Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9288772 www.bgdnes.bg

Национал се фука с гангстерски джип

Георги Йомов влюбен във возилото

Звездата на ЦСКА вилнее с Боримиров-младши

Новата звезда на ЦСКА-София Георги Йомов се фука с гангстерски джип. Националът шпори баровския мерцедес G класа и събира погледите по софийските улици. Йомов пристигна през това лято на "Армията" от "Славия" и бързо се превърна в основен футболист на "червените". При тях той получава доста по-сериозна заплата от тази при Венци Стефанов и вече спокойно може да си позволи возило за 100-тина хиляди лева. Йомов кара и в екстремни условия, като преди няколко дни гази през снежните преспи на Витоша. Негова първа дружка е синът на легендата на "Левски" Даниел Боримиров - Алекс. Двамата са големи приятели и бивши съотборници в "Славия". Самият Йомов е кръвно свързан с големия съперник от "Герена". Той е внук на легендата на "сините" Тодор Барзов и като юноша тренира в "Левски". Впоследствие Йомов си тръгва със скандал от "Герена", като откупва правата си за 37 000 лева.

В момента националът не се показва с официално гадже, но за сметка на това изглежда влюбен в джипа. Йомов позира в гъзарски пози в огромен двор на затворен комплекс на фона на звяра. Със същите джипове преди време движеха собствениците на ЦСКА Димитър Борисов-Гърнето и Иво Иванов. Те само се возеха в мерцедесите, докато останалите места бяха заети от охранителите им.

Йомов се прочу и преди две години с махленско поведение на летището във Франкфурт след унизителната загуба на младежкия национален отбор с 0:1 от Люксембург. Тогава той заедно със съотборниците си Наско Милев и Венцислав Керчев пуснаха запис как се возят на мотокар из летището и подсвиркват и викат просташки по случайни възрастни хора. "Мърдайте, Ей, риза, старши", викат националите по дядото и бабата и се хилят през цялото време. Впоследствие тримата бяха привикани в БФС за обяснения, а след това и наказани дисциплинарно. Йомов и останалите се извиниха публично за срамната си постъпка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама