Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9266367 www.bgdnes.bg

Павел Поппандов: Изпаднах в паникатака от този вирус!

Дъщеря ми и зет ми се разболяха, аз се грижих за тях

"За кратък, малък период бях изпаднал и аз в паникатака от този коронавирус, който е обхванал всичко живо. Да, вярно е, че постоянно се пазя, но и моето семейство го изживя." Това сподели актьорът Павел Поппандов, на когото дъщерята и зетят се разболели от ужасяващия вирус. "Донесе го едната от внучките ми от училище. Те са на 10 и на 6 години. Странно е, че при тях както идва, така си и отива заболяването", сподели Поппандов. Именно в този момент той се притеснил, че може да е заразен и често се обаждал на джипито си д-р Ставрева. "Добре че се разминах засега с болестта", радва се актьорът. Дъщеря му и зет му обаче не са имали този късмет. "През цялото време аз им пазарувах, оставям им пред вратата и дим да ме няма. Само пръскам натам-насам с подръчни средства, което дори не ми е смешно", казва звездата от "Оркестър без име".


Малко преди да настане пандемията, той участва във филма "Пепел срещу слънцето", който вече излъчват в кината. Останал с прекрасно впечатление от главния герой в него - Юлиан Вергов. "Много талантливо момче, неслучайно в момента е топактьор", хвали го Поппандов.
Веднага след този филм той се снимал и в друг, на дебютанта ютубър - Крис Захариев. "Млад режисьор, но много симпатичен. Лентата се казва "Един асансьор разстояние" и в нея участвам с Данчето Кузманова. Добре ни се получиха нещата. Всъщност това е моята 131-ва роля", доволен е Поппандов, който в момента вече си почива и чака по-добри времена за актьорството.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама