Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9404743 www.bgdnes.bg

Татяна: Сама съм!

Фолкпевицата заряза последното си гадже

Без мъж до себе си започна годината Татяна.

Фолкпевицата призна, че от известно време е сама и поне на този етап се чувства добре. Феновете на Татяна се интересуват много от личните отношения на любимата си изпълнителка, а най-дръзките от тях дори си позволяват да задават въпроси за половинката й. Пред почитателите си певицата обяви:

"Сама съм!"

Татяна е решила да рестартира живота си и е била шута на богат бизнесмен, с който има връзка в последно време. На въпрос от почитател дали тя е избрала да сложи точка на отношенията си, Татяна отговаря:

Реклама

"Да, но успяхме да запазим добри отношения."

42-годишната варненка не разкрива точните причини, поради които е взела това решение. Татяна признава, че не понася лъжите и за нея изневярата е най-лошото, което може да се случи между двама души. Певицата има и един развод зад гърба си. От бившия си мъж има син Атанас, който вече е на 21 г. Брюнетката е много близка с момчето си, като го определя като единствения истински мъж в живота й.

"С бившия ми сме в добри отношения. Имаме най-прекрасния син! Децата имат една майка и един баща и ние трябва да им бъдем пример!", категорична е певицата.

Името на Татяна е забърквано през годините с редица родни мачовци. Тя с насмешка признава, че се развеселява от подобни клюки и разбира, че след като е популярно лице, е нормално към нея и живота й да има интерес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама