Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9450089 www.bgdnes.bg

Сузанита запозна гаджето с родата

Щерката на Орхан Мурад в Турция за интервенция

Обичам го, каза по адрес на новия си младата певица

На крилете на любовта е Сузанита. Нещата между щерката на Орхан Мурад и новото й гадже се развиват изключително добре. Толкова добре, че младата певица вече е представила половинката си на Орхан Мурад и майка си Шенай, научи "България Днес".
Семейството на певицата забелязва, че щерка им гледа по различен начин на живота, и искат да разберат кой е виновен за това. Родителите на Сузанита настояват за среща с момчето и са впечатлени. Семейството на певачката страшно много харесва бъдещия си зет и са очаровани от него.


Сузи и гаджето са заедно от почти 6 месеца. Запознават се през лятото. Момчето, разбира се, е по-голямо от певицата. Младата певица си пада по батковци и всичките й гаджета са по-възрастни и зрели от нея.
Кой е човекът до Сузанита, тя не споделя, ала "България Днес" успя да се сдобие с няколко кадъра на младежа, пленил сърцето на 18-годишната изпълнителка.

Реклама


Той е доста висок. Здравеняк е. И има така популярната в последните години брада по лицето си.
"Обичам го", признава Сузи в едно от епизодичните сторита в социалната мрежа, на което е и избраникът й, с което дава да се разбере, че нещата между тях са изключително сериозни.
В същото време певицата ще се подлага на поредната си операция. Сузи забегна към Истанбул, където й предстои интервенция в много скъпа клиника.


Щерката на Орхан Мурад се пусна от болничната стая, а на ръката й ясно си личи абокат. Едва ли Сузи ще слага силикон в гърдите си, тъй като тя наля пазвите преди броени месеци. Най-вероятно изпълнителката ще тунингова друга част от тялото си, която не й харесва.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама