Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9452077 www.bgdnes.bg

Саша Барън Коен: Трябва да снимат филм за Мария!

Актьорът се възхищава на смелостта на Бакалова

Огромно признание получава Мария Бакалова не само от киноманите, но и от самия Саша Барън Коен.

В интервю за "Холивуд рипортър" Саша категорично заявява, че пристигането на Мария в САЩ и развитието й заслужават да бъдат филмирани.

Реклама

"Помислете за нейната история. Тя идва в Америка, когато коронавирусът е тук. Имам предвид наистина трябваше да снимаме документален филм за Мария, която идва от малък български град, живее в малък апартамент сама. Това е истинска имигрантска история", споделя Коен в интервю.

По думите на британския актьор Мария Бакалова се справя брилянтно с всяка задача. Въпреки че е напълно сама в САЩ, тя успява да събере сили и да не се поддаде на страх и носталгия. Саша разказва, че българската актриса е била много нервна преди снимки. Той я съветва да използва тази енергия, този страх и адреналин.

От своя страна Мария Бакалова разказва, че един от трудните моменти е бил по време на снимките на сцена от филма "Борат 2" в консервативен женски център. Там един от продуцентите разпознава една от жените от първия "Борат". Въпреки че вероятността за подобно съвпадение е нищожна, това се случва и Саша е принуден да не влезе в сцената с Мария, нещо, което плаши бургазлийката.

"Това беше една от първите седмици на снимки. Чудих се какво да правя. Направиха ми грима, аз плаках, оправиха ми грима, аз пак се разплаках. Обадих се на Саша и за първи път той ми каза: "Използвай този страх!". Аз го послушах, защото той е гениален", разказва Мария за едно от многото си премеждия отвъд океана.

"Като продуцент трябва да се уверите, че актьорите ви са в пълна безопасност. Исках Мария да може да направи брилянтно представяне, докато се чувства уверена, че не изпитва прекалено голям натиск.", споделя отношението си към Мария английският актьор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама