Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9415580 www.bgdnes.bg

Канадска актриса се подиграва на Андреа и Моника

Красавиците в позорна класация зад океана за най-фалшифицирани снимки 

Надя Панкова

Резилът с прекомерно обработваните снимки на фолкдивата Андреа и първата й дружка Моника Валериева стигнаха чак до Канада. Топвлогърката от Торонто и фотограф с над 10-годишна практика Шарлот Добре включи родните силиконки в позорна класация в личния си канал в социалните мрежи за най-абсурдно фалшифицирани снимки. Наред с публични личности от цял свят, които се изкушават да "пипват" снимките си, Андреа и Моника попадат в смехотворната класация за фалшименто кадри в социалните мрежи.

"Всичко, което заявявам в това видео, е мое мнение, но като опитен фотограф с 10-годишна работа не споделям мненията си, без да имам знанията, които да ги подкрепят", казва Шарлот.

Реклама

Канадската звезда успява да открие и истинска снимка на фолкдивата, която първа се появява дори в самото начало на видеото за измамници в социалните мрежи. И наставя обработената до неузнаваемост и стругована като модел на Аушвиц певица с далеч не така рафинираната й истинска визия. "Тази... ооо, тук има огрооомна разлика, много голяма разлика. Даже не знам дали е известна, дори не знам коя е, но при положение че явно е публична личност, все някога ще я наобиколят фенове, нали така? Е как тогава ще я разпознаят на живо след такива обработени кадри", смее се на Андреа топвлогърката. Видеото с Моника и Андреа е гледано от близо 162 хиляди души от цял свят, а самата Шарлот, която има над 230 хиляди последователи в социалната мрежа, не пропуска да коментира и визията на силиконката Валериева.

Моника, която е показана едновременно с кадри, които е обработила здравата в социалните мрежи, с колаж от кадри от телевизионно предаване. "Тук има кадри от нейния профил и такива от сигурно някакво риалити-шоу, често звездите от такива предавания обработват прекомерно снимките си. И да, ето и тук - това не изглежда като да е един и същ човек. Нищо лошо няма във визията й и как всъщност изгежда, но категорично на живо не е това, което показва в социалните мрежи", посича Шарлот плеймейтката

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама