Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9285548 www.bgdnes.bg

COVID-19 прецака Гришо

Димитров без традиционната ваканция с родителите

Григор Димитров пребори коронавируса още преди няколко месеца, но коварната зараза продължава да прецаква плановете му. Заради пандемията най-добрият ни тенисист остана без нещо, което всяка година чака с нетърпение.
Преди няколко дни Григор отмени традиционната ваканция с родителите си. След края на всеки сезон Гришо, майка му и баща му си подаряват няколко дни на ново място по света. Това е времето, което успяват да прекарат само тримата. Затова винаги го очакват с огромно нетърпение.
Преди 12 месеца те бяха в Исландия, а Димитров ни зарадва със серия снимки от почивката им. Предишната година бяха и на фотосафари в Африка.
За първи път тази година ваканцията им не се състоя. Причината е върлуващият по света COVID-19, който силно ограничи пътуванията.
Вместо това Григор избра да остане в Монако, където да изчака новините кога ще започне новият сезон в тениса през 2021-а. Тенисистът ни успя да си открадне само няколко дни с новата любима Лолита Османова в романтичния френски град Анеси. Той е известен като Венеция на Алпите. Именно от там двамата официализираха връзката си, качвайки първата си снимка заедно.
Нещо повече, Григор и Лолита заключиха любовта си завинаги. Направиха го на "Моста на влюбените" в града. Лолита снима десетките катинари. Те символизират искрените и вечни чувства на двойките.
За моста в Анеси се смята, че ако влюбените се целунат в средата му, ще бъдат заедно през целия си живот. Григор и Лолита се снимаха точо там, което предполага, че преди това са си разменили целувката, която ще ги свърже завинаги.


За Григор и Лолита като двойка се заговори в началото на ноември. Тогава мацката се появи в ложата на българина на турнира във Виена. Красавицата е дъщеря е на руския олигарх в енергийния бизнесмен Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на много бизнесмени и той има проблем с руските съдебни власти. По тази причина живее в Монте Карло. Именно там се запознават Лолита и Григор - на кортовете, където Димитров тренира.
След края на кратката им ваканция двамата се завърнаха в Монако. Там българинът ще продължи подготовката си за новия сезон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама