Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9398440 www.bgdnes.bg

Снахата на Иван Гешев помага на болни деца

Кабинет за психотерапия откри съпругата на брата на главния прокурор

Снахата на главния прокурор Иван Гешев помага на болни деца и на хора с психологически проблеми, научи "България Днес". Антония Гешева е съпруга на брата на обвинител №1 - Георги, който работи в НСО и беше шеф на охраната на президента Румен Радев. Полковник Георги Гешев е каратист, работи в службата за охрана от дълги години, бил е плътно и до президента Георги Първанов.

Младата психоложка е открила наскоро нов кабинет, в който ще приема своите пациенти, става ясно от нейна публикация в социалната мрежа. Кабинетът се намира в софийско село на територията на община Връбница.

Реклама

"Казвам се Антония и съм психолог, педагог и терапевт. Ако имате нужда от емоционална подкрепа - насреща съм", пише Гешева в пост във фейсбук групата на селото, в което се намира новият й кабинет.

В обръщението към потенциалните си клиенти тя уточнява, че освен в кабинета си прави консултации и онлайн. Цената им е 40 лв., а за хората от групата на селото има преференциална цена с намаление от 15 процента, т.е. 35 лева.

В офертата към своите клиенти Антония уточнява, че работи с деца над 4 г. За тяхно улеснение психоложката предлага и записване на часове за консултации през една от специализираните платформи за медицински специалисти, в която имат профили утвърдени имена от лекарското съсловие.

В професионалната си визитка Антония Гешева посочва, че работи с бременни, деца и възрастни. Има индивидуален подход към всеки и в работата си прилага техники от различни психологически направления. Провежда семинари и обучения, свързани с психичното здраве на бъдещите майки, травми, тревожност, депресия и др.

Краткото представяне на Антония Гешева показва, че тя е човек със солидно образование и се занимава с проблеми от спектъра на психичното здраве повече от десет години. Балдъзата на главния прокурор е завършила Френската гимназия в София, притежава дипломи от Софийския университет "Св. Климент Охридски", Пловдивския и Нов български университет, както и от учебни заведения в чужбина.

Като всеки сериозен специалист и Антония не е престанала да се обучава в своята област след завършване на висшето си образование. Тя има поредица от квалификации в областта на психологията и близки до нея науки и практики.

Психоложката Гешева е отбелязала, че е учила в чужбина за дула, една все още малко популярна професия у нас. Това на практика е обучен придружител на жени по време на тяхната бременност и раждането, който им предлага различни видове подкрепа и облекчение без медикаменти.

Реклама
Реклама
Реклама