Актьорът и фитнес инструктор Кристиан Кирилов: Щях да припадна в "Маскираният певец"

Приятел
Автор: Борислав Радославов

Актьорът и фитнес инструктор Кристиан Кирилов: Щях да припадна в "Маскираният певец"

Кристиан Кирилов

Имам клаустрофобия, едва дишах под прикритието на Златния

КОЙ Е ТОЙ

Актьорът Кристиан Кирилов изгря в ролята на Митака в сериала "София ден и нощ". С фолкпевицата Джулия са едни от най-симпатичните светски двойки, като двамата сключиха и граждански брак. Преди броени дни Кристиан се оказа зад облеклото на Златния в шоуто "Маскираният певец", успявайки да заблуди панелисти и зрители до последно. Освен това Кристиан е модел, фитнес инструктор и попфолк изпълнител.

- Успя да заблудиш и панелисти, и зрители в "Маскираният певец" зад маската на Златния. Доволен ли си?

- Предоволен съм, защото стигнах до полуфинала. Още повече че толкова добри певци и артисти отпаднаха преди това. Уникално преживяване беше, което ме зареди с много адреналин и нови запознанства. Самият костюм беше доста сложен и ми беше много трудно да измислям движения с него.

- Тежеше ли много?

- Много, трябваше да се сложи и шкембе отпред, което ми пречеше да дишам нормално. И аз не съм малък. Може би на 20% и дори по-малко се виждаше от нормалното зрение.

- Формата ти помогна ли да се справиш?

- Да. Трябваше да намеря някакъв баланс, защото още на първия лайв щях да припадна буквално. На втория също. Тръгнах да се раздавам, както винаги го правя на участия с жена ми. Но аз пея под маската и едновременно танцувам. Адреналинът също е голям, понеже сме на живо и в един момент казвам на Кико в слушалката - ще припадна, какво да правя. Отделно страдам от клаустрофобия и беше страшно преживяване. На другите лайфове вече започнах да свиквам, да балансирам, по-бавно да дишам и нещата си дойдоха на мястото. Но най-страшното беше на предпоследното живо предаване, в което на песента "Дано" се качих да пея на масата на панелистите. Можеше да падна, но успях да се овладея. После ме питаха да не съм луд да го направя, при положение че нищо не се вижда.

- Дали пък вече не си преборил клаустрофобията с участието си?

- Може, да (смее се). Трудно е, но като ти кажат, че е твой ред да излезеш вече, и забравяш за всичко. Дори много неща не ги помня и като го гледам, после се питам аз ли съм го направил. Въобще не мислиш за нищо, а само за изпълнението.

- Наистина ли панелистите не знаят кои са хората зад маските?

- Абсолютно! В първия сезон бях малко скептично настроен и се питах как така никой няма да знае кои са участниците. Но сега, след като бях в предаването, се убедих в това. Когато ходех на репетиции, цял ден бях затворен в подвижните и модерни нови фургони, които са с климатик, телевизор, кафе машина, хладилник. Реално не можеш да мръднеш и ако искаш да отидеш до тоалетна, трябва да пишеш. Не можеш да говориш с никой, а реално за мен знаят няколко човека, които ми помагат да си облека костюма и човека, който идва да ме вземе. Но панелистите наистина си нямат идея кой е, като смъкнах маската, всички дойдоха да си говорят с мен и бяха искрено изненадани.

- Значи си е същинска карантина в шоуто?

- Да, абсолютно! Даже като идваха до мен, когато махнах маската, ми беше неудобно в първите няколко минути и им казвах да не говорят с мен. А те ме успокоиха, че участието ми е приключило и вече може. Наистина не можех да говоря с никой освен с малцината от екипа, които знаеха. Беше ми много странно, все едно излизаш от затвора. Много емоции действително.

- Твоята половинка Джулия ли те запали по музиката?

- Не, на мен винаги ми е било мечта да се занимавам с музика. Когато споделих на Джулия в началото, че ще правя моя песен, тя ми каза - да бе, да, нарочно го казваш, защото ме сваляш. А аз вече бях дал на композитора Даниел Ганев да я работи и в крайна сметка се решихме на дует с нея. Тогава Джулия ми каза да отида с нея на участие и там видях, че хората ни обичат. Това ми дава стимул и мотивация да продължавам.

- И двамата сте млади и хубави, а ревнувате ли се?

- И двамата сме ревниви, но сме намерили баланса. Ако не се ревнуват хората, малко ще е съмнително. Свикнали сме на писането на различни фенове и ухажори. Но това е част от играта.

- Как се случиха нещата с нея? Кой кого свали?

- Аз я свалих, разбира се, че ако чакам тя да ме свали мен... Много рядко ходя по дискотеки, но веднъж го направих на нейно участие. Направо отидох на сцената, посочих я с пръст сякаш отдавна се познаваме и направо я смъкнах от сцената. Разменихме си номерата, а след 5-6 дни заминах за САЩ. Бях на кастинги в Ню Йорк и Лос Анджелис. Всеки ден говорихме по 7-8 часа на видеоразговори. Исках да се видим, като се върна, а тя все не искаше. Тогава беше форматът "ВИП Брадър" и тя си мислеше, че ще влизам в къщата и ще се хваля с нея. А аз й показвам Ню Йорк и небостъргачите и се чудя за какъв "ВИП брадър" ми говори. Но всеки човек си има опасения. Тогава като изгряваща звезда в попфолка беше нормално да се притеснява. Дошъл някакъв нацепен мъжага, на който му се носи славата на мачо. Какво ли си е помислила тогава. Но после видя, че съм сериозно момче. Аз съм доста весел и с чувство за хумор, тя също и нещата се случиха между нас.

- Сега мислите ли и за деца?

- Да и дори работим по въпроса. Но смятам, че то ще се случи, когато си дойде времето. Господ си знае работата. Даже се шегуваме, че тази година беше идеална за тази работа, както сме затворени вкъщи.

- На какви кастинги беше зад океана?

- Звъннаха ми за една реклама на енергийна напитка. Имах сключен договор и трябваше да снимам с Брус Уилис. Но заради пандемията нещата се осуетиха. Аз съм позитивен човек и вярвам, че каквото ти е писано, това и ще се случи.

- Неприлични предложения получавате ли с Джулия?

- Преди да се оженя и да имам по-сериозна приятелка, която да обявя публично, е имало към мен страшно много предложения. Но откакто знаят, че имам жена, хората сякаш имат респект и спряха. И към двамата е имало такива предложения и от мъже, и от жени. Колкото жени са ми писали, толкова и мъже. Не знам какво им става на тия хора. Но това е тенденция в цял свят. Даже хомосексуалните мъже са по-нахални от жените в днешно време. Нямам нищо против тях. Даже бяха пуснали един порно клип с трима мъже и уж аз съм бил единият от тях.

- Разбра ли се кой и защо го е направил?

- Моят мениджър много беше ядосан. Точно тогава бях предложил брак на жена ми и на другия ден го пуснаха този клип. Пишеха "шок", "ужас", "изненада" и т.н. За този, които казаха, че съм бил аз, всъщност е динамото на гей порноиндустрията. Казва се Виктор Ром и е с милиони последователи. Филмът е час и половина, а те са отрязали кадър от 7 секунди, на които прилича на мен. А ако погледнеш профила му, нямаме никаква прилика. Явно това е било атака от някой гневен, на когото не съм обърнал внимание.

- Да те върна към сериала "София ден и нощ", който най-вече те изстреля. Липсва ли ти?

- Да, три години и половина сме го снимали. Станахме си като семейство. Сега има много нови предложения за съвместна работа, но карантината ги спря за момента.

- Продължаваш ли с фитнеса ударно и през изолацията? Как мотивираш хората да не се залежават вкъщи?

- Той е начин на живот за мен. Мотивирам хората да не престават да се движат и да си изберат подходящ за тях спорт. Може и да не е фитнес. Ако на теб не ти се тренира, може да отидеш в гората да се разходиш. Движението е най-важно.

Преслава се събужда от зимен сън

Преслава се събужда от зимен сън

"Време е да стана от зимния сън". Така описа началото на тренировките си Преслава. Фолкдивата му отпуска края покрай карантината. Заради неработещите заведения Преслава води съвсем различен начин на живот. Студеното време навън още повече усложнява ситуацията за певицата. Тя почти не се движи, затова решава да си купи бягаща пътека

Орлин Павлов учи щерката си на песни

Орлин Павлов учи щерката си на песни

На детски песнички учи Орлин Павлов дъщеря си Елизабет. Музикантът се заема със задачата да научи малката си наследничка на малчуганския вечен хит "Зеленчуци който не яде". Елизабет, която след ден ще навърши 2 годинки, в захлас слуша своя татко и се опитва да повтаря думичките от текста. В края на изпълнението певецът иска от дъщеря си целувка и

Сърчаджиева си говори с починалата си майка

Сърчаджиева си говори с починалата си майка

Мислено си говори с майка си Алекс Сърчаджиева. Родителката на актрисата - Пепа Николова, на 23 декември щеше да навърши 74 години. "Говорим си. Много неща си казваме - някой път я моля за съвети, моля я за помощ. Смятам, че хората отиват на друго място, по-хубаво от това, но те продължават да ни помагат, вярвам в това

Емилия вдига гири

Емилия вдига гири

Без бельо, но с гири в ръце - така спортува Емилия! Изпълнителката, която миналата пролет зовеше да си останем у дома, а после призова да отворят бизнесите, се пусна в сиво екипче, но не намери за нужно да тури сутиен отдолу и подчерта перфектни силиконови

Най-четени

Поппандов СКОЧИ на Гери Дончева

Поппандов СКОЧИ на Гери Дончева

И моделките са на първа линия, смее се Георги Мамалев Актьорът възмутен как манекенката може да се ваксинира, а не някой учител или медик Павел Поппандов скочи на Гери Дончева! Актьорът недоумява как моделката се е ваксинирала срещу COVID-19 преди редица лекари, учители и хора в рисковата група. Както е известно

Ясновидецът Божидар Караджов: Слави ще се бори за втора политическа сила

Ясновидецът Божидар Караджов: Слави ще се бори за втора политическа сила

Ако се кандидатира, Румен Радев ще спечели втори мандат, казва гадателят Визитка: Божидар Караджов е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света. В началото на 2015 г. предсказа трагедията с авиокатастрофата над Френските Алпи. Провидя страшния пожар във влака по линията София - Кардам. В началото на 2014 г

Забраниха на Златка да е балерина

Забраниха на Златка да е балерина

Не намира търсения отклик у феновете си Черната Златка с последната си фотосесия, която я представя като балерина по време на тренировка. "Злати, нищо лично - харесвам те, ама това не е правилно. Падьоми, колена, гръб. Има още много да потренираш, да не кажа, че на тази възраст е невъзможно. Не се обиждай

Мария Илиева пусна детето при бившия

Мария Илиева пусна детето при бившия

Малчуганът в компанията на доведената си сестра, поп звездата се готви за "Капките" Бившият любим на Мария Илиева отново успя да прекара време със сина им Александър, видя "България Днес". Чаровният малчуган посрещна изминалите празници в компанията на татко си Георги и семейството му. Младокът събра двете си отрочета - първородния му син от поп

Буковска: Приключих с голите сцени!

Буковска: Приключих с голите сцени!

"Децата ми не са гледали нито една моя роля!", казва звездата  "Дотук бях с голите сцени! По принцип някоя ситуация може да бъде еротична и с облечени актьори, но при мен не се получаваше точно така. Но каквото било - било! Казала съм си, че вече като майка с деца, които са в социума, това със събличането свърши

Жанета Осипова и Мария с тайни партита за ЧРД

Жанета Осипова и Мария с тайни партита за ЧРД

Фолкпевицата празнува със снахата на Долорес Арсенова, Гери Никол куфее на другия купон Пандемията не спира най-известните купонджийки да празнуват. С тайни партита фолкпевицата Мария и плеймейтката Жанета Осипова отбелязаха рождените си дни. Заради затворените нощни заведения и двете избраха интересни алтернативни варианти

Лотарията фалира

Лотарията фалира

Компанията "Ню геймс", чрез която оперираше "Национална лотария" на Васил Божков, официално е обявена във фалит с решение на Търговското отделение на Софийския градски съд. Това показва проверката на "България Днес". Решението е по дело за искане за обявяване на несъстоятелност на компанията, заведено от Станимир Димитров

Майкъл Чорни в тежък развод

Майкъл Чорни в тежък развод

Тежка година преживява Майкъл Чорни. Бизнесменът и бивш собственик на "Левски" не само се раздели със съпруга си Никол Райдман, но и е съден от нея. Вече няколко месеца тече делото, което цял Израел следи със затаен дъх. Никол и 69-годишният милиардер сложиха край на брака си в началото на 2020-а след 11 години заедно и две деца

Розмари влюбена в Бузлуджа

Розмари влюбена в Бузлуджа

Странно любимо място има Розмари. Моделката признава, че е ходила често-често до Бузлуджа. "Безброй пъти съм посещавала този масивен космически кораб, построен по време на комунизма. Всеки път откривам нещо различно", разкрива Розмари под видео от последното си качване до

Саня Борисова отмята задачи

Саня Борисова отмята задачи

Шопинг, тренировки, шофиране - всекидневието на Саня Борисова е много натоварено, видя "България Днес". Чаровната актриса си върши всичките задачи напълно сама и се справя повече от отлично. Дори успява да си намери място за паркиране, което в София е сериозно предизвикателство. Снимки: "България

Най-коментирани

Маша с пръстен за 400 бона

Маша с пръстен за 400 бона

Бившата половинка на Григор Димитров - Мария Шарапова, се радва на доста скъп годежен пръстен. Бижуто, което Александър Гилкс сложи на ръката й наскоро, струва $400 000. То е изработено по поръчка от Джесика Маккормак. Отличава се с изумруден петкаратов диамант. Гилкс предложи брак на Маша през декември

Моника В. се сгоди за милионерка

Моника В. се сгоди за милионерка

"Казах "Да"!", хвали се Моника Валериева и показва снимка, на която... жена й е паднала на коляно пред нея и държи лявата й ръка. Всичко обаче е на шега за забавна фотосесия с нея и приятелката й Доника, която едно време се прочу като "Мис Милион" след печалба от лотария. Двете обикаляха света и заведенията, но после се появиха слухове

Пилар е кралица на вълците

Пилар е кралица на вълците

Съпругата на капитана на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос - Пилар Рубио, направи свой прочит на "Червената шапчица". Тя позира с черна наметка с качулка и два черни вълчака. Тв водещата и модел засне специална фотосесия на снега, който изненада Испания наскоро. Пилар явно никак не се бои от студа. Тя е по черно боди и наметка с качулка

Преслава се събужда от зимен сън

Преслава се събужда от зимен сън

"Време е да стана от зимния сън". Така описа началото на тренировките си Преслава. Фолкдивата му отпуска края покрай карантината. Заради неработещите заведения Преслава води съвсем различен начин на живот. Студеното време навън още повече усложнява ситуацията за певицата. Тя почти не се движи, затова решава да си купи бягаща пътека

Нора по бельо

Нора по бельо

Нора Сегура надмина себе си и буквално подпали мрежата. Половинката на бившия вратар на "Манчестър Юнайтед" и "Евертън" Тим Хауърд зарадва феновете с поредния горещ кадър. Този път моделката не позира чисто гола, но ефектът е същият. Блондинката е по розово бельо. Тя е избрала дантелено боди, което повече показва, отколкото да скрива нещо

Орлин Павлов учи щерката си на песни

Орлин Павлов учи щерката си на песни

На детски песнички учи Орлин Павлов дъщеря си Елизабет. Музикантът се заема със задачата да научи малката си наследничка на малчуганския вечен хит "Зеленчуци който не яде". Елизабет, която след ден ще навърши 2 годинки, в захлас слуша своя татко и се опитва да повтаря думичките от текста. В края на изпълнението певецът иска от дъщеря си целувка и

Сърчаджиева си говори с починалата си майка

Сърчаджиева си говори с починалата си майка

Мислено си говори с майка си Алекс Сърчаджиева. Родителката на актрисата - Пепа Николова, на 23 декември щеше да навърши 74 години. "Говорим си. Много неща си казваме - някой път я моля за съвети, моля я за помощ. Смятам, че хората отиват на друго място, по-хубаво от това, но те продължават да ни помагат, вярвам в това

Салах: Искам да остана в "Ливърпул"

Салах: Искам да остана в "Ливърпул"

Египетската звезда Мохамед Салах успокои феновете на "Ливърпул". Голмайсторът на "червените" иска да остане още дълго време на "Анфийлд" и да печели трофеи. През последните седмици се появиха информации, че Мо не се чувства щастлив и иска да премине в "Реал" (Мадрид) или "Барселона". "Не знам какво ще се случи - коментира Салах пред норвежка

Емилия вдига гири

Емилия вдига гири

Без бельо, но с гири в ръце - така спортува Емилия! Изпълнителката, която миналата пролет зовеше да си останем у дома, а после призова да отворят бизнесите, се пусна в сиво екипче, но не намери за нужно да тури сутиен отдолу и подчерта перфектни силиконови

Родна актриса с награди от Йю Йорк и Прага

Родна актриса с награди от Йю Йорк и Прага

Награди от Ню Йорк и Прага спечели актрисата Евелин Костова. Младата майка е отличена заради работата си в американския късометражен филм "Принуда". Костова е спечелила симпатиите на журито и в двата форума, похвали се самата тя. "Щастлива съм, че съм част от този проект! Благодаря на всички замесени", казва Евелин

Маша с пръстен за 400 бона

Маша с пръстен за 400 бона

Бившата половинка на Григор Димитров - Мария Шарапова, се радва на доста скъп годежен пръстен. Бижуто, което Александър Гилкс сложи на ръката й наскоро, струва $400 000. То е изработено по поръчка от Джесика Маккормак. Отличава се с изумруден петкаратов диамант. Гилкс предложи брак на Маша през декември

Пилар е кралица на вълците

Пилар е кралица на вълците

Съпругата на капитана на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос - Пилар Рубио, направи свой прочит на "Червената шапчица". Тя позира с черна наметка с качулка и два черни вълчака. Тв водещата и модел засне специална фотосесия на снега, който изненада Испания наскоро. Пилар явно никак не се бои от студа. Тя е по черно боди и наметка с качулка

Нора по бельо

Нора по бельо

Нора Сегура надмина себе си и буквално подпали мрежата. Половинката на бившия вратар на "Манчестър Юнайтед" и "Евертън" Тим Хауърд зарадва феновете с поредния горещ кадър. Този път моделката не позира чисто гола, но ефектът е същият. Блондинката е по розово бельо. Тя е избрала дантелено боди, което повече показва, отколкото да скрива нещо

Салах: Искам да остана в "Ливърпул"

Салах: Искам да остана в "Ливърпул"

Египетската звезда Мохамед Салах успокои феновете на "Ливърпул". Голмайсторът на "червените" иска да остане още дълго време на "Анфийлд" и да печели трофеи. През последните седмици се появиха информации, че Мо не се чувства щастлив и иска да премине в "Реал" (Мадрид) или "Барселона". "Не знам какво ще се случи - коментира Салах пред норвежка

"Болоня" привлича вратар на "Левски"

"Болоня" привлича вратар на "Левски"

Италианският елитен "Болоня" ще опита да привлече вратаря на "Левски" Иван Андонов. 17-годишният юноша на "сините" е харесан от скаути на тима, воден от сръбската легенда Синиша Михайлович. Според италианските медии от "Болоня" съвсем скоро ще стартира преговори за таланта. Андонов подписа професионален договор с "Левски" миналата година

Кръстев гласен за резерва в "Троа"

Кръстев гласен за резерва в "Троа"

Филип Кръстев най-вероятно ще бъде със статут на резерва във френския втородивизионен "Троа". Местното издание Lest-eclair отбелязва, че българският футболист трудно би пробил до края на сезона в състава на треньора Лоран Батле. Желанието на наставника било да привлече двама други играчи и пристигането на Кръстев е доста изненадващо

Баутиста Агут: Като в затвор сме

Баутиста Агут: Като в затвор сме

Роберто Баутиста Агут стана поредният тенисист, който се оплака от условията в Австралия. Както е известно, всички състезатели са под двуседмична карантина преди началото на първия турнир от Големия шлем. Тенисистите са затворени в хотелските си стаи, където правят импровизирани тренировки. "Все едно сме в затвор - заяви Баутиста Агут пред

Участници във "Фермата" газят мерките

Участници във "Фермата" газят мерките

Даяна Ханджиева се върна при бившия си Правят си купонче, където се събират повече от позволеното След Милко Калайджиев, манекенките, заведенията в Пловдив и София и участниците в предаването "Фермата" погазиха мерките. Те се събраха на парти, като от качените кадри в мрежата се вижда, че присъстващите са доста повече от максималния брой от

Актьорът Веселин Ранков: Разделих се с жена си

Актьорът Веселин Ранков: Разделих се с жена си

На 29 г. ми поставиха грешна диагноза рак, объркаха документи "Сам съм, посрещнах новата година без муза, така да се каже. Разделих се с партньорката си. Но така се случва в живота". Това сподели пред "България Днес" актьорът Веселин Ранков, който през последните години се прочу като екранен шофьор на Марта Вачкова в лекарската сага "Откраднат

Грешките на баба Ванга

Грешките на баба Ванга

Не познава и собствената си смърт Предсказанията на пророчицата не винаги се сбъдват Петричката пророчица баба Ванга е прочута с предсказанията си, които се сбъдват, по целия свят. Тя прави обаче някои предположения за бъдещето, които остават само думи, изречени от гадателката. Това се случва и с деня на петте двойки. 22.12.2020 г