Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9364713 www.bgdnes.bg

Годината на Металния вол постига целите

Плъхът ще получи доказателство за любов, скок в кариерата за Коня

Родените под знака да внимават със здравето, съветва Алена

Източният хороскоп тази година е подвластен на Металния вол. Какво ни носи годината, кои знаци ще спечелят най-много от влиянието на този усърден, трудолюбив и искрен знак, топастроложката Алена разкри специално за читателите на "България Днес".
"Съгласно източния зодиак 2021 можете да срещнете както като година на жълтия, така и като година на белия Метален вол заради факта, че металите злато е сребро са деца на Земята. Той е трудолюбив, деен, популярен и винаги много зает. Тези характерни негови черти, които повлияват всички в годината на неговата власт, няма да се харесат на избралите да вървят по пътя на най-лекото съпротивление. Волът ни дарява спокойствие, търпение и точност в работата", споделя Алена.
Волът е известен със своето усърдие, надеждност и решителност, но и с огромната си сила и мощ. Той е идеалист, привързан към традициите, семейството и работата. И мъжете, и жените, родени в зодиакалния знак на Вола, държат да осигурят подходящо образование на своите деца. Желанието да върви напред, но с огромно търпение въпреки препятствията помага на родения във Вол крачка по крачка да се доближава до поставената цел, както и да покорява върхове. Продължителното лишаване от почивка носи на Вола проблеми със здравето. В любовта предпочита да се обвързва в трайни и искрени отношения. Не е от хората, които често сменят партньорите си.

ВОЛЪТ (Биволът)


В ГОДИНАТА НА ВОЛА (Бивола)
Години: 1937, 1949, 1961, 1973,
1985, 1997, 2009, 2021.
В своята година Волът е длъжен да прояви завидно търпение. Орисан е да смени не само работното си място, а и професионалното поприще, което за изненада на всички може да се окаже по-доброто от предишното. Не се притеснява, че се налага да обогатява интелекта си, напротив - това е начин да се усамотява в хармония със своите представи за живота, а след това да блести с новите си знания, идеи и решения. Не бива да предприема инвестиции, кредитиране, свързано с тях, а най-важното е да не ипотекира жилището си. Грозят го финансови загуби. Работохолизмът и при мъжете, и при жените, родени във Вол, прави впечатление през цялата година, но може да се превърне в причина за проблеми в личните отношения, раздяла и развод по тяхно желание. Необвързаните имат шанса да създадат дълготрайни отношения и да бъдат щастливи. Стресът и преумората са най-големите врагове на родените в година на Вола и могат за дълго да ги отдалечат от тяхната работа. Да се предпазват от липса на сън и от преумора, за да не се налага продължително лечение, което ги изнервя и бързат да се обявят за здрави, дори все още да не са във форма.

Реклама

ТИГЪРЪТ


в ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1938, 1950, 1962, 1974,
1986, 1998, 2010, 2022.
За родените в година на Тигъра годината на Вола е двулика, спокойна, но и тревожна, защото Тигърът обича да демонстрира своите лидерски качества дори и когато е нечий подчинен. Готов е да се бунтува, да нарушава правилата, даже и когато той ги е наложил. Характерните за него чар, щедрост и праволинейност, но в същото време и импулсивност са странно съчетание от качества. Както е орисан да жъне плодовете на своя труд, така годината му обещава и неприятни неочакваности, най-вече в професионален план, където го радват възходи и депресират падения. Въпреки не малкото трудности, с които е наситена годината на Вола, Тигърът умее да върви напред. Начинанията са успешни след април, когато ще се зареди със сили и ще постави началото на дългосрочни проекти. Личните отношения са хармонични, ако избягва агресивните, крайни изказвания и негативните емоции, причина за криза в отношенията, способна да предизвика раздяла или подаване на документи за развод. При жените годината благоприятства зачеването. Здравето на родените в Тигър също е стабилно, имат сили и достатъчно енергия, за да се справят с предизвикателствата. Спортуването успокоява мислите им.

ЗАЕКЪТ (Котката)


В ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1939, 1951, 1963, 1975,
1987, 1999, 2011, 2023.
Годината на Вола обещава на Заека стабилност и хармония във всичко. Не се очертават резки промени, спадове и възходи. Родените в Заек могат да направят без притеснение дългосрочните си планове. Занимаващите се с бизнес ще са творци на доходоносни идеи. Работата радва Заека, особено ако е далновиден, разчита навреме съдбовните знаци и проявява инициатива в подходящия момент. Пред него се очертават добри перспективи при правилна стратегия. Заекът ще премисли житейските си ценности и ще пренареди своите задачи по важност, към това го подтиква Волът в неговата година. През годината може да се появят възможности за допълнителна работа, която го съветвам да не отказва, дори и заплащането да не е очакваното. В професионално отношение не се очертават промени, нито запомнящи се конфликти с колегите. Отношенията му с тях ще се стабилизират. В личния живот цари скука, отношенията са в застой. Семейните и обвързаните да намират такива развлечения за свободното си време, които да се харесват и на двамата партньори. В здравословно отношение също не се очертават проблеми. Да спортува и да избира подходящо сезонно облекло.

ДРАКОНЪТ


В ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1940, 1952, 1964, 1976,
1988, 2000, 2012, 2024.
Драконът, зареден с поток положителна енергия, неизчерпаем творец, изпълнен с любов към живота, е време да осъзнае, че в годината на Вола е полезно за него да си наложи умереност, за да не предизвиква враговете и конкурентите си, което ще го вкара в постоянна изтощителна борба за надмощие. Годината обещава интересни срещи с нови и отдавна забравени хора, както и много работа. Ако притъпи огнения си плам, може да промени към добро живота си. Прекалената му активност е причината все да не му достига времето. Да внимава с харченето на пари през цялата година, защото трудно преценява дали разходите, които иска да направи, са необходими и задължителни точно в този момент. Спазвайки изискванията на Вола, родените в Дракон ще се радват на възходящ кариерен полет и доволство от завършените проекти. В личния живот семейните са щастливи, а необвързаните, заклетите самотници, въпреки че не вярват, а много от тях и не искат, все пак ще намерят партньори и ще забравят самотата. За да се радва на добро здраве, Драконът трябва да спазва правилата на здравословното хранене, да пие много вода и да си осигурява достатъчно сън.

ЗМИЯТА


В ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1941, 1953, 1965, 1977,
1989, 2001, 2013, 2025.
В годината на Вола родените в година на Змията, която е много впечатлителна, да се подготвят за емоции, пътувания и възможности за професионален растеж. Змията винаги изпълнява дадените обещания и умее да дава верните съвети. Трудолюбива и отговорна, взискателна е не само към себе си, а и към околните. През първата половина на годината се очертават големи придобивки и повишение на работното място, дивиденти от вложения или инвестиционни проекти, но това не е причина да отваря широко портфейла си, за да помага на роднини. В годината на Вола Змията няма да бъде подмината от завистта на колегите, сложни задачи с кратък срок на изпълнение или затрупване с големи, неочаквани отговорности, но в края на годината и кариерата й тръгва устремно нагоре. В личните отношения не се очертават сериозни проблеми и разправии, защото Змията е компромисна и се стреми към стабилност, хармония и романтика в отношенията. Ако семейните имат спорове, те са на битова основа, но не е невъзможно да намерят компромиса. Здравето й е стабилно. Сезонните вируси и настинки ще я заобикалят, ако се грижи за себе си и не допуска нервно напрежение, а най-вече, ако имунната й система остане стабилна.

КОНЯТ


В ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1942, 1954, 1966, 1978,
1990, 2002, 2014, 2026.
За Коня в годината на Вола успехът е водещ, а миговете на радост от постигнатото и възход са чести. И мъжете, и жените, родени в година на Коня, с лекота ще разрешат проблемите, които са наболели или са се натрупали в изминалата година. Изявата на техните положителни качества е впечатляваща. Конят може да осъществи отдавна мечтани цели, както и да работи върху своето личностно и духовно усъвършенстване. Нови възможности му отварят пътя към кариерен скок. Лятото, когато планира отпуск, се налага да работи много заради спешни задачи. Начинанията носят успех, но предизвикват завист и озлобление сред недоброжелателните му колеги, които не успяват да му попречат да върви напред. Не бива да се страхува от финансови проблеми, защото е възможно увеличение на заплатата. Разходите да планира с разума си, а не с емоцията. В края на годината не бива да харчи спечеленото без неотложна причина. Да го съхрани за следващата година. С търпение следва целите и сбъдва мечтите си. Не е изключено сключването на брак, раждането на дете, нова любов, но само ако са прекратени изживели времето си отношения. Здравословните проблеми се свеждат до настинки и нервен срив заради липса на почивка.

Реклама

ОВЦАТА (Козата)


В ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1943, 1955, 1967, 1979,
1991, 2003, 2015, 2027.
Годината на Вола поднася много изненади на родените в година на Овцата, затова е в тяхна полза да следват хороскопа си, за да живеят добре. Овцата е най-даровитият знак в източния зодиак. Ражда хора на изкуството, любознателни личности, притежаващи отличен вкус и развит интелект. През тази година Овцата може да прави дългосрочни планове, да постави началото на големи проекти, да осъществи перспективни запознанства, лични и делови, покупка на нов дом. В нейна полза е да проявява мъдрост и въздържаност, да е снизходителна към грешките на околните, което трудно й се удава. Да спазва дадените обещания, да бъде предпазлива, когато сключва финансови договори или инвестира. В живота й няма да липсват завистници и интриганти, но Овцата бързо ги разкрива с помощта на своята интуиция. Да не прекалява със своята благотворителност, защото след това трудно ще преглътне загубите, да харчи разумно парите си. Овцата не е изключено да поднови прекратена връзка и да създаде семейство, решавайки, че с този стар партньор се знаят и са приели недостатъците си. Характерно за нея е стабилното здраве, което е следствие от настроението й. Стресът често е причина за болести.

МАЙМУНАТА


В ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1944, 1956, 1968, 1980,
1992, 2004, 2016, 2028.
Маймуната е в добри позиции в годината на Вола, в очакване на красиви мигове и положително развитие на нейните планове. Проблемите от 2020 година остават в миналото, а годината на Вола я зарежда с оптимизъм и активност. Въпреки това съветът ми към нея е да е внимателна и предпазлива, да намали деловите си задачи и да обърне внимание на семейството си. Ако се занимава с творчество, пред нея се очертават отлични професионални перспективи. Не е изключено за нейна и всеобща изненада в годината на Вола да превърне своето хоби или любимо занимание в доходоносен бизнес. Не бива да допуска грубост или дързост в поведението и думите си. Умереност във всичко е печелившият й ход. Когато взима решения, да преценява всички положителни и отрицателни страни на начинанието си. Не бива да взима кредити. Заплатата й ще е достатъчна, за да покрива разходите си и да пести за черни дни. В личен план годината не е много добра заради опасност от любовни разочарования и измами. Семейните да обръщат достатъчно внимание на половинката и децата си. Здравето на родените в Маймуна е сравнително стабилно. Ако има наднормено тегло, през 2021 година е моментът да го намали с по-малко жертви и страдания.

ПЕТЕЛЪТ


В ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1945, 1957, 1969, 1981,
1993, 2005, 2017, 2029.
Годината на Вола е успешна за родените в година на Петела. За това помага и неговата самоувереност, липсата на страхове и умението да се справя добре с предизвикателствата на живота. В годината на Вола за Петела се очертават нови възможности за изява и професионална реализация, но постигната с неговия труд. На незаслужени лесни подаръци от Вселената да не се надява. Ще се радва на отлични приходи и начинания, ако не реши да мързелува, защото ще търпи наказанията на Вола, който не обича това качество. Повишение в службата също е възможно, а есента го радва с отлични финансови постъпления. Позволено му е да инвестира в проекти с дългосрочна възвращаемост. Годината на Вола позволява на Петела да стабилизира отношенията с колегите си и да разшири кръга на познатите си. Семейните да са отговорни към своите близки, да не се опитват да подреждат агресивно живота им. Необвързаните ще срещнат половинката си през втората половина на годината, ако са решили да загърбят самотата или инцидентните връзки. Ако родените в този зодиакален знак не забравят времето за почивка, няма опасност от сериозни здравословни проблеми. Добре е да спортуват.

КУЧЕТО


В ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1934, 1946, 1958, 1970,
1982, 1994, 2006, 2018, 2030.
През годината на Вола родените в година на Кучето както винаги ще са непримирими в борбата за справедливост и съпричастни към човешките проблеми и страдания. До пролетта са изтъкани от притеснения в очакване на проблеми, каквито не се очертават. Годината е безоблачна и спокойна, естествено, ако сами не провалят добрите звездни аспекти. Съветът ми е да не сменят работата си или местоживеенето, освен ако не е планирано отрано и през 2021-а само го осъществят. В тяхна полза е да работят върху своето личностно и интелектуално израстване. През тази година за разлика от обичайното им желание да се усамотяват ще им хареса светската шумотевица, а също и възможността да дадат рамо на благотворителни събития. Могат да творят и да съграждат нова стабилна основа. Отговорни са в личните отношения и към себе си, и към своята половинка. Годината на Вола позволява на родените в година на Кучето да заличат поне отчасти своята прекалена безкомпромисност. Годината позволява да създадат семейство, ако и съдбовната им забрана за брак е отпаднала. Здравето им зависи от правилното хранене заради податливост на проблеми със стомаха и жлъчката.

ГЛИГАНЪТ


В ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983,
1995, 2007, 2019, 2031.
Годината на Вола обещава на Глигана спокойствие, стабилно осъществяване на плановете, които е в негова полза да начертае още в първия й месец. Постигнатото в изминалата година може да бъде съхранено и дори умножено. Ще властва, където и когато е необходимо, но няма да руши авторитета си. За да приема предизвикателствата и да успява в кариерата си, от Глигана се иска да е деен и волеви. Годината му обещава да заеме висока професионална позиция, да скочи на нов кариерен връх или да получи обществена популярност. Финансовата му стабилност през годината се дължи на последователност в действията и предприемчивост. Не са изключени познанства с влиятелни хора, които може да се включат в проектите на Глигана и да влеят пари в печелившите инвестиции. Ако заема ръководна позиция, Глиганът е длъжен да я задържи. Занимаващите се със свой бизнес не бива рискуват необмислено. Семейните са щастливи в брака, ако е с подходящата половинка. Необвързаните да очакват промени. Здравето на Глигана буди всеобща завист в годината на Вола - жизненост, стабилна имунна система, оптимизъм - това е достатъчно, за да се чувства добре. Да избягва преумората и да съхранява непоклатима своята психика.

ПЛЪХЪТ


В ГОДИНАТА НА ВОЛА
Години: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984,
1996, 2008, 2020, 2032.
Родените в година на Плъха са орисани в годината на Вола от самото й начало да положат много усилия, за да преодоляват препятствията и трудните моменти в професионално отношение. Успеят ли, от средата на годината ги чака професионален възход. Не се очертават големи неприятности, а незначителните спънки и житейски изпитания преодоляват с търпение и като си правят изводи от допуснатите грешки. От значение е да са отговорни към служебните си задължения, ако имат намерение да се изкачват към върха на кариерата си. Приходите им се увеличават, но пестеливостта продължава да бъде важно изискване за тях. Това, което сами ще заслужат със своите отговорни действия или бездействие, е очаквано повишение или уволнение. Ако работят и гонят с упорство целите си, краят на годината ще им се отплати с високи приходи и възможност да плуват спокойно по течението, без притеснения за неизвестното бъдеще. При семейните не са изключени разправии, които бързо ще бъдат потушавани. Много влюбени, но колебаещи се дали са срещнали половинката си, ще получат доказателства, че това е така. Здравето им е стабилно, ако се грижат добре за себе си, спазват правилата за себесъхранение и не допускат наднормено тегло.

Реклама
Реклама
Реклама