Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9411718 www.bgdnes.bg

Жанета Осипова и Мария с тайни партита за ЧРД

Фолкпевицата празнува със снахата на Долорес Арсенова, Гери Никол куфее на другия купон

Пандемията не спира най-известните купонджийки да празнуват.

С тайни партита фолкпевицата Мария и плеймейтката Жанета Осипова отбелязаха рождените си дни. Заради затворените нощни заведения и двете избраха интересни алтернативни варианти. Нито една от тях обаче не разкри дали е спазила изискването на здравното министерство на подобен тип сбирки да присъстват до 15 човека.

Реклама

Мария, която през изминалата година сложи край на музикалната си кариера, навърши 39 г. За да отпразнува последния рожден ден преди заветното 40, певицата избра да се включи в купон за рожден ден на друга своя приятелка. Мария празнува в един и същи ден заедно със снахата на Долорес Арсенова - Сара. Калоян Арсенов организира частно парти в тузарски столичен ресторант.

Той избра да покани най-големите имена в попфолка, за да се погрижи за доброто настроение на жена си и на гостите си, сред които беше и Мария. Колежките й Софи Маринова и Емануела пяха на тържеството, а Азис беше гвоздеят на вечерта.

Звездите попяха на Мария и богаташката й дружка. На частното парти присъстват някои от най-близките приятели на заралийката, които останаха до нея дори и след слизането й от сцената. Мария заложи на оскъден спортен тоалет, нищо пищно не издаваше, че именно тя е рожденичката. Певицата продължава упорито да крие дали има мъж до себе си и кой е той. За да поздрави феновете си, Мария пусна няколко видеа от партито, а на едно от тях се целува страстно с Емануела.

В същото време другата известна рожденичка Жанета Осипова събра дружината от "Фермата".

Плеймейтката се захвана да събере най-близките си участници от риалити формата с най-добрите си приятели в живота. Така самата Гери-Никол влезе във фермата край Железница. Арендби певицата пощуря по време на партито и успя да вдигне градуса на настроението, което ясно си личи от видеата в социалните й профили. Шеф Кустев, Хепи Ванче, Петър, Калоян, Тони и Ангел са фермерите, които успяха да уважат своята любимка Жани. Кустев дори се погрижи за тортата на Осипова, а Гери-Никол попя на ушенце на Македонеца. Купонът приключи призори с раздумка пред камината. Не за първи път участниците от риалити формата се връщат в къщата, която построиха. Повечето от тях отбелязаха коледните и новогодишните празници пак там.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама