Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9446261 www.bgdnes.bg

Путин скара Киркоров и Пугачова

Ала по политически причини блокира Филип в социалните мрежи

Окончателно разваляне на калимерата между Филип Киркоров и Алла Пугачова предизвикват Путин и Навални.
Примадоната на руската естрада блокира бившия си съпруг в инстаграм по политически причини, предава "Оупън медия". Пугачова е дискретен, но дългогодишен симпатизант на либералната опозиция и подкрепя протестите за освобождаването на Алексей Навални от ареста. По последни данни на масовите маршове в събота са арестувани над 3 хиляди души, а няколкостотин са ранени.


Противно на Алла Пугачова, роденият в България, но говорещ български с упорит руски акцент Киркоров се оказва върл защитник на президента Путин. Още на 22 януари той публикува "емоционално" послание, изпълнено с патриотични и националистически бисери.


"Киркоров показва бивши отношения с Кремъл отдавна, но подобна безпардонна пропаганда е изненада и за най-големите му фенове" - отбелязва "Оупън медия". Във въпросния текст Филип Киркоров призовава руснаците (в превода е запазен оригиналналният изказ) "да се освободят около своя лидер" и "да не разклащат лодката в тези трудни времена". Като истински пропагандист певецът пояснява, че Русия е под постоянна заплаха от външни сили, които целят да я дестабилизират. Киркоров отправя и предложение към интернет блогърите с какво да се занимават.
"Време е новаците в интернет да престанат да се занимават с неща, от които не разбират" - гласи строгият съвет на изпълнителя. Всичко това е придружено със снимка, на която Филип Киркоров се е прегърнал със стопанина на Кремъл. Часове след публикацията Пугачова го разприятелява и вместо него последва профила на Навални.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама