Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9373269 www.bgdnes.bg

Лили Клюкарката се омъжи на Малдивите

Пищната брюнетка каза "да" на бизнесмена Станислав, стягат и голяма гръцка сватба

Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката, се омъжи за голямата си любов и баща на детето й Станислав Костов.

Реклама

Влюбената двойка си каза "да" чак на Малвидите, научи "България Днес". На екзотичната дестинации бившата брадърка и бизнесменът посрещнаха Нова година.

За щастливото събитие разкри самата Лили. Тя показа брачните халки и написа: "Да". Под снимката й заваляха редица пожелания за семейно щастие.

Младоженците решават да се врекат във вечна любов в първия ден от 2021-ва. Те подписват в островната страна, без с тях да има нито един близък, но планират и голяма гръцка сватба.

Южната ни съседка е любима дестинации за двойката. Пищното парти ще се състои веднага щом мерките в Гърция позволяват да има щур купон.

Лили и бизнесменът Станислав, който е в ресторантьорския бранш, се сгодиха в началото на миналата година. Романтичният богаташ предложи брак на любимата си в Дубай. Годежният пръстен бе с огромен камък и струва не по-малко от 5000 лева.

Реклама

Клюкарката и Костов са заедно от седем години. Те имат и дете, ала чак сега решават да се "вземат" официалното. Новоизлюпените младоженци са родителите на момченце на име Мартин.

Пищната брюнетка дълги години не успява да зачене. Със Станислав правят опити за дете, но неуспешни. Оказва се, че лекарите не откриват какъв е проблемът.

"При мен обаче не бяха направени две много важни изследвания, а се оказа, че проблемът ми е именно в тях. Освен това ме бяха предозирали с хормони, като всичко това ми излезе няколко хиляди лева", споделя в едно от редките си интервюта сочната Лили още преди да роди.

Реклама
Реклама
Реклама