Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9433012 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани съди Сами Хоснни

Този човек е манипулатор, иска да стане популярен с хейт към нас, казва половинката на плеймейтката - Илиян

Съдебен иск срещу Сами Хоснни готви Джулиана Гани. Младата майка е бясна на участника във "Фермата".

Реклама

Преди дни Сами, който се прочу като инструктора на Криско, си позволи да обиди Гани. Хоснни обвини Джулиана в измама с чайове за отслабване, които блондинката рекламира в интернет. Според Сами няма напитка, която да гори излишните мазнини или да премахва стрии. Нападките на треньора вбесяват Гани и тя ще си търси правата в съда.

"Този човек иска да стане популярен с хейт към нас. За пръв път чухме за неговото съществуване, когато ни нападна. Той клевети името ми! Вече съм задействала нещата в съда", каза пред "България Днес" Гани.

Според половинката на Джулиана - Илиян, който също се занимава с фитнес, Хосни е манипулатор. Мъжът до Джулката е категоричен, че бившият участник във "Фермата" е много далеч от истината.

"От едно видео на Сами разбрах, че е менте треньор - казва Илиян. - Показва упражнения, които са изключително опасни за начинаещи. Хората могат да се наранят, ала явно на този "спец" не му дреме. Защо този човек атакува Джулка, а не мен? Отговорът е прост - защото моята жена има куп фенове. И с тази атака той иска да ги привлече", казва половинката на Гани.

Илиян използва вестник "България Днес", за да обори твърденията на Хоснни относно невъзможността да се отслабва с чай.

"Ние не твърдим, че с приема на чая се махат мазнините. В чая има билки, които потискат атепита, а това води до консумацията на по-малко калории. В същото време той дава много енергия, което пък води до повече движение - съответно горене на калории. Изводът е, че в съвкупност тези две неща могат да доведат до калориен дефицит, тоест отслабване. Но господин Хоснни явно не е учил биология. Дори и в пети клас. Не знам и дали е чел книги. Аз съм написал две на тази тема. Работя с много лекари, които са ме подкрепили. И не на последно място, аз не съм фитнес инструктор като него, а собственик на няколко бизнеса - в това число и на зала", каза ядосано Илиян, който е възмутен от поредната атака към него и малката Джулка.

 

Реклама
Реклама
Реклама