Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9447038 www.bgdnes.bg

Юрген Клоп притеснен: Слаби сме в защита!

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп е доста притеснен от кризата, налегнала тима му. След шокиращата домакинска загуба от "Бърнли" във Висшата лига "мърсисайдци" отстъпиха с 2:3 и в дербито с "Манчестър Юнайтед" за ФА Къп. Германският специалист хвърли директно вината на отбраната.

"Показахме добри неща в срещата, но допуснахме елементарни грешки при техните голове. Второто попадение изобщо не трябваше да се случва. Опитахме да изравним и да се върнем в мача, но не се получи. Имахме ситуации да вкараме и повече от два гола, но като цяло е трудно да гостуваш на "Юнайтед". Искахме да докараме мача поне до продължения. Слабостите в защита ни изиграха лоша шега", отсече Клоп.

Реклама

На обратния полюс бе мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Оле Гунар Солскяер.

"Беше брилянтно представяне от нас. Изостанахме в резултата, но играхме много добър футбол през по-голямата част от мача. Страхотен гол от свободен удар. Бруно знаеше, че няма да стартира, така че специално тренира подобни изпълнения за около 45 минути в събота. Знаех, че ако има шанс, ще вкара и ето че се получи", разкри Солскяер.

Самият Фернандеш призна: "Този път Кавани ми каза да бия в ъгъла на вратаря и се получи отлично".

Жребият за осминафиналите на турнира за Купата на Футболната асоциация на Англия размина фаворитите. "Манчестър Юнайтед" ще бъде домакин на "Уест Хем". Съгражданите от "Сити" гостуват на "Суонси". "Челси" играе навън с "Барнзли", а "Лестър" приема "Брайтън". "Евертън" среща победителя от "Уикъмб" и "Тотнъм", които играха късно снощи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама