Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9452149 www.bgdnes.bg

Ванко 1 става покер играч

Емблематичният музикант трупа печалби от игри

Нова страст има Ванко 1. Бившият брадър се е запалил по покера, научи "България Днес". Емблематичният рапър е готов да стане играч от висок калибър в популярната игра.
Според слуховете именно това е причината той да замине за Канада. Както е известно, бившата дуетна половинка на Мишо Шамара се премести отскоро във Ванкувър. Рапърът има близки приятели в страната, при които е отседнал, поне на този етап.


В Канада се организират редовно големи турнири, а печалбите са колосални. И Ванко смята да се пусне на някои от големите надпревари.
Иван Главчев, както е името на музиканта, от години е фен на покера, ала има намерение да се занимава по-сериозно.
Той трупа солидни печалби от игри с приятели, а също и в интернет, където си докарва прилични доходи.
Ванко има свободно време, след като прекрати преди години славната си кариера. И прекарва много часове в игра.
Откакто има профил в социалната мрежа, рапърът не спира да показва как се забавлява. След като замина за далечна Канада, музикантът продължава с купоните.


На едно от последните му видеа ясно се вижда, че навръх ромската Нова година, или Банго Васил, се е заформил мегакупон в българска кръчма във Ванкувър.
Хит след хит ехтят от уредбата, а наздравиците се вдигат една през друга. Ванко 1 за пореден път демонстрира, че знае как да се забавлява - с ретро чалга хитове и много алкохол, а купонът е продължил до зори, стана ясно от профила на рапъра.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама