Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9281270 www.bgdnes.bg

Иво Димчев: Феновете на Килата искат да ме убият! (Видео)

Ексцентричният артист е линчуван след "Баница"

Труден за възприемане остава Иво Димчев за феновете на 100 Кила.

След като с рапъра пуснаха дуетното си парче "Баница", Иво сподели, че получава смъртни заплахи и е линчуват от голяма част от феновете на варненския рапър. Песента буквално за няколко дни успя да взриви мрежата, както с ритъма и римите си, така и с изключително шантавия си клип. "Баница" достигна до 6-о място в класацията на Ютуб, но въпреки това остана неразбрана от голяма част от почитателите на комерсиалните хитове.

"Феновете на Килата искат да ме убият заради Баницата. Къде да се скрия? Може би на Сандански, в някой СПА комплекс. Чудя се... Ами, ако Килата и там има фенове? Я да си се прибера в Истанбул. Там от тесто и фешън гюбек не се боя", разкрива Димчев.

Реклама

В Истанбул той буквално е издигнат на пиадестал. След като прави няколко концерта в мегаполиса, Иво Димчев става сензация в Турция. Феновете определят творчеството му като провокация, съчетана с огромен талант. 100 Кила също се възхищава на колосалния му талант и именно затова го кани за дует. Явор определя Иво като смесица между Лепа Брена и Фреди Меркюри и е категоричен, че е звезда от световен мащаб.

Нона Йотова също се включи, за да успокои ексцентричния артист. Червената депутатка написа коментар под публикацията за заплахите.

"Много е яко парчето! Твоят интелект, чувство за хумор и самоирония добре възвисяват Килата!", гласи публикацията на Йотова.

Музиката и текстът на "Баница" са на Килата и Иво, а аранжиментът е на Светлин Къслев, който прави вече няколко от хитовете на рапъра. В парчето са включени и ретро хитове от различни стилове. Освен "Моля ви, мадам" на "Обратен ефект", Иво и Килата подсещат за неостаряващата "Три кила банани" на Тони Дачева, както и "Мерцедес" на Таркан.

"Когато си мислиш, че 2020-а не може да стане по-зле, и чуеш това", гневят се тинейджъри под видеото.

Макар напоследък да стана модерно различни стилове да се смесват, Килата и Иво успяха да разбунят духовете в мрежата. И макар да няма къде да избухват, защото дискотеките са затворени, Димчев обеща, че до дни подновява своите безплатни домашни концерти. През пролетта и лятото Иво успя да гастролира в домовете и автомобилите на стотици семейства, както в София, така и в Истанбул.

"Вече имам няколко покани за днес и за следващите дни. Радвам се, че "Баница", "Докрай", "Парцал", "Корона Къш Къш" и "Писна ми" са сред най-желаните песни. "Баница", разбира се, държи първото място. Нямам търпение да стане привечер и да нарамя отново микрофона и кийборда. Просто като си представя колко баници ще се наложи да опитам, и ми става едно светло и калорично на душата! И запомнете, важното е да не се рони."

Реклама
Реклама
Реклама