Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9422809 www.bgdnes.bg

Топастроложката Алена специално за читателите на "bgdnes.bg": Датата на вота 4 април е пагубна за малките партии

Топастроложката Светлана Тилкова-Алена с прогноза какво вещае датата на вота избрана окончателно от президента Румен Радев - 4 април 2021 година. Специално за читателите на bgdnes.bg, Алена показва какви слабости или пък плюсове има за партиите и за държавата ни избраната дата, както и какво щеше да се случи, ако вотът бе нарочен наистина за 28 март...

28 март 2021 г.
На 7.12.2020 година президентът Радев обяви с нетърпящ възражение тон, че следващите парламентарни избори ще се проведат на 28 март 2021 година, а когато му дойде времето ще издаде указа. Вместо указ след консултации без смисъл с извънпарламентарните партии и с демонстративно проявено неуважение към парламентарно представените, включително и към БСП, въпреки усмивките и благите двустранни декларации неочаквано датата бе сменена.
Колкото повече време минава от 7.12.2020 година, когато бе обявена първата изборна дата и от 14.1.2021 година, на обявяването след подписан указ на втората, толкова повече нова номерологична информация избликва от двете дати.
Денят 7 декември 2021 година беше подвластен на Луната, обещава меланхолия на изборите на 28 март, слаба избирателна активност и обещава война.
Денят 14.1.2021 е четвъртък - ден на Юпитер. Президента Радев е импулсивно е решил или някой му е пошепнал, че денят носи повече действие. Само дето не му е казал, че импулсивните действия не обещават повишена избирателна активност, а водят към война и нищо друго. Действието е разпиляно, а не концентрирано в едно направление, което засилва възможността избирателната активност да е по-малка дори от тази на 28 март. Войната ще е между партиите, между тях и президента Радев, заради стореното им от него "добро" с променената дата, вътрешнопартийни боричкания, изявени дори в изборния ден, война между избиратели провокирана от тези за които омразата е двигател за действията им. Най-страшната е войната на президента с католиците, протестантите, арменците, празнуващи Великден, с евреите заради Пасха, които нямат причина да пренебрегнат празниците си заради новия изборен ден. Пролетната ваканция на децата също ще си вземе своето. С датата 4 април Радев на никого не помага, каквото и да си мисли, доколкото е способен да разсъждава в дълбочина, но успешно вреди на всички, включително и на българите зад граница, за които толкова милееше и на чиито гласове разчиташе, а за някои от извънпарламентарните партии бяха и спасителният електорат.
Избори на 4.4.2021 година
С указа си и импулсивното си, неаргументирано с никакъв смислен и безсмислен аргумент хрумване да смени датата на изборите само проформа с една седмица президентът Радев съсипа всички малки партии и извънпарламентарните мечтатели за власт.
Все още се питам кой подсказа на президента датата 4.4.2021 година като възможен добър изборен ден, без да е ясно за кого? Партии много, всяка със своите заложби и изисквания, чиито изчисления изискват дни работа, за да се даде точната информация коя и как би успяла.

Реклама

За България
За България денят 4.4.2021 година отново се описва с една дума - война, заради тежка кармична разплата, подтикната, както вече споменах по-горе, не заради пари, които не са без значение, а заради мераците на извънпарламентарни партии и коалиции да са на всяка цена в управлението на държавата, да консумират властта, до степен сами да си пречат, да се спъват и да се провалят. Народът продължава да е разделен и смазан от омраза, а болният от омраза с разум не гласува и е роб на емоциите си.
Нелепото хрумване на президента, сякаш изборите са детско забавление, носи само агресия, но насочена предимно към него самия, защото пак прибърза на 14.1.2021 година, в личната си година на ново, но необмислено начало, в месец на Съдбовно подчинение и в ден, изискващ анализ на всяко негово действие. А той дори побърза да издаде указ /въпреки че е още мираж и не сме го видели черно на бяло/, за датата с водещо значение за утроени трудности за всички участници в парламентарните избори. Какво означава това? Големите партии с опит зад гърба си ще преодолеят трудностите и с рутината и натрупания опит ще вземат полагащото им се. В тази група са ГЕРБ, БСП, ДПС, под въпрос ВМРО. Малките партии, озверели за власт улично платени формирования, десни, но розови либерали и други разчитащи на вота на омразата заради деня 4.4 са изправени пред огромни трудности, независимо на коя дата ще се регистрират, които за повечето от тях ще са непреодолими.
От всички възможни дати до края на май тази е най-лошата възможна за всички партии и за народа на България. Големите ще прескочат пропастта, малките ще паднат, за което да бъдат благодарни на Радев.

Съгласно датата и астрологичните аспекти в звездната карта - Слънцето в Овен и асцедентът в Телец, преди изборите ще се създадат коалиции, които не са обмислени, нито са уговорени така, че да има разбирателство и подкрепа между съставляващите ги. Ето я причината за самоизяждане и разкол помежду им именно заради трудностите, породени от странични фактори и неспазване на изискването на Меркурий партиите, малки или големи, да имат ясна концепция на управление, да говорят истини, да не фантазират, защото сривът на техния авторитет може да ги заличи завинаги от политическия делник на България. Заради асцедента в Телец, падне ли червеното пред очите на агресивните и алчните, които ще се изправят едни срещу други, ще се отвори пътят на добронамерените и коректните, на професионалистите и умеещите да говорят без агресия и да премълчават, когато е необходимо, подкрепени от Луната в Козирог.
Да завършим с малко хумор, в който някои ще открият дори конспиративна теория. Избори на 4-о число през четвъртия месец на годината с четворка в Съдбовния път, редуцирана от 13, отварят пътя към четвъртото правителство на Борисов. Знам аз, че Радев има комплекс от Борисов и е постоянно фиксиран в неговата личност, затова и подсъзнанието му го е подтикнало, докато разумът спи, да избере 4 април за изборен ден.
Сумираме: 4.4.2021 = 4+4+5 = 13 = 1+3 = 4. Да вярваме ли, че е случайно съвпадение? Или прозира комплексът и притеснението на президента Радев от премиера Борисов, не от партия ГЕРБ, та в датата на изборите е вплел и деня на раждане на премиера.
Разликата между 28.3. – 4.4.
Разликата между двете изборни дати е във факта, че прибързаните действия на 28 март, водещи до крайна изява на емоция, която отнема от големите и дава шанс на по-малките партии, при 4 април са преобразувани в двойна кармична разплата заради трудности, породени от странични неочаквани фактори, които при новообразуваните формации и извънпарламентарни партии ще бъдат като камък на шия и скок в дълбокото. Хайде сега някой да каже, че докато залива с празнодумни критики правителството, президента Радев не работи за четвъртият му мандат.

Какво вещае датата за основните партии, кандидати за участие в изборите?
Астрологичната картина е към настоящия момент, когато все още не знаем на коя дата ще е регистрацията на всички участници в изборите. Заради тази регистрация са възможни промени, от които зависи успехът или провалът на партията, коалицията, движението.
ГЕРБ
Партия ГЕРБ е в лична година, позволяваща ново начало, но след внимателно подбиране на нови членове и симпатизанти, за да няма предателства, каквито има много в партията. Денят на изборите вещае промяна, но пречупена през емоции и изискване за сериозен анализ преди посочената дата, включително и всеобхватно обновяване на кандидатите за народни представители, особено на избираемите места, защото има такива, които сега стоят на два, че и на три стола.
БСП
Съгласно регистрацията си БСП е орисана на безкрайни емоции до и след изборите, на трудности, породени от странични и вътрешнопартийни проблеми и от невъзможност за краткото време до изборите да се изяснят претенциите и начинът на задоволяване на материалните стремежи на кандидатите на избираеми места. БСП както обикновено ще превърне трудностите в отработена рутина и неприятни изненади може да се очакват единствено заради грешни действия на лидера на партията спрямо съпартийците й, които обаче трябва да са толкова крайни, че да разбият навика за стадно гласуване в БСП.
ДПС
ДПС е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, в месец на Съдбовно подчинение, изискващ от партията, нейния лидер и членовете й да не правят опити да надскачат своите възможности, за да избегнат трудностите, отнемащи гласове, въпреки добрите шансове, които им носи датата 4.4.2021 г. Тяхното не се губи.
ВМРО
Партията е в лична година на общуване и възможност да привлече нови симпатизанти. В месец на анализ и осъзнатост на грешките и в ден на подчинение – има шанс за успех, но ако е в руслото на реалните си възможности. Може да се коалира преди изборите.
НФСБ
Личната година на партията е на трудности, породени от странични фактори, в месец на кармична разплата и материални стремежи, които може да се окажат вредни за изборния резултат, в ден на общуване, нови познанства, но повечето във вреда на партията. Самостоятелният му шанс за успех е пожелателен, но не сигурен. Най-добре е да влезе в предизборна коалиция.
Мая Манолова и „Отровното трио”
Споразумението, което двете формации - „Изправи се БГ“ и „Отровното трио“, подписаха на 29 декември 2020 г., се случи в ден на най-тежка кармична разплата заради натрупани негативи, очевидно Съдбата е взела решение вместо тях и е предначертала краха им.
Изборният ден съгласно тази дата е в лична година на емоции, които ще се задълбочават, в месец на трудности и в ден на кармична разплата заради натрупана негативна карма, което влияние не отпада дори и ако се присламчат чрез подкрепата си или коалиране с други партии, чийто провал заради това съдружие, дори и при възможен успех е предопределен.
„ИМА ТАКЪВ НАРОД“
Към настоящия момент астрономерологичните изчисления за „Има такъв народ“ се колебаят между аутсайдер и възможност да прескочи 4-те процента, но какви ще бъдат крайните възможности и евентуален ръст на процентите или спад, зависи от датата на регистрацията на партията за изборите. Дори и да влезе в парламента, политическият живот на Слави Трифонов и партията му ще е кратък – между мандат и предсрочни избори.
„ДА, БЪЛГАРИЯ”
Тази партия съгласно нейната регистрация е в лична година на общуване, което е причина преди изборите за опит за коалиране, в месец на анализ, въпреки че нейните членове, знаем, не грешат, те винаги са правите, поради което не е възможно да си търсят грешките, в ден на кармична разплата с хора, потърпевши от действията на нейния лидер. Промененият изборен ден създава допълнителни пречки пред тази партия, водещи до неочакван отлив на избиратели.
„РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“
Променената дата на изборния ден не води до видими промени за партията на Цветан Цветанов спрямо 28 март.
В изборния ден „Републиканци за България“ е в лична година на промени, в месец на емоции и в ден на трудности, породени от странични фактори, които не е изключено да са свързани с вътрешнопартийни проблеми заради неразбирателство на кой, какво парче се полага ог държавната баница или заради неподходяща членска маса.
Лидерът на партията Цветан Цветанов е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, което ще стане след края на изборния ден, в месец на подчинение, в ден на стабилизация, но не и в партийните редици.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама