Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9434153 www.bgdnes.bg

Ирина се съблече

Ирина Шейк зарадва феновете си с нова порция сексапилни кадри. Горещата бивша приятелка на Кристиано Роналдо засне специална фотосесия за календара на известното списание V Magazine. Той е в лимитирана серия и само 1000 души могат да се сдобият с него чрез поръчка в интернет. Календарът е заснет от 12 от най-добрите фотографи в света, а освен Ирина в него участват модели като Бела Хадид и Валентина Сампайо. Кадрите са черно-бели, а резултатът е впечатляващ. За съжаление, Шейк отново не показва всичко. Рускинята почти никога не се снима изцяло гола и наскоро разкри, че е отказала десетки оферти за подобни фотосесии от най-големите списания.

"Отидох за 30 минути в студиото и това е резултатът", казва Ирина за календара, който тази година е направен в сътрудничество с "Армани". Рускинята е облечена с бельо именно на италианската марка.
Снимките на Шейк бяха одобрени от над 300 000 нейни последователи в социалните мрежи. Въпреки това рускинята отстъпва по популярност на новата приятелка на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес. Испанката вече има над 23 милиона последователи, докато Ирина се задоволява със "само" 15 милиона. Благодарение на това Джорджина печели все повече пари. Тя е все по-търсена от редица големи марки за реклама в социалните мрежи. Наскоро красавицата е получила огромна сума от производител на бански костюми, за да се появи на снимките, облечена с последната колекция на фирмата. Според "Мундо

Депортиво" това е само една от компаниите, които с радост си плащат, за да може техните продукти да достигнат до почитателите на Джорджина. Всичката тази популярност за Родригес дойде след началото на връзката й с Роналдо. Самият португалец е най-популярният спортист в социалните мрежи и в този аспект е много по-напред от големия си конкурент Лео Меси.





Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама