Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9266128 www.bgdnes.bg

Софка пазарува като за последно

Преди да хлопнат кепенците на моловете

Черни петъци и промоции привличат изпълнителката, с часове тя обикаля магазините

На шопинг тур се юрна Софи Маринова в столичен мол часове преди той да хлопне врати заради новата карантина срещу втората вълна от коронавирус.

Реклама

Затварянето на големите търговски центрове от снощи до 21 декември хвърли стотици хора в шопинг истерия заради страха да не оставят семействата си без коледни подаръци. Затова в последните дни столичните молове работят до по-късно, като още с отварянето им сутрин се забелязва струпване на желаещи да пазаруват и да се възползват от намаленията в седмицата на черния петък.

Емблематичният глас на фолка също не прави изключение. Тя бе забелязана от топпапараците на "България днес" да влиза с мощния си джип в паркинга на голям търговски център в полите на Витоша. След като намери удобно място за паркиране, тя се отправи към входа на мола, откъдето започна и голямата й обиколка по магазините. Най-често Софи атакуваше големите вериги за дрехи, а най-много време отдели на щандовете за аксесоари и бижута.

Маринова не пропусна да огледа и разнообразието от шалове, както и зимни, по-топли дрехи.

За последния си спринт в търговския център певицата заложи на тъмен спортен тоалет, като маската й също бе в този тон, въпреки че не я ползваше правилно, а стоеше подпряна на брадичката й. Въпреки това Маринова се стараеше да спазва нужната дистанция и се движеше по обозначенията.

"Подкрепям мерките, щом трябва да се затвори държавата и ако това помогне, да го направят. Нямам против заведенията и моловете да са затворени, ако наистина ще има ефект", коментира пред "България Днес" Маринова. Тя обаче допълни, че силно се надява на 21 декември заведенията да отворят, за да може и изпълнителите да поработят.

"Имам вече програма за голяма част от 2021 г., имам участия и за коледните и новогодишните празници. Уж трябва да работим, дано отворят заведенията, защото хората няма да издържат повече от това", добавя Софи, която прекарва свободното си време вкъщи с Лоренцо. Майка и син творят музика, докато нямат участия.

"Правим музика у дома и организираме участията си за новогодишните телевизионни програми. Най-важното е да сме здрави, всичко останало - работа, пари, ще го има и след нас", завърши мъдро Маринова.

Реклама
Реклама
Реклама