Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9449979 www.bgdnes.bg

Красива хърватка пристига на "Герена"

Новият вратар на "Левски" Микулич води инженерката Мария

Красивите жени в "Левски" се увеличиха с още една. На "Герена" акостира поредната съпруга, която ще привлича вниманието на феновете с атрактивния си външен вид.

Това е половинката на новия вратар на "сините" Звонимир Микулич - Мария. Хърватката впечатлява с естествената си красота. Дребна и ефирна, тя е руса с пъстри очи.

Реклама

Мария е жената до Микулич от няколко години. Двамата са семейство от лятото на 2016-а. Двамата вдигат приказна сватба на брега на Адриатическо море. Имат малка дъщеричка.

Освен че е доста красива, Мария впечатлява и с ум. Завършила е строителния факултет в Осиек. Преди година се дипломира като магистър по гражданско инженерство. Прави го, докато живее в Молдова, където мъжът й носи екипа на местния "Шериф" (Тираспол). На дипломирането си е с малката им дъщеричка.

В момента Мария си е в Хърватия. Причината е, че Микулич подписа с "Левски" след началото на подготовката на тима. Вратарят се присъедини към новия си отбор директно за началото на лагера в Умаг в родината му. След края на кампа Микулич ще пристигне за първи път в София. Той ще доведе със себе си и двете си любими момичета - Мария и малката им дъщеричка. Със сигурност половинката му ще привлече одобрителните погледи на "сините" фенове на стадиона.

Подобно на Мария, и Звонимир е от Осиек. Израснал е само на три минути от стадиона "Градската градина". Юноша е на "Осиек", като за мъжкия тим играе до края на 2017 -а. Следва трансфер в "Шериф". Заради него "замразява" своето образование. Микулич следва икономика в университета в Осиек, като е завършил втори курс.

"Залагах на учението от малък, тъй като не знаех как ще ми потръгне с футбола. Затова и влязох в университета. Няма да оставя образованието си незавършено. Дори мисля един ден да взема докторска степен по икономика", твърди вратарят.

За мач се настройва, като слуша бърза музика и гледа гладиаторски битки. Така се зарежда с адреналин. В свободното си време обича да играе на карти, билярд и на "Плейстейшън". Но най-голямо внимание отделя на красивата Мария и малката им дъщеричка.

Реклама
Реклама
Реклама