Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9336346 www.bgdnes.bg

Тъщата гледа децата на младия "меринджей"

Култовата Катя примерна баба, Янко в Германия от четири години

Култовата Катя, която се прочу като лютата тъща на младия "меринджей" Янко в предаването "Съдебен спор", сега вече гледа децата на зет си. Оправната жена от село Градинарово помага на дъщеря си в отглеждането на внуците, докато Янко работи в Германия от близо четири години като озеленител. За това време младият "меринджейн" успя да събере 15 000 лева, с които купи къща за голямото семейство в родното си село.

Събитията около легендарното семейство сподели пред "България Днес" кметът на все по-топящото се варненско село Симеон Андреев. Управникът е доволен, че "селото е мирнало", след като зетят на Катя е започнал да работи зад граница, изпращайки пари за издръжката на семейството и спирайки да показва своенравното си поведение.

Реклама

"Преди време се заяждаше, караха се помежду си с близки и други хора. Но сега се поуспокои, прибира се тук веднъж или два пъти в годината. Катя и тъстът Свилен също са кротки. Двамата помагат много за отглеждането на децата. Кротки са и коренно различни от поведението си пред камера, когато емоцията е надделяла преди време", разказва още пред вестника Андреев за незабравимия репортаж по Нова телевизия, в който тъщата гони Янко да го бие и иска "да чупи тоз телевизор".

От няколко години насам Катя приема доста по-радушно и с отворени обятия зет си, който явно е станал като мед за тъщата. По-топли са и взаимоотношенията между Янко и неговата възлюбена Ангелинка. Първоначално той я обвиняваше преди шест години в неморален живот, подпалване на къщата му и че е родила един от синовете им от друг човек. Сега скандалите са загърбени, а "младият меринджей" не иска нито да се снима с почитатели, нито се интересува пеят ли за него и дали продават вафли с образа му.

За сметка на това нова звезда от семейството изгря, и то отново в "Съдебен спор". Наскоро Жоро Игнатов се срещна с брата на Янко - Митко, който потърси предаването, за да си поиска обратно детето от напусналата го жена.

"Всички съдилища отсъждат, че той не може да се грижи за отрочето си. Но той подава жалби и търси начини да си иска детето", каза още Андреев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама