Топастроложката Алена специално за читателите на "bgdnes.bg": Датата на вота 4 април е пагубна за малките партии

Приятел
Автор: България Днес

Топастроложката Алена специално за читателите на "bgdnes.bg":

Датата на вота 4 април е пагубна за малките партии

Топастроложката Светлана Тилкова-Алена с прогноза какво вещае датата на вота избрана окончателно от президента Румен Радев - 4 април 2021 година. Специално за читателите на bgdnes.bg, Алена показва какви слабости или пък плюсове има за партиите и за държавата ни избраната дата, както и какво щеше да се случи, ако вотът бе нарочен наистина за 28 март...

28 март 2021 г.
На 7.12.2020 година президентът Радев обяви с нетърпящ възражение тон, че следващите парламентарни избори ще се проведат на 28 март 2021 година, а когато му дойде времето ще издаде указа. Вместо указ след консултации без смисъл с извънпарламентарните партии и с демонстративно проявено неуважение към парламентарно представените, включително и към БСП, въпреки усмивките и благите двустранни декларации неочаквано датата бе сменена.
Колкото повече време минава от 7.12.2020 година, когато бе обявена първата изборна дата и от 14.1.2021 година, на обявяването след подписан указ на втората, толкова повече нова номерологична информация избликва от двете дати.
Денят 7 декември 2021 година беше подвластен на Луната, обещава меланхолия на изборите на 28 март, слаба избирателна активност и обещава война.
Денят 14.1.2021 е четвъртък - ден на Юпитер. Президента Радев е импулсивно е решил или някой му е пошепнал, че денят носи повече действие. Само дето не му е казал, че импулсивните действия не обещават повишена избирателна активност, а водят към война и нищо друго. Действието е разпиляно, а не концентрирано в едно направление, което засилва възможността избирателната активност да е по-малка дори от тази на 28 март. Войната ще е между партиите, между тях и президента Радев, заради стореното им от него "добро" с променената дата, вътрешнопартийни боричкания, изявени дори в изборния ден, война между избиратели провокирана от тези за които омразата е двигател за действията им. Най-страшната е войната на президента с католиците, протестантите, арменците, празнуващи Великден, с евреите заради Пасха, които нямат причина да пренебрегнат празниците си заради новия изборен ден. Пролетната ваканция на децата също ще си вземе своето. С датата 4 април Радев на никого не помага, каквото и да си мисли, доколкото е способен да разсъждава в дълбочина, но успешно вреди на всички, включително и на българите зад граница, за които толкова милееше и на чиито гласове разчиташе, а за някои от извънпарламентарните партии бяха и спасителният електорат.
Избори на 4.4.2021 година
С указа си и импулсивното си, неаргументирано с никакъв смислен и безсмислен аргумент хрумване да смени датата на изборите само проформа с една седмица президентът Радев съсипа всички малки партии и извънпарламентарните мечтатели за власт.
Все още се питам кой подсказа на президента датата 4.4.2021 година като възможен добър изборен ден, без да е ясно за кого? Партии много, всяка със своите заложби и изисквания, чиито изчисления изискват дни работа, за да се даде точната информация коя и как би успяла.

За България
За България денят 4.4.2021 година отново се описва с една дума - война, заради тежка кармична разплата, подтикната, както вече споменах по-горе, не заради пари, които не са без значение, а заради мераците на извънпарламентарни партии и коалиции да са на всяка цена в управлението на държавата, да консумират властта, до степен сами да си пречат, да се спъват и да се провалят. Народът продължава да е разделен и смазан от омраза, а болният от омраза с разум не гласува и е роб на емоциите си.
Нелепото хрумване на президента, сякаш изборите са детско забавление, носи само агресия, но насочена предимно към него самия, защото пак прибърза на 14.1.2021 година, в личната си година на ново, но необмислено начало, в месец на Съдбовно подчинение и в ден, изискващ анализ на всяко негово действие. А той дори побърза да издаде указ /въпреки че е още мираж и не сме го видели черно на бяло/, за датата с водещо значение за утроени трудности за всички участници в парламентарните избори. Какво означава това? Големите партии с опит зад гърба си ще преодолеят трудностите и с рутината и натрупания опит ще вземат полагащото им се. В тази група са ГЕРБ, БСП, ДПС, под въпрос ВМРО. Малките партии, озверели за власт улично платени формирования, десни, но розови либерали и други разчитащи на вота на омразата заради деня 4.4 са изправени пред огромни трудности, независимо на коя дата ще се регистрират, които за повечето от тях ще са непреодолими.
От всички възможни дати до края на май тази е най-лошата възможна за всички партии и за народа на България. Големите ще прескочат пропастта, малките ще паднат, за което да бъдат благодарни на Радев.

Съгласно датата и астрологичните аспекти в звездната карта - Слънцето в Овен и асцедентът в Телец, преди изборите ще се създадат коалиции, които не са обмислени, нито са уговорени така, че да има разбирателство и подкрепа между съставляващите ги. Ето я причината за самоизяждане и разкол помежду им именно заради трудностите, породени от странични фактори и неспазване на изискването на Меркурий партиите, малки или големи, да имат ясна концепция на управление, да говорят истини, да не фантазират, защото сривът на техния авторитет може да ги заличи завинаги от политическия делник на България. Заради асцедента в Телец, падне ли червеното пред очите на агресивните и алчните, които ще се изправят едни срещу други, ще се отвори пътят на добронамерените и коректните, на професионалистите и умеещите да говорят без агресия и да премълчават, когато е необходимо, подкрепени от Луната в Козирог.
Да завършим с малко хумор, в който някои ще открият дори конспиративна теория. Избори на 4-о число през четвъртия месец на годината с четворка в Съдбовния път, редуцирана от 13, отварят пътя към четвъртото правителство на Борисов. Знам аз, че Радев има комплекс от Борисов и е постоянно фиксиран в неговата личност, затова и подсъзнанието му го е подтикнало, докато разумът спи, да избере 4 април за изборен ден.
Сумираме: 4.4.2021 = 4+4+5 = 13 = 1+3 = 4. Да вярваме ли, че е случайно съвпадение? Или прозира комплексът и притеснението на президента Радев от премиера Борисов, не от партия ГЕРБ, та в датата на изборите е вплел и деня на раждане на премиера.
Разликата между 28.3. – 4.4.
Разликата между двете изборни дати е във факта, че прибързаните действия на 28 март, водещи до крайна изява на емоция, която отнема от големите и дава шанс на по-малките партии, при 4 април са преобразувани в двойна кармична разплата заради трудности, породени от странични неочаквани фактори, които при новообразуваните формации и извънпарламентарни партии ще бъдат като камък на шия и скок в дълбокото. Хайде сега някой да каже, че докато залива с празнодумни критики правителството, президента Радев не работи за четвъртият му мандат.

Какво вещае датата за основните партии, кандидати за участие в изборите?
Астрологичната картина е към настоящия момент, когато все още не знаем на коя дата ще е регистрацията на всички участници в изборите. Заради тази регистрация са възможни промени, от които зависи успехът или провалът на партията, коалицията, движението.
ГЕРБ
Партия ГЕРБ е в лична година, позволяваща ново начало, но след внимателно подбиране на нови членове и симпатизанти, за да няма предателства, каквито има много в партията. Денят на изборите вещае промяна, но пречупена през емоции и изискване за сериозен анализ преди посочената дата, включително и всеобхватно обновяване на кандидатите за народни представители, особено на избираемите места, защото има такива, които сега стоят на два, че и на три стола.
БСП
Съгласно регистрацията си БСП е орисана на безкрайни емоции до и след изборите, на трудности, породени от странични и вътрешнопартийни проблеми и от невъзможност за краткото време до изборите да се изяснят претенциите и начинът на задоволяване на материалните стремежи на кандидатите на избираеми места. БСП както обикновено ще превърне трудностите в отработена рутина и неприятни изненади може да се очакват единствено заради грешни действия на лидера на партията спрямо съпартийците й, които обаче трябва да са толкова крайни, че да разбият навика за стадно гласуване в БСП.
ДПС
ДПС е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, в месец на Съдбовно подчинение, изискващ от партията, нейния лидер и членовете й да не правят опити да надскачат своите възможности, за да избегнат трудностите, отнемащи гласове, въпреки добрите шансове, които им носи датата 4.4.2021 г. Тяхното не се губи.
ВМРО
Партията е в лична година на общуване и възможност да привлече нови симпатизанти. В месец на анализ и осъзнатост на грешките и в ден на подчинение – има шанс за успех, но ако е в руслото на реалните си възможности. Може да се коалира преди изборите.
НФСБ
Личната година на партията е на трудности, породени от странични фактори, в месец на кармична разплата и материални стремежи, които може да се окажат вредни за изборния резултат, в ден на общуване, нови познанства, но повечето във вреда на партията. Самостоятелният му шанс за успех е пожелателен, но не сигурен. Най-добре е да влезе в предизборна коалиция.
Мая Манолова и „Отровното трио”
Споразумението, което двете формации - „Изправи се БГ“ и „Отровното трио“, подписаха на 29 декември 2020 г., се случи в ден на най-тежка кармична разплата заради натрупани негативи, очевидно Съдбата е взела решение вместо тях и е предначертала краха им.
Изборният ден съгласно тази дата е в лична година на емоции, които ще се задълбочават, в месец на трудности и в ден на кармична разплата заради натрупана негативна карма, което влияние не отпада дори и ако се присламчат чрез подкрепата си или коалиране с други партии, чийто провал заради това съдружие, дори и при възможен успех е предопределен.
„ИМА ТАКЪВ НАРОД“
Към настоящия момент астрономерологичните изчисления за „Има такъв народ“ се колебаят между аутсайдер и възможност да прескочи 4-те процента, но какви ще бъдат крайните възможности и евентуален ръст на процентите или спад, зависи от датата на регистрацията на партията за изборите. Дори и да влезе в парламента, политическият живот на Слави Трифонов и партията му ще е кратък – между мандат и предсрочни избори.
„ДА, БЪЛГАРИЯ”
Тази партия съгласно нейната регистрация е в лична година на общуване, което е причина преди изборите за опит за коалиране, в месец на анализ, въпреки че нейните членове, знаем, не грешат, те винаги са правите, поради което не е възможно да си търсят грешките, в ден на кармична разплата с хора, потърпевши от действията на нейния лидер. Промененият изборен ден създава допълнителни пречки пред тази партия, водещи до неочакван отлив на избиратели.
„РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“
Променената дата на изборния ден не води до видими промени за партията на Цветан Цветанов спрямо 28 март.
В изборния ден „Републиканци за България“ е в лична година на промени, в месец на емоции и в ден на трудности, породени от странични фактори, които не е изключено да са свързани с вътрешнопартийни проблеми заради неразбирателство на кой, какво парче се полага ог държавната баница или заради неподходяща членска маса.
Лидерът на партията Цветан Цветанов е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, което ще стане след края на изборния ден, в месец на подчинение, в ден на стабилизация, но не и в партийните редици.

Шеф Михалчев праща бухали на училище

Шеф Михалчев праща бухали на училище

Топготвач обучава пилета Женската се връща, на мъжкия още му е трудно "Моите любими бухали също като децата ходят на училище. Женската ни се научи да лети и да се връща сама, при мъжките видове обаче обучението отнема повече време. Не казвам, че са по-глупави, но се учат по-бавно. Но и при тях това ще стане

Легендарната Богдана Карадочева става писателка: Пиша книга за Васко Кеца

Легендарната Богдана Карадочева става писателка: Пиша книга за Васко Кеца

ДС я разпитвали за Генко Генов и "Златният Орфей" Най-талантливият поп певец у нас Васил Найденов ще повери историята на живота си на най-близката си приятелка Богдана Карадочева. Изпълнителката на шансони ще дебютира в мемоарната литература като автор на биографията на Кеца, с чиито изпълнения са израснали поколения

Николай Банев е с COVID от събота

Николай Банев е с COVID от събота

Бизнесменът Николай Банев, който е в ареста от 2 години, е с коронавирус от събота. Тогава е бил диагностициран. Новината съобщи един от адвокатите му Христо Ботев. Според защитника му бил "изоставен в един изолатор в затвора, където нямало нито медикаменти, нито подходящи условия". "Надявам се поне да го преместят в лечебно заведение

Българските миски отново щурмуват световните конкурси за красота (видео)

Българските миски отново щурмуват световните конкурси за красота (видео)

За първи път от началото на пандемията през 2020-а България изпраща наши момичета на световни конкурси. Такива не са се провеждали повече от година. Световно признатите "Мис Свят" и "Мис Вселена" отложиха финалите си за неопределен период, а миналия месец обявиха, че планират събитията си за към края на 2021-ва или началото на 2022-ра

Най-четени

Галена размаза Преслава

Галена размаза Преслава

Пореден удар нанесе Галена на Преслава. Родената в Смядово изпълнителка бе избрана за "Фолкидол" в категория жени. На второ място остана вечната конкурентка на Галена - Преслава. Разликата в гласовете между двете е огромна. Галена води с повече от 5000 вота. На почетната стълбичка се качи и ДесиСлава

3 г. условно за ММА боеца Деян Топалски

3 г. условно за ММА боеца Деян Топалски

Почина варненският адвокат, сочен за бос на сутеньорската схема Известният брадър и маманките му признати за виновни за сводничество С 3 години условно отървава затвора известният ММА боец и участник в "Биг брадър" Деян Топалски! Едричкият плевенчанин е признат за виновен от Специализирания наказателен съд като участник в сводническа банда

Пресъхнаха каналите във Венеция (Снимки)

Пресъхнаха каналите във Венеция (Снимки)

Прочутите венециански канали почти пресъхнаха, предаде БНТ. Любимият на туристите град представлява странна гледка заради отлива, който остави каналите му сухи. На места нивото на водата е 48 сантиметра, лодките и гондолите стоят неизползвани. Пресъхналите канали не са съвсем необичайни за Венеция. Основният враг на Серенисима обаче са

Саня Борисова е сама

Саня Борисова е сама

"Сама съм. В момента няма мъж в живота ми." Това разкри актрисата Саня Борисова. За последно красавицата бе с Ники Илиев. Двамата се разделиха след дългогодишна връзка. Саня не страда от това, че е е без мъж. "Не трябва да се изживяваме като половинки на някого или нещо, а да сме себе си", категорична е бившата на Ники Илиев

Сашо Кадиев се забърка в гей скандал

Сашо Кадиев се забърка в гей скандал

Не съм хомофоб и расист, извинете! - категоричен е водещият В гей скандал се забърка водещият Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро каза в ефир, че: "Тези трансджендър хора непрекъснато мислят как да си правят операции, как да се обличат и как да се гримират и да ни го набиват това в лицето и да ни казват ние сме различни и ние сме такова

Кака Лара става тъща

Кака Лара става тъща

Горчиво ще скандират съвсем скоро кака Лара и Владо Береану. Дъщеря им Бернарда се сгоди за приятеля си Сотир Мелев. По случай третата година от старта на тяхната връзка Сотир коленичи пред Бенджи и иска ръката й. За щастливото събитие се похвалиха и двамата актьори, като публикуваха снимка на пръстена в социалните мрежи. "3 години. Обичам

Цвети Разложка в Дубай по женски

Цвети Разложка в Дубай по женски

В компанията на няколко дами Цвети Разложка почива в Дубай. Миската е там заедно с още няколко носителки на корони за красота, като се наслаждават на топлото време и космополитната архитектура в емирството. Освен с дамите Разложка е и със сина си, а двамата се снимаха насред пустинята. Снимки:

Мис България забърса нов милионер

Мис България забърса нов милионер

Радинела забрави възрастното си гадже, празнува рожден ден с новия в Дубай Адреналинка и миска! Какво повече да иска един мъж от гаджето си?! Новият на Радинела Чушева получава и двете накуп, отблагодарява й се с почивка в Дубай. Ради успя да завърти главата на роден богаташ и за отрицателно време забрави далеч по-възрастното от нея гадже

Гаджето на Джино се дипломира, получи кола

Гаджето на Джино се дипломира, получи кола

Двоен повод за радост има половинката на Джино Бианкалана - Кристиана Канева. Сексапилната брюнетка преди дни официално се дипломира в Медицинския университет. За награда Джино подари на любимата си чисто нова кола. Бившият брадър бе украсил целия автомобил в панделки, а Кристиана веднага яхна мощния звяр, за да го изпробва

Слави се помири със Зуека

Слави се помири със Зуека

Слави Трифонов изгражда отново един по един мостовете към бившите си колеги, които изгори преди години. След като преди няколко месеца се помири с Тончо Токмакчиев, сега протегна ръка и към Васил Василев-Зуека. Това стана директно от телевизионния екран. Актьорът изненадващо бе гост на Слави в шоуто му преди няколко дни

