурна съм, че правителството ще вземе правилното решение за всички нас", оптимист е певицата.

Според Сузанита проблемът е дългогодишен: "Никой не инвестира през годините - повече от 30, в кадри - млади и способни. И те заминаваха от Терминал 1 година след година", и заключава: "Това е просто един вирус. Гаден, труден, упорит, но вирус. Ще мине през всички от нас, няма начин иначе. И ще продължим напред".

Напоследък Сузанита сериозно се е заела със съчиненията-разсъждения, току-виж станала журналист!

"Няма да се извинявам, че допускам малко хора до себе си - какво да си говоря с някой, който е далеч от светоусещането ми. Няма да се извинявам, че обичам да пия сама кафето си - просто предпочитам да си мълча и да наблюдавам света, отколкото да споделям дните си с хора, които бълват ненужна информация и клюки за хора, които бегло познавам или дори не познавам. Няма да се извинявам, че не се отказвам. И че и в най-тежките моменти вярвам в щастливия изход на нещата. Няма да се извинявам, че харесвам света си и малкото хора, които са в него. Няма да се променя и няма да го напусна само за да докажа нещо на някого", сподели тя интимно онзи ден.

Реклама
Реклама
Реклама