Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9266064 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Анна-Мария Чернева: Усетих как COVID слиза към дробовете ми

Вярвах, че няма да умра!

Коронавирусът удари екзотичната плеймейтка Анна-Мария Чернева. Красавицата преживя един след друг почти всички симптоми на коварното заболяване. Най-тежкият момент за актрисата от серията "София ден и нощ" беше опасното слизане на болестта към гърдите.

"Изведнъж загубих всякакъв вкус и обоняние - разказа за читателите на "България Днес" началото на своите премеждия Анна-Мария Чернева. - Чувствах се страхотно, както съм си по принцип. Миришех моя парфюм, но нищо не усещах. Хапвах вкусни храни, без да разбирам какво ям. Така беше цяла седмица."

Реклама

На десетия ден притеснението започва да наляга сексбомбата.

"Започнах да се притеснявам. Но все още нямах симптоми на грип. Мислех, че до третата седмица ще се оправя - спомня си Анна-Мария Чернева. - Вместо това продължих по същия начин, но започна да ме боли гърлото. Принципно нямам проблеми с него, защото сливиците ми са извадени заради ангини. Преглъщах със зверски болки. На третия ден започнах да усещам как коронавирусът се мести от гърлото към дробовете и гърдите. Вярвах, че няма да умра, защото нямам придружаващи заболявания."

Хубавицата веднага се обажда на своя личен лекар. Докторката предписва антибиотик.

"Започнах и да кашлям, но всичко беше в рамките на обикновен грип. Нищо съществено - добави Анна-Мария Чернева. - На петия ден от антибиотика само повърхностно кашлях. Лека-полека коронавирусът си отиде. Всичко това продължи 3-4 седмици. При някои други хора удря по-тежко."

Плеймейтката разбира, че е изкарала коронавирус след положителен тест за антитела.

"Изолирах се, когато ме заболя гърлото, защото започнах да отпадам. 10 дни не съм ходила никъде - признава Чернева. - Още повече,че спряха да ме викат на работа. Заради мерките. Всички танцьорски ангажименти отпаднаха. Бях малко в безизходица. Водеща съм на предаване на поздрави по ФЕН ТВ всяка вечер от 8 до 12 вечерта и едва тази седмица се завърнах на екран."

Гаджето на Анна-Мария Чернева - Тодор Грудов, оказва страхотна подкрепа в трудния момент. Фенът на "Левски", известен като Теди Хитлера, осигурява храна за болната красавица.

"Теди много се грижеше за мен. Носеше ми всеки ден закуска, обяд и вечеря. Както и майка ми - добавя Анна-Мария Чернева. - Изпаднах в депресия. Чувствах се зле, но всичко се стабилизира. Свикнала съм да обикалям от град на град. С шоута и представления. Изведнъж се озовах болна у дома. Минах на леки антидепресанти. Надявам се скоро да дойдат по-добри дни за всички."

Реклама
Реклама
Реклама