Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9272042 www.bgdnes.bg

Силиконови бомби избухват на XXL конкурс

Джулиана Гани става водеща онлайн

 Миски и плеймейтки се събират в надпреварата за "Мис Плюс размер"

Най-изкусителните силиконки влизат в риалити конкурса "Мис Плюс размер". В невиждана светлина ще видим известни плеймейтки и миски, известни с перфектните си форми.

Сред първите поканени за специално участие във формата е една от най-прочутите едрогърди мадами у нас - Джулиана Гани. Тя ще е водеща на конкурса, научи "България Днес". Джулката няма търпение да се впусне в поредното предизвикателство, което със сигурност ще й се отдаде без проблем.

Реклама

Други известни мацки, които ще имат специални задачи в предстоящото шоу, са плеймектките Станислава Андреева, Анна-Мария Чернева, Деси Фотосесията, Михаела Тодорова. Бившата Мис България Радинела Чаушева и актьорът Ники Сотиров също ще са част от звездните участници в първото издание на "Мис Плюс размер". Може би най-приятна изненада за кандидатките ще е присъствието на Мистър София Васил Младенов. Младокът е обещал да зарадва специално дамите и да запали страстите в шоуто.

"Мис Плюс размер" стартира от 5 декември и ще излъчва като риалити онлайн. Осем жени със закръглени форми ще се борят за короната. Те ще живеят под един покрив и ще имат специални задачи, които да разкриват качествата им. Именно за това ще им помагат звездите от родния шоубизнес, които ще влязат при тях.

Конкурсът е организиран от "шефката на силиконките" Мариана Маринова и е първият подобен у нас. Тя вярва, че той ще даде самочувствие и увереност на закръглените жени в страната ни. Две от участничите вече са ясни - първият XXL модел у нас Веси Маринова и жената, която преди време сама постави хиалурон в устните, с което взриви социалните мрежи - Ваня Великова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама