Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/9411436 www.bgdnes.bg

Сървайвърът Марчо Марков пусна лимитирана серия тениски

Най-добрият фитнес треньор в България – Марчо Марков, пусна лимитирана серия тениски със своя лик. Тениските са черни с щампа, създадена от авторска рисунка. Тя е дело на момче, което е част от груповите тренировки по кикбокс и муай тай, които Марчо Марков води в Pulse Fitness & Spa Bulgaria.

Идеята се зародила по време на миналогодишния лагер на групата на фитнес гуруто на морето. След края на летния камп Георги Моровяков и жена му, които имат арт студио за дрехи, реализирали концепцията, като собственоръчно нарисували дизайна на тениските.

Реклама

Творците пресъздали представата си за желязната спортна дисциплина - "НЯМА НЕ МОГА" и тяло като машина - така, както виждат амбициозния мултифункционален спортист.

Бившият сървайвър и настоящ фитнeс гуру №1 в България за пореден път доказва, че добрите резултати се постигат с постоянство, креативна надпревара с ежедневните спънки и изкушения, както и шеговит поглед към цялостната картина по пътя към целта.

Моделите са налични от вчера, на цена от 35 лв., предлагат се в специални арт кутии и вече се разграбват като топъл хляб.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама