Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9451528 www.bgdnes.bg

Плейбойка с първа рожба

Сървайвърката Ваня роди 4 месеца след сестра си - певицата Веси Бонева 

Плейбойката Ваня Бонева даде живот на първата си рожба.

Щастливото събитие се случва само 4 месеца след като нейната сестра - певицата Веси Бонева, също роди. Ваня, която първо изгря в приключенското предаване "Сървайвър", а впоследствие засне и гола фотосесия за корицата на "Плебой", става майка на бебе Михаела. Новороденото тежи 3560 грама и е високо 52 сантиметра и се появява на бял свят в столична болница.

"Благодарим, д-р Кобаков, за пътя, който извървяхме с вас до появата на най-голямото ни щастие. Двете със сестра ми и нашите семейства изразяваме своята признателност и обич към вас и отдадеността ви на тази професия и ваше призвание!", заяви емоционално Ваня, която дълго време беше една от най-желаните българки, но сега живее кротък семеен живот.

Реклама

От дете пищната мацка се вълнува от приключенски професии и харесва оръжия. Така се оказва в армията и определя себе си като мъжко момиче.

"Снимах се за "Плейбой", за да изпълня една моя голяма тийнейджърска мечта, пък и няма да крия, че винаги съм обичала да позирам. Фотосесията беше единствено и само за да се позабавлявам, а не за да привлека вниманието върху себе си или да предизвикам някакъв допълнителен медиен интерес. След снимките получих много вулгарни предложения. Много хора с добри финансови възможности си позволиха да ме притесняват и да ми отправят различни "оферти", разказва Бонева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама