Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9430442 www.bgdnes.bg

Бившата жена на Снайдер: Сърцето ми е разбито

Йоланте Кабау проговори за първи път за края на брака си с бившата футболна звезда Уесли Снайдер. Красивата актриса намери сили да сподели чувствата си почти две години след раздялата им.

"Просто нямаше как да продължим заедно - сподели смятаната за една от най-сексапилните футболни половинки. - Сърцето ми е на парчета. Едва сега осъзнавам колко опасно е да се отдадеш напълно на някой друг. Трябваше да прочета в списанията, че всичко зависи от мен или че всичко е свързано с пари. Никога преди не съм изпитвала такава болка."

Реклама

Двамата със Снайдер бяха смятани за образцова двойка. Актрисата и футболистът бяха известни като "нидерландските Бекъм" в продължение на години. 

Сега Йоланте разкри, че двамата планирали да осиновят дете. Всичко пропаднало заради раздялата им. Бившите съпрузи имат две биологични деца.

Самият Снайдер пое вината за края на брака им в своята автобиография, която излезе наскоро. Оказва се, че кризата настъпила, след като замина да играе в Катар в зенита на своята кариера.

"Всичко се обърка заради мен - откровен е Уесли. - Имаше партита и партита с приятели - лоши приятели, с жени и алкохол, когато Йоланте не беше там."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама