Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9451069 www.bgdnes.bg

Кралски поздрав за Джорджина

Само преди няколко години Джорджина Родригес е помощник-продавачка в магазин на голяма модна компания в Мадрид. Хубавичката и скромна брюнетка сгъва дрехи срещу заплата от около 300 евро на седмица. Тогава тя изобщо не подозира, че съдбата й е отредила ролята на съвременна Пепеляшка.

Сега Джорджина е жената до футболната суперзвезда Кристиано Роналдо и всички врати са отворени за нея. Влюбената двойка прекарва новогодишните празници в Дубай и след това се прибира в Торино. Там Кристиано продължава да бележи гол след гол за италианския гранд "Ювентус", а Джорджина я очаква приказна изненада.

Реклама

Тя получава специална картичка, с която бившата испанска кралица София й изпраща своите благопожелания за 2021 г. Любимата на Роналдо вероятно не споделя веднага тръпката от неочаквания жест, защото писмото се появява едва в края на януари, но въпреки това реакциите са възторжени.

Милионите последователи на Родригес в социалните мрежи са развълнувани от новината, че едно обикновено момиче може толкова бързо да се изкачи по стълбата на успеха.

Признанието от двореца не идва случайно. Джорджина работи за благотворителна организация за закрила на деца. Със същата фондация е свързана и бившата кралица София, съпруга на предишния монарх Хуан Карлос и майка на настоящия крал Фелипе VI. Връзката с двореца ще увеличи още повече популярността на Родригес, която е следвана от над 23 млн. души в инстаграм. Това я прави идеалния модел за реклама на популярни търговски марки.

Наскоро Джорджина публикува изкусителни снимки от своята почивка в Дубай. Това накара много мъжки сърца да туптят учестено и още повече дами да мечтаят за прилика с Джорджина. Оказва се, че красавицата е получила огромна сума от производител на бански костюми, за да се появи на снимките облечена с последната колекция на фирмата. Според "Мундо Депортиво" това е само една от компаниите, които с радост си плащат, за да може техните продукти да достигнат до почитателите на Джорджина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама