Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9411071 www.bgdnes.bg

Треньорът на "Байерн" скочи на играчите: Край с оправданията!

Треньорът на "Байерн" (Мюнхен) Ханзи Флик тропна по масата след отпадането за Купата на Германия от втородивизионния "Холщайн". Баварците отстъпиха с 5:6 след изпълнение на дузпи, а редовното време завърши 2:2. "Байерн" бе съвсем близо до класиране, но скромните домакини изравниха с гол в 95-ата минута.

"Разбира се, че за нас това е шок! - коментира ядосаният Флик. - Без повече оправдания! Имали сме били много мачове, почивката била кратка. Стига с това. Много сме разочаровани всички, защото искахме да повторим требъла от миналата година. Доминирахме в мача, което беше и нашата задача. Неприятно е, че позволихме на противника да изравни в последната секунда. Но трябва да поздравим съперника. Това беше типичен турнирен сблъсък, а те играха на предела на възможностите си. Но вървим напред и ще се постараем да си подобрим играта. Нужно е да бъдем по-компактни в защита. Изненадващо е, така завършва нашият път за Купата на страната."

Една от звездите на "Байерн" Томас Мюлер си изпусна нервите след загубата. Репортерът зададе тривиалния въпрос за причините за поражението, но веселото му изражение не се понрави на германския национал. "Какво си мислите? Защо се смеете?", скочи Мюлер. Според нападателя журналистът е ехидничил, но все пак разговорът продължи в по-спокоен тон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама