Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9328838 www.bgdnes.bg

Слави няма да се ваксинира засега

Всички да се пазим и да спазваме изискванията, призовава Дългия

Мога да си купя ваксината, но ще го направя, когато има за всички

Водещият Слави Трифонов няма да се ваксинира на този етап срещу коронавирус. Той не се страхува от болестта и взима всички мерки да не се разболее, споделиха от екипа на Дългия.

"Силно се надявам, че страхът от коронавируса няма да изпие мозъка ни. И много искам да подкрепим докторите не само с пляскане, а и да се вслушаме в гласа им - да се пазим и да бъдем внимателни, защото коронавирусът ще мине, но ако нещо не се промени на най-базовото ни ниво - ценности, ние ще продължаваме да оглавяваме всички негативни класации - и за бедност, и за неравенство, и за смъртност, ниска раждаемост, усещане за нещастие, липса на образованост, корупция и т.н. и т.н.", смята Слави.

Реклама

Самият той обяснил на хората си, че има приятели извън България и няма проблем да си закупи ваксина, която ще му доставят "до вратата", но няма да го направи, докато и редовият българин не получи такава.

"Ясно е, че това е единственият спасителен ход за всички да получим тези ваксини. Ясно е и друго обаче, че докато изчакаме да си сложат всички политици, доста хора ще останат и без тази единствена възможност за предпазване. Така че аз съм зад хората и когато има за всички, ще има и за мен", категоричен е Дългия.

Междувременно от екипа му пуснаха запитване за смяна на името на конкурентното шоу по Би Ти Ви на Цитиридис, което доскоро вървеше като "вечерното шоу" на Николаос. След промяната, изискана от Слави и хората му, шоуто на българския грък вече е "късното" шоу на Цитиридис.

Иначе в момента хората на Слави Трифонов усилено снимат коледните си издания, като екипът има готовност и за излъчвания онлайн.

На семейния празник Коледа Дългия отново ще ни срещне с децата, които направи звезди - Крисия, Сава Чиплич, както и с водещите на "Запознай се с малките" - господин Андреев, Тереза, с финалистите от "Игра на хорове" - вокален ансамбъл "Фортисимо", и с още други популярни малчугани, вече превърнали се в големи хора.

Реклама

За Нова година се подготвя специална 3-часова празнична програма, в която Слави и Камен Воденичаров отново като миналата година ще ни срещнат с герои като Гацо Бацов, Гюро Кюмюро, Паулу Коелю, Шишо Бакшишо, Божинката. Ще има специални патриотични песни от "Ку-ку бенд". Освен това специално участие ще имат Люси Дяковска и Милена Славова.

"Надявам се хората да се забавляват, защото тази година няма да могат да излязат навън и да се повеселят на купон. Няма да има и концерт на открито, както всяка година". Затова празничната ни програма трябва да е силна", нарежда Слави Трифонов.

Водещият всеки ден се чувал по няколко пъти с близките си - майка си Здравка, сестра си Петя и племенника Теодор, за да се увери, че са добре и не са притеснени от ситуацията с COVID вируса.

"Пазете близките си, особено възрастните хора. Затова трябва да имаме отговорност", зове Слави Трифонов.

Реклама
Реклама
Реклама