Най-коментирани

Пандемията пак отложи "Икарите"

Пандемията пак отложи "Икарите"

Раздаването на театралните награди "Икар" е отложено заради пандемията. Вместо в Деня на театъра - 27 март, церемонията е насрочена за 11 май. Все още не е ясно дали тя ще бъде пред публика, или както миналата година в празния Народен театър. Съюзът на артистите все още не е готов и със списъка на номинираните за най-важните театрални награди в

Шеф Михалчев праща бухали на училище

Шеф Михалчев праща бухали на училище

Топготвач обучава пилета Женската се връща, на мъжкия още му е трудно "Моите любими бухали също като децата ходят на училище. Женската ни се научи да лети и да се връща сама, при мъжките видове обаче обучението отнема повече време. Не казвам, че са по-глупави, но се учат по-бавно. Но и при тях това ще стане

Самобръсначка заковава Манолза коката в Студентски град

Самобръсначка заковава Манолза коката в Студентски град

Двамата подсъдими мълчат като риби за дрогата По ДНК следи разследващите доказват, че тополовградчанинът е живеел в депото Самобръсначка и четка за зъби заковават мъж за 325 кила кокаин! По ДНК следи разследващите доказват, че 44-годишният Манол Николов е обитателят на ателието в Студентски град, и го обвиняват за държане на наркотици в особено

Легендарната Богдана Карадочева става писателка: Пиша книга за Васко Кеца

Легендарната Богдана Карадочева става писателка: Пиша книга за Васко Кеца

ДС я разпитвали за Генко Генов и "Златният Орфей" Най-талантливият поп певец у нас Васил Найденов ще повери историята на живота си на най-близката си приятелка Богдана Карадочева. Изпълнителката на шансони ще дебютира в мемоарната литература като автор на биографията на Кеца, с чиито изпълнения са израснали поколения

Николай Банев е с COVID от събота

Николай Банев е с COVID от събота

Бизнесменът Николай Банев, който е в ареста от 2 години, е с коронавирус от събота. Тогава е бил диагностициран. Новината съобщи един от адвокатите му Христо Ботев. Според защитника му бил "изоставен в един изолатор в затвора, където нямало нито медикаменти, нито подходящи условия". "Надявам се поне да го преместят в лечебно заведение

Гимнастичка с шпагат между две коли (ВИДЕО)

Гимнастичка с шпагат между две коли (ВИДЕО)

Впечатляващ шпагат между две коли направи гимнастичката Катрин Тасева. Състезателката пусна видео в социалните мрежи, което за кратко време събра десетки хиляди гледания. Видеото е заснето в непосредствена близост до храм-паметника "Св. Александър Невски" в столицата, а за любопитния номер са използвани две тузарски превозни средства

Азис гневен към фенове на "Капките": Не ни разлайвайте, не сме кучета!

Азис гневен към фенове на "Капките": Не ни разлайвайте, не сме кучета!

Ромският славей пуска собствена "ваксина" Към Нобелова награда за мир се е устремил Азис, който призовава за край на "настройването един срещу друг". Човек ще помисли, че коментира някакви геополитически, социални, криминални явления, пък той.. говори за тв риалити. Ето какво казва чалгаджията: "Пожелавам си само едно

Ларса разпуска

Ларса разпуска

Бившата съпруга на баскетболната легенда Скоти Пипън - Ларса, си подари слънчева ваканция в Маями. Тя разпуска в компанията на дъщеря си София. Знойната мадама събра мъжките погледи на плажа в изрязан бански от две

Захари Бахаров на разходка с любимата

Захари Бахаров на разходка с любимата

На разходка с любимата си съпруга бе забелязан в центъра на столицата Захари Бахаров. Двамата с половинката му Диана Алексиева се разхождаха, без да пренебрегват и многото си ангажименти. Двойката направи кратка пауза, докато Диана говори по телефона, а Захари търпеливо я чака наблизо. СНИМКИ: България

Българските миски отново щурмуват световните конкурси за красота (видео)

Българските миски отново щурмуват световните конкурси за красота (видео)

За първи път от началото на пандемията през 2020-а България изпраща наши момичета на световни конкурси. Такива не са се провеждали повече от година. Световно признатите "Мис Свят" и "Мис Вселена" отложиха финалите си за неопределен период, а миналия месец обявиха, че планират събитията си за към края на 2021-ва или началото на 2022-ра

Николай Банев е с COVID от събота

Николай Банев е с COVID от събота

Бизнесменът Николай Банев, който е в ареста от 2 години, е с коронавирус от събота. Тогава е бил диагностициран. Новината съобщи един от адвокатите му Христо Ботев. Според защитника му бил "изоставен в един изолатор в затвора, където нямало нито медикаменти, нито подходящи условия". "Надявам се поне да го преместят в лечебно заведение

Гимнастичка с шпагат между две коли (ВИДЕО)

Гимнастичка с шпагат между две коли (ВИДЕО)

Впечатляващ шпагат между две коли направи гимнастичката Катрин Тасева. Състезателката пусна видео в социалните мрежи, което за кратко време събра десетки хиляди гледания. Видеото е заснето в непосредствена близост до храм-паметника "Св. Александър Невски" в столицата, а за любопитния номер са използвани две тузарски превозни средства

Честита баба Марта!

Честита баба Марта!

Честита Баба марта на всички! Много Здраве, радост и късмет, любов и вдъхновение! Снимка: България

Раздадоха наградите Златен Глобус (Фотогалерия)

Раздадоха наградите Златен Глобус (Фотогалерия)

На червен килим както повелява традицията, но при строго спазване на противоепидемичните мерки се проведе церемонията по раздаването на 78-те награди „Златен глобус“. За голямо съжаление на българската публика, Мария Бакалова не получи статуетка. Наградата получи Розамунд Пайк. Снимки:

По 30% от премиите искал треньорът на плувците (ВИДЕО)

По 30% от премиите искал треньорът на плувците (ВИДЕО)

Кристиян Минковски прибирал пликове с пари от бонуси на състезатели Мениджърът на националния отбор по плуване Кристиян Минковски, който реално е и главен треньор, е поискал 30% от наградните фондове и премиите на състезателите от представителния тим. Той заявява това в общия чат с най-добрите български състезатели в края на миналата година

Мария Бакалова се размина със "Златен глобус", спечели го Розамунд Пайк

Мария Бакалова се размина със "Златен глобус", спечели го Розамунд Пайк

"Борат 2" обаче получи "Златен глобус" в категорията за филмова комедия или мюзикъл Мария Бакалова - първата българка, номинирана за “Златен глобус”, се размина с престижната награда. Тя бе номинирана за най-добра актриса във филмова комедия или мюзикъл за ролята й в „Борат 2”, на Саша Барън Коен. Наградата спечели Розамунд Пайк за ролята й във

332 новозаразени с коронавирус у нас, 13,1% от тестваните, 408 излекувани

332 новозаразени с коронавирус у нас, 13,1% от тестваните, 408 излекувани

332, със 747 случая по-малко от вчера, са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция през изминалите 24 часа. Направени са 2531 теста, от които 1595 са PCR, а 936 са с бърз антигенен тест, показват данните в Националната информационна система. Това означава, че 13,1% от пробите са положителни. Така общият брой на потвърдените случаи от

Наши проститутки се млатят във Франкфурт

Наши проститутки се млатят във Франкфурт

Вирусът изяжда хляба на секструженичките Жриците се бият за по-апетитни места, окупират спирки и училищни дворове Хората в петия по големина германски град Франкфурт на Майн пропищяха от български проститутки. Всички жрици там са наши гурбетчийки, но заради липса на клиенти се стигало до сблъсъци за по-апетитни места

Джордан на сцената

Джордан на сцената

Футболната любимка Кати Прайс-Джордан, се завръща на сцената. Сексбомбата ще опита да възобнови певческата си кариера, която трудно може да се нарече успешна. Тя ще участва на лондонски фестивал това лято. Освен нея сред звездите на сцената там ще е и друга бивша футболна половинка - Черил Туиди. Фестивалът Mighty Hoopla ще събере 15 000 меломани

Цвети Разложка в Дубай по женски

Цвети Разложка в Дубай по женски

В компанията на няколко дами Цвети Разложка почива в Дубай. Миската е там заедно с още няколко носителки на корони за красота, като се наслаждават на топлото време и космополитната архитектура в емирството. Освен с дамите Разложка е и със сина си, а двамата се снимаха насред пустинята. Снимки: