Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9451882 www.bgdnes.bg

Бившият на Цвети Стоянова я прежали

Любенов с гадже две години след раздялата им

Бившето гадже на Цветелина Стоянова най-накрая я прежали. Вратарят Александър Любенов си хвана гадже почти две години след раздялата си със "златното момиче", научи "България Днес".

Стражът има нова жена до себе си, но все още не афишира връзката им. Само от време на време се появява с нея на някое стори в инстаграм.

Реклама

Подобно на бившата гимнастичка от ансамбъла и настоящата половинка е тъмнокоса. Тя няма нищо общо със спорта. Администратор е в център за здраве. Според близки до стража новата му любима се казва Светлозара.

С вратаря на "Хебър" са заедно от известно време. Познава се със семейството и приятелите му.

Половинката на Любенов често прескача до Пазарджик, където играе любимият й. Може да бъде забелязана и на някои мачове на втородивизионния тим. През уикенда двамата влюбени си направиха романтична разходка до Бачковския манастир и Асеновата крепост.

Юношата на "Левски" и Цвети Стоянова се разделиха в края на 2018-а. Александър и бившата гимнастичка, която падна от шестия етаж, бяха заедно от 2013 година. Запознават се на "Герена", където и двамата са отраснали - единият в залата, другият на стадиона. В един момент заживяха заедно. Преминаха през не един труден момент. Любенов бе плътно до Стоянова, след като тя скочи от шестия етаж на блока на баба си през 2016 година. Вратарят бе сред първите пристигнали в болницата и не се отдели от Цвети нито за миг по време на цялото й възстановяване. Плъзналите слухове, че са сгодени или че очакват дете, винаги бяха отричани от двамата. Причината за раздялата им така и не стана ясно.

Любенов дълго след това беше сам. Цвети от своя страна започна връзка с актьора Мариан Вълев-Куката около година след раздялата с вратаря. Двамата не афишираха връзката си, но доста обстоятелства ги издадоха. Неведнъж качваха снимки от едно и също място по едно и също време. Наскоро се появиха слухове, че са се разделили, но дали е така, само времето ще покаже.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама