Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9281368 www.bgdnes.bg

Алисия дарява възрастни

Отказва се от част от печалбата

Певицата се отдава на благотворителност за пореден път 

Добро сърце носи Алисия, която за пореден път показа, че в трудни времена може да се разчита на нея.
Дни след като бе отличена за "Жена на годината" в категория "Мода", певицата разкри, че 40% от средствата, събрани от продажби на нейни артикули, ще бъдат отделени за благотворителност.
Този път Алисия решава да подпомогне възрастните хора в страната и средствата ще отидат за грижите им.
Изпълнителката споделя, че създаването на собствен бранд е една от най-съкровените й детски мечти, а безграничният й работохолизъм я кара да е постоянно в целия работен процес по създаването на дрехите й. Днес когато заведенията не работят, Алисия няма участия из страната, което й дава много свободно време и сили, които тя впряга за модните си цели.


Това не е първото добро дело на певицата. Преди няколко години бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов апелираше за помощ феновете си, в опит да подпомогне лечението на момче с прогресивна мускулна атрофия. "Няма по-мило нещо от това да видиш как деца се борят за живота на свой връстник. Веднага щом разбрах за малкия Ивайло и "спасителния му отряд", пожелах да се включа", коментира Ася, както е истинското име на певицата.
Изпълнителката подкрепи и каузата на пеперудените деца. За целта тя носи тениска пеперуда и подтиква феновете да си я вземат, за да дарят благотворително за добрата кауза.
"Ние не можем да излекуваме пеперудените деца, но можем да направим живота им малко по-лек. Всички средства, събрани от продажбата на нашия символичен тишърт с пеперуда, ще бъдат предоставени за закупуване на медикаменти за болните от булозна епидермолиза", апелира огромната си фенска маса Алисия.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама