Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9446418 www.bgdnes.bg

Нов живот за стари дрешки

Красавици стартират "втора употреба"

Саня Жекова, Жени Джаферович и Андреа Банда Банда продават носени парцалки

Репликата "нямам какво да облека" най-често води до затрупване с десетки ненужни парцалки.

Точно това правят и редица родни звезди. След като дълги години се затрупват с излишни дрехи няколко български красавици решиха, че е крайно време да вземат мерки. Саня Жекова, Андреа Банда Банда и Жени Джафервич са само малка част от популярните лица, които се включват в платформа за препродаване на носени от тях дрехи.

"Вярвам в осъзнатото пазаруване с мисъл за планетата и искам активно да участвам в разпространяването на тази идея.", това споделя Саня Жекова, когато се включва в интересната кампания.

Реклама

Сноубордистката ни препродаде няколко свои тоалета, които са или нови, или носени по веднъж. За да привлече повече внимание към идеята за рециклиране на носени дрехи, Саня дори подари две рокли обличани от нея за специални поводи.

Идеята, в която след Александра Жекова се включва и Андреа Банда Банда, е да бъдат открити нови собственици на дрехите на популярни български личности. Всяка следваща седмица нова звезда се включва в набиращата огромна популярност акция. Съвсем скоро и Жени Джаферович ще препродаде свои дрехи, за да спаси планетата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама