Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9431481 www.bgdnes.bg

Не съм и сънувала, че взимам кучето на Карамазов!

Кая позира със звездата на плакат, намира си нов дом

Надя Панкова

Не съм и подозирала, че взимам кучето на Владимир Карамазов! Така осиновителката на бездомния питбул Бамби Радост Влаева разказа за "България Днес" как партньорка от фотосесия на театралния секссимвол се озовава в дома й.

Преди броени дни Карамазов отново напомни, че животните трябва да се осиновяват, а не да се купуват. И показа фотосесията си с кучето Бамби. Което се оказа осиновено и вече носи името Кая, а самата му стопанка дори не подозирала, че прибира в дома си звезда.

Реклама

"Осиновихме я преди година, че и повече. Аз дълго време кандидатствах за осиновител, но само от една организация се свързаха с мен. Предложиха да видя три кучета, попълних специален въпросник, преди да ме одобрят. Със съпруга ми избрахме нея - Кая. Подготвихме се за осиновяването, купихме неща за кучето. И се оказа, че тази кампания с г-н Карамазов е станала, преди да я осиновим, не знаех, че дори е участвала", признава Радост.

Тя с усмивка разказва, че освен на снимачната площадка Кая и актьорът не са се срещали повторно. "Нямаме връзка с г-н Карамазов, не се познаваме, не сме го и виждали. Самият той също не знаеше при кого е отишла", казва Радост, която вече е писала на звездния поклонник на Мелпомена как живее Кая. "Има си роби и собствен диван", смее се собственичката на едно от малкото същества от женски пол, прегръщано от Карамазов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама