Рецидивистът, издирван от полицията - Цветан Чарлов, пред "България Днес": Осем пъти бягах от затвора!

Приятел
Автор: Лили Ангелова

Рецидивистът, издирван от полицията - Цветан Чарлов, пред "България Днес": Осем пъти бягах от затвора!

62-годишният Цветан е щастлив извън България

Сега съм инспектор по казината в Монте Карло със заплата, по-висока от министерската

"Осем пъти бягах от затворите - не само от българските, а те ми бяха като втори дом. Но никой не съветвам да живее като мен - на ръба. Ето вече съм на 62 години и, да, може да се каже, че ми дойде акълът. 20 години загубих от живота си да бягам за глупости, така да се каже, но съм си платил всичко, сега съм си намерил мястото и съм добре."

Това сподели ексклузивно за "България Днес" избягалият затворник Цветан Чарлов, когото полицията продължава да търси.

"Да, така е. През лятото ми изтича последната присъда и после може да се върна в България, за да взема майка си. Само тя ми остана и само тя ми е близка. Иначе нищо не ме свързва вече с България", споделя Чарлов.

Началото на преживяванията на затворника беглец започват през 1997 г. Тогава Чарлов е осъден на три години и шест месеца за контрабанда на автомобил. През 2004 г. влиза в затвора, но не се връща от домашен отпуск през май 2005 г. Задържан е в Словения с европейска заповед за арест през 2010 г. и е откаран в Софийския централен затвор. Чарлов обаче се оплаква от високо кръвно. Лекуван е в болницата "Св. Екатерина", а в началото на 2011 г. е настанен в ИСУЛ за операция на дискова херния. Охраняван е от полицай в болницата.

"Спечелих доверието му, тъй като тоалетната беше далеч от стаята, а трябваше да ходя често. Вървях бавно по 20 минути и при поредното ми излизане полицаят не дойде с мен. Вместо в тоалетната излязох през вратата, отидох до такситата и си тръгнах. Само че не по джапанки, както пишат вестниците, а с чисто нови мокасини", припомня си бягство от затвора Чарлов. Три месеца се крие в апартамент на 200 метра от сградата на затвора, а след това бяга от страната с чужда лична карта. През Гърция стига до Италия.

Оказва се обаче, че Цветан Чарлов не бяга за първи път от затвора. Първата му присъда е още през 1976 година, когато е на 19 години. Осъден е на година и шест месеца за средна телесна повреда. Излежава присъдата си, но малко след като излиза на свобода, краде служебна волга на милицията. "Бяхме в заведение с компания. Дойдоха едни милиционерски началници - първият влиза, вижда ме и се провиква: Ооо, Цветане, ти кога излезе от затвора? Втори минава, пита ме дали съм си платил гаранцията. Изнервих се и излязох от заведението. Видях милиционерската волга с ключовете на таблото. Казах си: "Ей сега ще се наиграете!", и реших да им я скрия. Пуснах си лампите и тръгнах, взех даже две момчета на стоп. Волгата обаче се счупи. Милиционерите бяха тръгнали да ме гонят с автобус, колко бой изядох тогава", разказва през смях Чарлов одисеята си.

Следва нова присъда в затвора. Първото му бягство е от военния арест, където е затворен по обвинение в отклоняване от военна служба. Реже решетките с ножовка и бяга. Заловен е малко по-късно от военните. Милицията обаче продължава да го търси и за кражбите на автомобили. Отново попада в затвора, където е разпределен на работа и пълни контейнери със стъклена вата. Заедно с друг затворник си правят тайници в контейнерите, които се уплътняват с ватата. Двамата се крият в кухините на контейнера, който е натоварен на камион и излиза от големият железен портал на Централния софийски затвор. Годината е 1986, а началник на затвора е Ангел Топкаров. Организирана е мащабна операция по залавянето на бегълците, откриват ги в кръчма в едно пернишко село.

След падането на тоталитарния режим Цветан Чарлов заминава за Италия. Там също попада зад решетките и успява да избяга от затвор на остров Сардиния.

Започва работа в строителството. Бившият затворник започва да изкарва добри пари. Купува си кола, запознава се и с други българи. По ирония на съдбата именно познанството с наши сънародници става причина отново да попадне в затвора. Този път обаче в Италия.

"Имам по-добър опит с бягства в Италия, отколкото в България", хвали се днес Чарлов. Цветан е категоричен, че на българи не може да разчита. "Така се получава, че после ме предават. Оттогава ги избягвам, защото после съжалявам", казва той. Последният случай е с нашенец, заради който получих четири години затвор. Пратих му заплашителен есемес, че ако не ми върне парите, ще му отрежа главата. Бях му дал 8000 евро, купихме една кола, с която той се прибра в България и я регистрира. Уговорката беше да я ползваме двамата. Взех я за една седмица и той ми звъни да му я връщам. И аз му казах, че щом си иска толкова много колата, да ми върне парите. Трябваше да дойде да си я вземе, само че дойде с две коли карабинери. След това каза, че съм му откраднал колата и го изнудвам за пари. Така го извъртяха, че е изнудване, и ми дадоха 4 години затвор", разкрива Чарлов.

След като попада в затвора в Сардиния, му се ражда син. Там нашенецът брои крави, докато се води затворник. "Имаше крави, свине, кокошки и гледах как колегата арабин колко крави изкарва и колко връща. Заплатите не бяха лоши." Късметът му се усмихва и Чарлов става лавкаджия. С човека, който го охранява, се споразумява да му дава да се обажда по телефона. Обажда се на приятел, който му помага да избяга скрит в камиончето с което карат продукти за лавката.

Без документи Чарлов тръгва за България и минава през Хърватия и Сърбия. След множество перипетии успява да се върне в София. Въпреки че е осъден, не се крие, а си взима апартамент под наем и си прави склад за авточасти, макар че няма никакви документи.

"Никога не съм имал документи", споделя беглецът.

Заради камион, който се оказва краден, праз 2003 г. Цветан отново е задържан. Той се чуди какво да прави - остават му 3 години да лежи. Една пъпка под лявото око му дава нов шанс, когато отива да иска нещо срещу гъбички. Показва пъпката, а лекарят го предупреждава да не я пипа повече. И му дава документ за изследване в онкологията - оказва се рак на кожата. "С тази диагноза не е лесно да се живее. Ходех до болницата на процедури и последния път реших да не се връщам" - разказва Цветан.

След като бяга за пореден път, се насочва към Словения. Стига дотам с чужд паспорт на името на Борис Иванов Вълков. Влиза в Триест, негов приятел в Лече го кара да отиде в Южна Италия. "Много неща работих междувременно, но имах голям късмет, не знам как и защо става така", казва Чарлов.

С днешна дата той е щастлив - работи, плащам му добре, има млада жена до себе си. "Никого не бих посъветвал да живее като мен. Трудно беше, но за нищо не съжалявам", завършва беглецът от правосъдието.

С Гришо си пием кафенцето в Монте Карло

- Г-н Чонов, животът ви е като филмов сценарий. Кой най-добре би могъл да го изиграе?

- Стив Маккуин. Той е като мен - "лошо момче". Образът му на "антигерой", който той развива в контрадвиженията срещу Виетнамската война го правят един от най-прославените и високо платени актьори през 60-те. Иначе и книга мисля да напиша, но след година-две.

- С какво точно се занимавате в Монте Карло в момента?

- 15 дни съм в Швейцария и една седмица в Монте Карло в казината. Гледам камерите, обикалям клиентите, някой да не лъже, плащат ми чудесно.

- Какви пари изкарвате?

- Като инспектор по казината от Сен Тропе до Мендризио, Швейцария, заплатата ми е по-добра от министерската, нищо, че съм рецидивист. Имам парички до 100-та си годишнина да се издържам. После ще видим. Но какво да правим такъв ми бил късметът.

- Връща ли ви се у нас?

- Защо да го правя? През лятото ми изтича и последната давност, ако е живот и здраве, искам майка ми да си взема при мен. Иначе съм отчаян за политическата обстановка. ДС не си е тръгвало изобщо от страната и още си управлява. Бил съм в затвора с т.нар. "дисиденти", дори с хора, които и сега са в правителството, но не виждам голяма оправия в държавата.

- В Монте Карло идват ли богати политици българи?

- Идват постоянно. Избягвам ги, изобщо избягвам да говоря с българи. Дарина Павлова съм виждал често, но не съм я заговарял.

- Мутрите от прехода познавате ли?

- Димата Руснака познавах. Мисля си, че ако беше влязъл в политиката щеше да направи нещо хубаво за държавата

- Сергей Антонов споменахте, че съдбата му е била много тъжна, познавахте ли го?

- Не, но той си е бил човек на ДС. Те са си го оставили да умре тъжен, нещастен и беден в България. Като сега този актьор Филип Трифонов. Не че в Италия хората се чувстват по-добре, и тук има бедни, но някак повече се мисли за бедните.

- Съжалявате ли за нещо с днешна дата?

- Не, но не бих посъветвал никой като мен да живее на ръба. То адреналин, да, но годините си минават, а аз от 1998 г- съм все с фалшиви документи, нередовни. Какъв живот е това?

- Жените в живота ви, има ли ги?

- В момента - живея с момиче от 8 години, 30 години е по-млада от мен. Работи в Милано, там съм й намерил работа и щом ме търпи още, значи не съм за изхвърляне. Жени много познавам и доста българки се въртят около казината. Иначе съм виждал и Джулия Робъртс, не е голяма красавица, Анджелина Джоли, тя е атрактивна, ходи с голяма охрана. С Григор Димитров си пием кафето честичко.

- Той не споделя ли, че ще се жени за руската милионерска щерка?

- Да не е луд да се жени за рускинята! Животът е пред него, той достатъчно пари си има! Не би го направил за пари.

- Когато не сте на работа, какво правите?

- Имам си 10 папагалчета и се занимавам с тях. Спортувам, карам колело, ходя на фитнес, плувам. Отказвам цигарите вече втора година.

- Страх ли ви е коронавируса?

- Тук хората спазват всичко. Веднъж е червен код, утре е жълт, оранжев, и каквото кажат - всички са дисциплинирани. Но и тук много хора умират. Ето вече 80 000 човека станаха в Италия.

- Деца имате ли?

- Имам син - казва се Джулио и е на 21 години. Футболист е, голяма надежда, казват. Играеше в ЦСКА, в "Литекс", роден е в Милано. Но с майка му - първата ми жена сме разделени. Дай Боже, като се върна през лятото да се видя и с него. Това си пожелавам, а на вас - здраве, и хората да си гледат спокойния живот, да не рискуват. Не си струва.

Щерката на Христо Сираков - Анна Мария: Татко, щеше да се гордееш с мен!

Щерката на Христо Сираков - Анна Мария: Татко, щеше да се гордееш с мен!

След като взе и моден сертификат, красавицата вече има първа поръчка "Татко, щеше да се гордееш с мен! Ти искаше образованието ми да е най-важното нещо в живота ми. Послушах те." Това сподели в нета на стори 22-годишната Анна-Мария, дъщеря на починалия бизнесмен Христо Сираков. Момичето споделя също, че още не може да прежали баща си

Теди Кацарова размразява месо в джакузи

Теди Кацарова размразява месо в джакузи

Теди Кацарова сътвори интересен експеримент, след като била гладна, а месото в хладилника силно замразено. "Реших да го размразя в джакузи", сподели тя. Певицата уточни, че не само гладът я накарал да направи това. "Месото беше много и нямаше как да го вместя в мивката. Та го сложих в джакузито и го залях с вряла вода

Анонимни решават пенсиите на артисти и певци

Анонимни решават пенсиите на артисти и певци

И през 2021 г. пари за заслуги ще има, може и два пъти, казват от Министерството на културата Никой не знае кой влиза в комисията, която раздава доживотните заслуги "Вие как се оправяте с финансите?" "Ами как? Играя на хонорар и сега си чакам голямата пенсийка от 250 лева. Всички сме на ръба на оцеляването

Предано куче чака дни наред стопанина си пред болницата (Видео)

Предано куче чака дни наред стопанина си пред болницата (Видео)

Предано куче е чакало дни наред пред болница в Северна Турция, в която стопанинът му бил приет за лечение, предаде Асошиейтед прес. Кучето Бонджук, чието име означава мънисто, е тръгнало след линейката, с която стопанинът му Джемал Шентюрк бил транспортиран в болница в град Трабзон на 14 януари, и след това ежедневно отивало до болницата

Най-четени

Участници във "Фермата" газят мерките

Участници във "Фермата" газят мерките

Даяна Ханджиева се върна при бившия си Правят си купонче, където се събират повече от позволеното След Милко Калайджиев, манекенките, заведенията в Пловдив и София и участниците в предаването "Фермата" погазиха мерките. Те се събраха на парти, като от качените кадри в мрежата се вижда, че присъстващите са доста повече от максималния брой от

Жени си "събира багажа", Джаферович за миг се зарадвал

Жени си "събира багажа", Джаферович за миг се зарадвал

Звучи като виц, но не е! Евгения Джаферович от няколко дни отделя дрехи, за да ги препродаде през модна платформа. Идеята е да не се изхвърлят старите неща, които не се носят, а да се пуснат за продажба, като накрая идва процент от сделката. Но да се върнем на Жени - рови в гардеробите, събира, отделя, прибира по куфари

Джулиана Гани съди Сами Хоснни

Джулиана Гани съди Сами Хоснни

Този човек е манипулатор, иска да стане популярен с хейт към нас, казва половинката на плеймейтката - Илиян Съдебен иск срещу Сами Хоснни готви Джулиана Гани. Младата майка е бясна на участника във "Фермата". Преди дни Сами, който се прочу като инструктора на Криско, си позволи да обиди Гани. Хоснни обвини Джулиана в измама с чайове за

Актьорът Веселин Ранков: Разделих се с жена си

Актьорът Веселин Ранков: Разделих се с жена си

На 29 г. ми поставиха грешна диагноза рак, объркаха документи "Сам съм, посрещнах новата година без муза, така да се каже. Разделих се с партньорката си. Но така се случва в живота". Това сподели пред "България Днес" актьорът Веселин Ранков, който през последните години се прочу като екранен шофьор на Марта Вачкова в лекарската сага "Откраднат

Фолккралицата Ивана в перфектна форма преди ЧРД: Разделих се с фалшивите приятели

Фолккралицата Ивана в перфектна форма преди ЧРД: Разделих се с фалшивите приятели

Поне 10 човека махнах от телефона си, изчистих всичко излишно - и в гардероба, и в мислите си "Най-хубавото, което ми се случи по време на пандемията, бе, че изчистих излишното от живота си - от телефона си махнах поне 10 човека, които не смятам, че трябва да фигурират там. Трябва да има ред в живота ни, преди неведнъж съм го казвала

Цитиридис търси работа

Цитиридис търси работа

Шеговитото настроение на Николаос Цитиридис се засилва преди края на отпуската му. Водещият е сгащен насред "Витошка" от Поли Генова. Певицата щраква Цитиридис, който виси на пешеходната улица в центъра на София с табелка "Търся си

Ирина Тенчева няма да ражда повече

Ирина Тенчева няма да ражда повече

"Не искам да раждам повече." Това разкритие направи Ирина Тенчева. Половинката на продуцента на "Фермата" Иван Христов е майка на три деца. Едно от тях е плод на любовта й с телевизионера. А другите два са от предна връзка. "Трудно е с толкова много деца. Но казвам стоп на ражданията", призна в ефира на "Черешката на тортата" Тенчева

Синоптичка като зимна птичка

Синоптичка като зимна птичка

Студът не се нрави особено на Станислава Цалова, видя "България Днес". Синоптичката на Би Ти Ви паркира колата си пред сградата на телевизията и излизайки от нея, побърза да сложи както маската, така и качулката. Цалова предвидливо шофира комби, в чийто багажник може да побере много багаж, а на задното стъкло личи стикер "Бебе в колата"

Вики от "Мастило" броди сред колите

Вики от "Мастило" броди сред колите

Опашките от коли по столичните улици могат и да изнервят шофьорите, но за пешеходците са добре дошли. Особено когато можеш напряко да пресечеш между тях и да скъсиш дистанцията. Така набързо между автомобилите се провря и Вики от "Мастило", след като побъбри на тротоара със своя близка. Снимки: България

Мария Бакалова: Трябваше да мириша лошо за "Борат 2"

Мария Бакалова: Трябваше да мириша лошо за "Борат 2"

Актрисата забърква странна отвара, за да се усмърди Нетипични техники е принудена да предприеме Мария Бакалова, за да стане част от екипа на "Борат 2". Екстремните ситуации около филма започват още с кастингите. Освен че до последно Мария мисли, че участва в трафик на хора, на нея й се налага да забърка интересна отвара за третата част от кастинга

Най-коментирани

Щерката на Христо Сираков - Анна Мария: Татко, щеше да се гордееш с мен!

Щерката на Христо Сираков - Анна Мария: Татко, щеше да се гордееш с мен!

След като взе и моден сертификат, красавицата вече има първа поръчка "Татко, щеше да се гордееш с мен! Ти искаше образованието ми да е най-важното нещо в живота ми. Послушах те." Това сподели в нета на стори 22-годишната Анна-Мария, дъщеря на починалия бизнесмен Христо Сираков. Момичето споделя също, че още не може да прежали баща си

266 новозаразени с коронавирус,  5,9% от тестваните, 286 излекувани

266 новозаразени с коронавирус, 5,9% от тестваните, 286 излекувани

266 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа при направени общо 4 479 теста, от които 3016 са PCR, а 1463 са с бърз антигенен тест. Това показват данните в Националната информационна система. Това означава, че 5,9% от пробите са положителни. Така общият брой на потвърдените случаи става 214 696

Жени Калканджиева готова за Путин

Жени Калканджиева готова за Путин

"Руско момиче съм!", хвали се Жени Калканджиева с дебела шапка ушанка, на която в златен цвят е извезан руският герб и пише Русия. Калканджиева я е ударила носталгията по шапките, защото се похвали и с още една снимка - този път с военна фуражка, но от родната армия. "Е, бива ли така сега - да козируваш със запалка в ръка?

Теди Кацарова размразява месо в джакузи

Теди Кацарова размразява месо в джакузи

Теди Кацарова сътвори интересен експеримент, след като била гладна, а месото в хладилника силно замразено. "Реших да го размразя в джакузи", сподели тя. Певицата уточни, че не само гладът я накарал да направи това. "Месото беше много и нямаше как да го вместя в мивката. Та го сложих в джакузито и го залях с вряла вода

Анонимни решават пенсиите на артисти и певци

Анонимни решават пенсиите на артисти и певци

И през 2021 г. пари за заслуги ще има, може и два пъти, казват от Министерството на културата Никой не знае кой влиза в комисията, която раздава доживотните заслуги "Вие как се оправяте с финансите?" "Ами как? Играя на хонорар и сега си чакам голямата пенсийка от 250 лева. Всички сме на ръба на оцеляването

Предано куче чака дни наред стопанина си пред болницата (Видео)

Предано куче чака дни наред стопанина си пред болницата (Видео)

Предано куче е чакало дни наред пред болница в Северна Турция, в която стопанинът му бил приет за лечение, предаде Асошиейтед прес. Кучето Бонджук, чието име означава мънисто, е тръгнало след линейката, с която стопанинът му Джемал Шентюрк бил транспортиран в болница в град Трабзон на 14 януари, и след това ежедневно отивало до болницата

Лари Кинг почина от ковид на 87 години

Лари Кинг почина от ковид на 87 години

На 87 години почина легендарният американски журналист Лари Кинг. От него поколения са се учили на майсторство и смелост в професията. Но той не е от най-големите щастливци в личния си живот. Преди година и нещо започна развод за осми път. Но със седма съпруга. Защото за една от предишните се е женил два пъти и два пъти са се развеждали

Деси Добрева: Мразя лигльовци!

Деси Добрева: Мразя лигльовци!

Не бих могла да живея с човек като себе си! - отсича певицата - подз "Не обичам хора около себе си, които са със слаби характери. Може би това си е моя слабост, но... не търпя глезльовци! Не се плаша от слабостта, но не я понасям! Когато някой седне да ми се оплаква за дребни неща, ми идва да му лепна един шамар

Холистичният лечител Дончо Кръстев: Смърт няма, само преход към вечен живот

Холистичният лечител Дончо Кръстев: Смърт няма, само преход към вечен живот

Измисленият от мен "Танц на спиралата" удължава живота Кой е той Дончо Кръстев е бакалавър по хуманна медицина, терапевт, холистичен учител, инструктор по кунг-фу, стил Шон Донг Во Дао. Роден е на 6 ноември 1974 г. Член е на Научноизследователския център по медицинска биофизика. Методиката му "Танцът на спиралата" е доказала своята ефективност и

Загуба за Аоияма

Загуба за Аоияма

Българският сумист Даниел Иванов-Аиояма допусна нова загуба на зимния турнир в Токио. Исполинът от Елхово отстъпи с "цикиотоши" на маегашира-15 Котоновака. Това е осма загуба за Аоияма от 13 излизания на дохиото и четвърта поредна. Днес българският борец има трудна задача, като трябва да се справи с маегашира-1 Хокутофуджи

266 новозаразени с коронавирус,  5,9% от тестваните, 286 излекувани

266 новозаразени с коронавирус, 5,9% от тестваните, 286 излекувани

266 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа при направени общо 4 479 теста, от които 3016 са PCR, а 1463 са с бърз антигенен тест. Това показват данните в Националната информационна система. Това означава, че 5,9% от пробите са положителни. Така общият брой на потвърдените случаи става 214 696

Лари Кинг почина от ковид на 87 години

Лари Кинг почина от ковид на 87 години

На 87 години почина легендарният американски журналист Лари Кинг. От него поколения са се учили на майсторство и смелост в професията. Но той не е от най-големите щастливци в личния си живот. Преди година и нещо започна развод за осми път. Но със седма съпруга. Защото за една от предишните се е женил два пъти и два пъти са се развеждали

Вандали оскверниха гроба на Стоянка Мутафова

Вандали оскверниха гроба на Стоянка Мутафова

Откраднаха кръста, плаче дъщерята Мария Грубешлиева "Оскверниха гроба на мама! Толкова ми е мъчно, че чак буца ми е застанала на гърлото. Взеха кръста! Страх от Бога нямат ли тия хора! Нищо свято не остана вече". Това сподели през сълзи дъщерята на легендарната актриса Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева

566 новозаразени с коронавирус, 5,8% от тестваните, 1248 излекувани

566 новозаразени с коронавирус, 5,8% от тестваните, 1248 излекувани

566, със 111 повече от вчера, са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа при направени общо 9786 теста, от които 4586 са PCR, а 5200 са с бърз антигенен тест. Това показват данните в Националната информационна система. Това означава, че 5,8% от пробите са положителни

Ирина Тенчева няма да ражда повече

Ирина Тенчева няма да ражда повече

"Не искам да раждам повече." Това разкритие направи Ирина Тенчева. Половинката на продуцента на "Фермата" Иван Христов е майка на три деца. Едно от тях е плод на любовта й с телевизионера. А другите два са от предна връзка. "Трудно е с толкова много деца. Но казвам стоп на ражданията", призна в ефира на "Черешката на тортата" Тенчева

Руши Видинлиев подлуди майка и дъщеря

Руши Видинлиев подлуди майка и дъщеря

Със старо фото от гимназията Руши Видинлиев пали женските страсти във виртуалното пространство посред ледения януари. "Обичам те", пише му Катето Евро, а Мила Роберт, щерката на Ваня Щерева, му праща дигитални сърчица и намеква, че не би му простила, ако върне времето назад и го срещне. Майка й, самата Ваня Щерева, също праща виртуално сърце

Глория глези бременната щерка

Глория глези бременната щерка

Пържени филийки, здравословна напитка и вкусно сирене. Така фолкзвездата Глория глези бременната си щерка Симона, видя "България Днес". "Мама е най-страхотната!" - похвали се дъщерята на певицата, която е в напреднала бременност и очаква първото си отроче. Съвсем скоро Глория ще стане баба и с трепет очаква детето да се появи на бял свят

Гол германец плаши Станкулова

Гол германец плаши Станкулова

Комична история от миналото разказа синоптичката Никол Станкулова в "На кафе", където красавицата този сезон е коментатор. Никол била на почивка в Германия, където решила да посети сауна. Оказало се, че там хората са голи независимо от пола им. Нашенката, която не била наясно къде е попаднала, както и с порядките в обекта, изпаднала в истерия

Мишето катери планини с гаджето

Мишето катери планини с гаджето

Певицата Михаела Маринова реши да се наслади на зимната обстановка и се качи в планината заедно с гаджето си, футболиста Александър Дюлгеров. Двамата се снимаха на прекрасна снежна поляна, целувайки се. След фотосесията Мишето решава да попее, а любимият й я заснема.

Бащата на погубената Андреа от Галиче: Една година чакам тежките наказания за убийците

Бащата на погубената Андреа от Галиче: Една година чакам тежките наказания за убийците

Не приемат поправката в закона, защото не носи финансов интерес на никого, казва почерненият татко "Мина една година, откакто на 20 януари 2020 г. бяха внесени поправките за тежки наказания на непълнолетните убийци, но за това време депутатите не намериха време да ги гласуват. Аз няма да се откажа от борбата си текстът да стане факт и ще