Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9361142 www.bgdnes.bg

БГ Барби с 22-ра операция за ЧНГ

Американци коткат в Лос Анджелис жената с най-големи устни в света

 

Гордата притежателка на най-големите устни в света Андреа Иванова ги уплътни още повече в навечерието на Нова година и по този начин изпраща подобаващо отиващата си 2020-а.

"През зимата усещането е по-некомфортно, тъй като заради студа устните повече се напукват, но всеки ден ги мажа с балсам и крем и нямам проблеми. Много хора се шегуват, че така се пръскат толкова много пари за перфектни и огромни устни, а пък накрая ги закриваш с маска против вируса и не можеш да ги покажеш. Но какво да се прави, рестрикциите са за всички", споделя пред "България Днес" русокосата бургазлийка, която завърши семестриално "Немска филология" в Софийския университет и я делят само няколко изпита от дългоочакваното дипломиране.

Реклама

Наред с обличането на студентската тога и хвърлянето на шапка следващата есен друга перспектива пред Андреа за новата 2021 г. е пътуване до САЩ. Продуцентите на едно от най-известните шоупредавания зад океана коткат блондинката за участие в него с добра оферта.

"Предлагат ми хонорар от 1000 долара и покриване на всички разходи по транспорт и престой за ангажимент от около една седмица в Лос Анджелис. Но заради локдауна нещата се отложиха. Съгласих се да участвам и очаквам нормализиране на ситуацията, за да отида", сподели пред вестника още Андреа.

Заедно с професионалните покани не стихват и личните предложения за пари и срещи на живо. За Барбито те са буквално всекидневни, след като я застигна славата на собственичка на устни №1 в света.

"Никога не съм се възползвала от неприлични предложения. Нямам и гадже в момента, свободна съм. Но ще видим какво ме очаква през новата година", зарадва мъжката аудитория русокоската и добави, че слагането на силикон и притежаването на най-големия бюст у нас също е заложено в план 2021. Леле, майко!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама