19-годишният модел и певица Биляна Лазарова - Биляниш: Не искам никога да завися от мъж!

Приятел
Автор: Ина ХАНДЖИЙСКА

19-годишният модел и певица Биляна Лазарова - Биляниш: Не искам никога да завися от мъж!

Бившият ми приятел ме тормозеше, затова се разделих с него

Коя е тя

Биляна Лазарова, или още Биляниш, е модел, певица и майка. Преди няколко години печели в Тайланд приз за "Най-красива тийнейджърка в света". Пяла е в музикалния формат за деца "Големите надежди", където успява да стигне до финал. Едва на 19 години е, но вече е сред най-популярните лица в родния шоубизнес. Миналото лято се роди синът й Ангел. Съвсем наскоро хубавицата подписа договор с музикална компания "Пайнер" и стартира нов етап от живота си. Новата й песен спечели бързо симпатиите на почитателите. С какви очаквания за бъдещето е Биляна, как я промени ролята на майка и как се справя с предизвикателствата четете в следващите редове.

- Биляна, отскоро сте част от "Пайнер". С какви очаквания стартирате кариерата си в музикалната компания и готова ли сте за всички предизвикателства в този бранш?

- Опитвам се да нямам много очаквания, за да не се разочаровам, но като едно ново и свежо начало се надявам всичко да тръгне положително. Добре настроена съм, подготвила съм се добре. Очаквам да има развитие. Надявам се скоро да отворят и дискотеките, за да имаме работа. Готова съм и нямам никакво търпение. От години се подготвям за този момент, винаги съм искала да бъда част точно от тази музикална компания. Изключително щастлива съм. Ако нещата потръгнат, ще търся варианти за дуети, за нещо ново и различно.

- Вече е факт и новата ви песен, която е първата, записана след договора. На какво заложихте?

- Песента е много лична за мен. Текстът е писан от мен и колежката ми Десита. Смислена е, не е купонджийско парче. Нож с две остриета е първата ми песен да бъде сериозна, но реших да рискувам.

- Кога разбрахте, че музиката е пътят, по който искате да поемете и какво ще стане с кариерата ви на модел сега?

- От много малка пея и знам, че това е моят път. През 2012 бях част от музикалното предаване "Големите надежди", където стигнах до финал. Моделската кариера дойде някак естествено. Имам специфична външност, което се харесва. Така започнах да получавам предложения за снимки. Аз искам да бъда в шоубизнеса, не да съм само певица или само модел. Мога да бъда мултифункционална и искам да се изявявам във всяка една от двете сфери.

- Да си популярен има и много негативни страни. Готова ли сте за клюките и плаши ли ви конкуренцията?

- Готова съм напълно. Пълно перде съм! Очаквам и позитивите, и негативите. Не гледам на колегите като конкуренция, защото не се състезавам. Започвам кариерата си на певица, водена от любовта към музиката.

- В "Пайнер" има редица успели изпълнителки. От коя взимате пример?

- Всички са изключително индивидуални и с успешни кариери. Галена, Преслава, Яница - все жени, които имам за пример като визия, като поведение и присъствие.

- Как ще съчетавате майчинството с работните ангажименти занапред?

- Аз искам да се развивам и да имам стабилни доходи именно заради детето ми. Родителите ми ми помагат.

- Как се промени животът ви, след като станахте майка едва на 19 години?

- Детето те учи, че на първо място вече не си ти. Най-важно е на него да осигуриш комфорт и спокойствие и искаш най-доброто. Понякога недоспиването ми идва в повече, но все пак имам помощ от майка ми. Първоначално се притеснявахме всички как ще се преобърне животът ни. В момента на неговата поява то се превърна в най-важното за нас и ни направи безкрайно щастливи.

- Разделихте се с годеника си и баща на детето малко след раждането. Как се стигна дотам?

- В медиите и социалните мрежи всичко изглежда много хубаво и всички са щастливи. В крайна сметка оказа се, че не е моят човек. Не се разбирахме. Очаквах детето да го промени и той да порасне заедно с мен покрай бебето, но не се случи. Гледните ни точки за живота бяха различни. Не получавах подкрепата, която една половинка трябва да дава. В крайна сметка реших, че нямам нужда от половинка, че съм си самодостатъчна. Това, че съм с него, ме тровеше и не можех да бъда абсолютно пълноценна за детето си. Реших да остана сама и да гледам сама сина си. Всички смятат, че трябва да са с партньора си заради детето. Аз мисля, че майката трябва да е най-добрата версия на себе си именно заради него. Когато има нещо, което те разстройва и те отклонява от пътя ти, по-добре да си сам.

- Споделено ли е родителството ви? Той помага ли ви в отглеждането на малкия?

- Не мога да си изкривя душата и да кажа, че родителството ни е споделено. Детето си го гледам аз и моето семейство. Той от време на време го вижда, което не ме устройва, но никога няма да отделя детето от баща му по свое желание.

- Наскоро споделихте, че дълго сте се борили с хранително разстройство - булимия. Как преодоляхте кризата и какво влошава състоянието ви?

- В момента това, което ме крепи, са точно хубавите промени в живота - детето, договорът с "Пайнер". Не мога да си позволя да губя време и енергия да се вглеждам в проблемите, след като мога да ги посветя на хубавите неща, които ми предстоят. Всичко е до настройка, всичко е до нагласа и идва от психиката. Старая се животът ми да е балансиран, да имам спокойствие и уют у нас. Бившият ми приятел не осъзнаваше, че аз имам проблеми и постоянно ме потискаше на тази тема, налагаше тормоз над психиката ми. Уж с цел да ме мотивира, успя да влоши състоянието ми и това е една от причините да се разделя с него. Винаги не му беше достатъчно, искаше да съм в по-добра форма. Подиграваше ми се, че съм пълна, че не тренирам достатъчно.

- Като популярно лице мислили ли сте за начини да помагате на други момичета в борбата им с подобни проблеми?

- Смятам, че изцелението е много личен път. Не мога да си позволя да давам съвети, при положение че самата аз все още се уча и преминавам през това. По-скоро бих се поинтересувала как това да стане малко по-свободна тема на разговор. За да може да си говорим и да си споделяме с идеята, че не си сам в тази борба. Хранителните разстройства са много и различни и трябва да се говори за това. Нека хората не се срамуват от проблемите си и да не мълчат за тях!

- Имате ли мъж до себе си в момента?

- Не. Имам много приятели и съм изключително контактна. Мъжко момиче съм и много от приятелите ми са мъже и аз не ги крия. Така се раждат спекулации, че с даден мъж имам по-близки отношения. Единствената любов в момента е детето ми. Но не бягам от любовта, знам, че тя сама ще си дойде, когато трябва. Сега не е моментът.

- Много дискутирана напоследък е темата за козметичните намеси. Имате ли корекции и какво ви е мнението за тях?

- Нямам против никакви козметични намеси. Ако нещо те кара да се чувстваш недобре и можеш да го промениш, направи го. Още съм много млада и не бързам, защото се изменям, изменя се и вкусът ми и искам да изчакам, за да съм по-утвърден характер и тогава да мога да реша дали искам да променя нещо в себе си. За момента нямам нищо изкуствено по себе си.

- Казвайки, че сте готова да работите в нощните заведения, означава ли, че не се страхувате от коронавируса? Бихте ли се ваксинирали?

- Преминах през вируса вече два пъти. Първият път бях бременна в деветия месец, не беше леко, бях на легло няколко дни. След това се върна пак по същия начин, но мина и замина. Не съм против ваксината, но засега мисля, че нямам нужда. Ако трети път ме покоси, задължително ще се ваксинирам.

- Към какво се стремите?

- Боря се да съм самостоятелна и да не завися от мъж никога! Не мечтая, нямам мечти, имам само цели. Работя за вътрешния си мир и спокойствие. Когато постигнеш това, може да постигнеш всичко друго.

Д-р Анета Иванова: Даряваме кръв 14 дни след втората ваксина

Д-р Анета Иванова: Даряваме кръв 14 дни след втората ваксина

Отлив на безвъзмездните жестове заради пандемията от COVID-19  "С настъпване на масовата ваксинация имаме приети стандарти. Кръводарител може да бъде човек, който се е ваксинирал с втора ваксина и е минал период от 14 дни." Това обяви д-р Анета Иванова от центъра по трансфузионна хематология. През последните дни в някои акции за даряване на кръв

Българка направи Кличко от захар и шоколад

Българка направи Кличко от захар и шоколад

Силвия Колева част от световно изложение за шоколадови изделия Владимир Кличко от захар и шоколад! Уникален шедьовър, сътворен от майсторката сладкарка Силвия Колева. Детайлното и перфектно изработено захарно творение ще бъде представено този месец по време на традиционното световно изложение за шоколадови изделия

Генерал Владимир Вазов оживява

Генерал Владимир Вазов оживява

3-метров паметник на героя от Дойран вдигат признателни родолюбци в Борисовата градина Славният генерал Владимир Вазов оживява! 3-метров паметник на победителя от Дойран вдигат признателни родолюбци от България и Канада. Те финансират патриотичното дело, а монументът ще бъде положен в Борисовата градина в столицата на т. нар. "генералска алея"

Бони пише сигнал до ГДБОП

Бони пише сигнал до ГДБОП

Фенове си търсят измислени парични награди заради фалшив профил, звънят й непрекъснато Поредна звезда е ужилена от измамници. Изфабрикуван профил в социалните мрежи раздава измислени парични награди от името на Бони. Певицата сама предупреди почитателите си през официалните си страници. "Както народът казва, "за някои сватба, а за други брадва"

Най-четени

Галена размаза Преслава

Галена размаза Преслава

Пореден удар нанесе Галена на Преслава. Родената в Смядово изпълнителка бе избрана за "Фолкидол" в категория жени. На второ място остана вечната конкурентка на Галена - Преслава. Разликата в гласовете между двете е огромна. Галена води с повече от 5000 вота. На почетната стълбичка се качи и ДесиСлава

Пресъхнаха каналите във Венеция (Снимки)

Пресъхнаха каналите във Венеция (Снимки)

Прочутите венециански канали почти пресъхнаха, предаде БНТ. Любимият на туристите град представлява странна гледка заради отлива, който остави каналите му сухи. На места нивото на водата е 48 сантиметра, лодките и гондолите стоят неизползвани. Пресъхналите канали не са съвсем необичайни за Венеция. Основният враг на Серенисима обаче са

Саня Борисова е сама

Саня Борисова е сама

"Сама съм. В момента няма мъж в живота ми." Това разкри актрисата Саня Борисова. За последно красавицата бе с Ники Илиев. Двамата се разделиха след дългогодишна връзка. Саня не страда от това, че е е без мъж. "Не трябва да се изживяваме като половинки на някого или нещо, а да сме себе си", категорична е бившата на Ники Илиев

Кралят на бисерите Пената атакува парламента 

(Ето и най-големите изцепки на Стратега)

Кралят на бисерите Пената атакува парламента (Ето и най-големите изцепки на Стратега)

Номинацията на футболната легенда Димитър Пенев за депутат от листата на коалицията Валери Симеонов-Веселин Марешки изненада мнозина. Стратегът от Мировяне е прочут с футболните си успехи като ръководител на националите по време на САЩ' 94, но и като един от най-големите творци на футболни бисери. Вестник "България Днес" припомня някои от

Зайнеб сключи брак с милионера Стоян Балевски

Зайнеб сключи брак с милионера Стоян Балевски

Семейството му ме приема, нямам никакъв проблем с тях, казва бившата репортерка на Гала Зайнеб Маджурова и милионерът Стоян Балевски официално са семейство. Двойката е сключила тайно брак преди няколко месеца. Церемонията е била в тесен кръг заради пандемията от коронавирус. За това призна бившата репортерка на Гала

Гимнастичка с шпагат между две коли (Видео)

Гимнастичка с шпагат между две коли (Видео)

Впечатляващ шпагат между две коли направи гимнастичката Катрин Тасева. Състезателката пусна видео в социалните мрежи, което за кратко време събра десетки хиляди гледания. Видеото е заснето в непосредствена близост до храм-паметника "Св. Александър Невски" в столицата, а за любопитния номер са използвани две тузарски превозни средства

Цвети Разложка в Дубай по женски

Цвети Разложка в Дубай по женски

В компанията на няколко дами Цвети Разложка почива в Дубай. Миската е там заедно с още няколко носителки на корони за красота, като се наслаждават на топлото време и космополитната архитектура в емирството. Освен с дамите Разложка е и със сина си, а двамата се снимаха насред пустинята. Снимки:

Мис България забърса нов милионер

Мис България забърса нов милионер

Радинела забрави възрастното си гадже, празнува рожден ден с новия в Дубай Адреналинка и миска! Какво повече да иска един мъж от гаджето си?! Новият на Радинела Чушева получава и двете накуп, отблагодарява й се с почивка в Дубай. Ради успя да завърти главата на роден богаташ и за отрицателно време забрави далеч по-възрастното от нея гадже

Кака Лара става тъща

Кака Лара става тъща

Горчиво ще скандират съвсем скоро кака Лара и Владо Береану. Дъщеря им Бернарда се сгоди за приятеля си Сотир Мелев. По случай третата година от старта на тяхната връзка Сотир коленичи пред Бенджи и иска ръката й. За щастливото събитие се похвалиха и двамата актьори, като публикуваха снимка на пръстена в социалните мрежи. "3 години. Обичам

Шофьор в Пловдив нарушава всички правила

Шофьор в Пловдив нарушава всички правила

Шофьор в Пловдив не може да паркира нормално. За това сигнализира негов съгражданин, който е заснел въпросния водач, който в няколко различни ситуации паркира против всички правила. Снимки: Младен

Най-коментирани

Акад. проф. Петър Иванов: 20 г. затвор, ако отричаш турското робство

Акад. проф. Петър Иванов: 20 г. затвор, ако отричаш турското робство

Игото ни е било по-голямо като страдания, мащаби и време от Холокоста  КОЙ Е ТОЙ Акад. проф. Петър Иванов е роден в Русе на 5 юли 1946 г. Има 30 монографии, стотици публикации у нас и в чужбина и множество изследвания, около 50 книги за демография, психотерапия и социална психология, ръководство за справяне с вредни навици и зависимости

Димо Алексиев ала Ибрахимович

Димо Алексиев ала Ибрахимович

Досущ на футболиста Златан Ибрахимович заприлича Димо Алексиев. Актьорът връзва косата си като босненския таран и има същата мускетарска брадичка, видя зоркото око на "България Днес". Алексиев използва хубавото време в последните дни, за да си направи слънчева разходка из централните улици на София. Снимки: България

Д-р Анета Иванова: Даряваме кръв 14 дни след втората ваксина

Д-р Анета Иванова: Даряваме кръв 14 дни след втората ваксина

Отлив на безвъзмездните жестове заради пандемията от COVID-19  "С настъпване на масовата ваксинация имаме приети стандарти. Кръводарител може да бъде човек, който се е ваксинирал с втора ваксина и е минал период от 14 дни." Това обяви д-р Анета Иванова от центъра по трансфузионна хематология. През последните дни в някои акции за даряване на кръв

Тълпи за Гунди на плажа

Тълпи за Гунди на плажа

Аспарухов на почивка на Златни пясъци Лятото на 1966 година. Дни след края на участието на България на световното първенство в Англия. Спокойствието на плажа в Златни пясъци в миг е взривено. Причината е появата на нов плажуващ. Всенародния любимец Георги Аспарухов. Голямата звезда на българския футбол избира курорта до Варна за кратката си

Българка направи Кличко от захар и шоколад

Българка направи Кличко от захар и шоколад

Силвия Колева част от световно изложение за шоколадови изделия Владимир Кличко от захар и шоколад! Уникален шедьовър, сътворен от майсторката сладкарка Силвия Колева. Детайлното и перфектно изработено захарно творение ще бъде представено този месец по време на традиционното световно изложение за шоколадови изделия

За сияеща кожа

За сияеща кожа

"5 стъпки преди крема" (изд. "Колибри") ще ви предостави ценна информация за типовете кожа и подходящите козметични средства и процедури. От книгата ще разберете важни подробности за пилинга, хиалуроновата киселина и слънцезащитните продукти, както и за това как се променя кожата с времето и за грижите, които могат да забавят стареенето

Алън Пардю поема ЦСКА от лятото

Алън Пардю поема ЦСКА от лятото

Техническият директор на ЦСКА-София Алън Пардю е подготвян за следващ треньор на клуба, научи "България Днес". Той може да поеме отбора най-рано през лятото. Това ще се случи, ако "червените" не спечелят трофей през този сезон. Настоящият наставник Бруно Акрапович е получил ултиматум от ръководството

Генерал Владимир Вазов оживява

Генерал Владимир Вазов оживява

3-метров паметник на героя от Дойран вдигат признателни родолюбци в Борисовата градина Славният генерал Владимир Вазов оживява! 3-метров паметник на победителя от Дойран вдигат признателни родолюбци от България и Канада. Те финансират патриотичното дело, а монументът ще бъде положен в Борисовата градина в столицата на т. нар. "генералска алея"

Бони пише сигнал до ГДБОП

Бони пише сигнал до ГДБОП

Фенове си търсят измислени парични награди заради фалшив профил, звънят й непрекъснато Поредна звезда е ужилена от измамници. Изфабрикуван профил в социалните мрежи раздава измислени парични награди от името на Бони. Певицата сама предупреди почитателите си през официалните си страници. "Както народът казва, "за някои сватба, а за други брадва"

МОМИЧЕТО НА "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

МОМИЧЕТО НА "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Кристиана с интерес научи, че по света съществуват 70 вида банани и повече от 1500 сорта. Само част от тях раждат ядивни плодове, които се наричат десертни банани. Срещат се видове от този плод, които трябва да се обработят термично преди консумация. Те се наричат плантани, зеленчукови банани или банани за готвене

Димо Алексиев ала Ибрахимович

Димо Алексиев ала Ибрахимович

Досущ на футболиста Златан Ибрахимович заприлича Димо Алексиев. Актьорът връзва косата си като босненския таран и има същата мускетарска брадичка, видя зоркото око на "България Днес". Алексиев използва хубавото време в последните дни, за да си направи слънчева разходка из централните улици на София. Снимки: България

1154 са заразените с COVID-19 - 18,7 % от тестваните, 589 са излекувани

1154 са заразените с COVID-19 - 18,7 % от тестваните, 589 са излекувани

1154 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа, което е със 1249 случая по-малко от вчера. За последното денонощие са направени общо 6182 теста, oт които са 4052 PCR, а 2130 са с бърз антигенен тест. Това показват данните в Националната информационна система. Така общият брой на потвърдените случаи става 253

Ниагарският водопад изгря в цветовете на българското знаме (видео)

Ниагарският водопад изгря в цветовете на българското знаме (видео)

Съвременните технологии дадоха възможност на българите по всички краища на света да станат свидетели на уникално събитие в Канада, посветено на националния ни празник на 3 март 2021 г. – осветяването на Ниагарския водопад в цветовете на българския трибагреник.  Началото на светлинното шоу бе в 22:00 ч. EST (5:00 ч

Венци и гайди в поклон за 3 март (ГАЛЕРИЯ)

Венци и гайди в поклон за 3 март (ГАЛЕРИЯ)

Венци, цветя, развяване на знаменца и парад ознаменуваха вчера в столицата честването на Националния празник 3 март. Гайдари веселиха столичани, събрали се зад кордон с трибагреници и букети, за да видят церемонията по издигането на националното знаме. Хубавото време пък само прикани столичани да излязат от домовете си и въпреки страха от

Внучката на Тато стана бижутер

Внучката на Тато стана бижутер

Красавицата пусна и онлайн платформа за социални дискусии Елизабет Живкова продава медальони в Милано, шие екодрехи Надя Панкова Креативността е в кръвта на жените от семейство Живкови. Това освен дизайнерката Евгения Живкова доказва и най-новото поприще на внучката на Тодор Живков - Елизабет. Красавицата, която живее в Милано

Честит Празник!

Честит Празник!

Гайдари облечени в народни носии и с българския трибагреник, свириха на гайди пред храм-паметникът Св. Александър Невски по случай националния празник 3 март. Видео: България

Продаваме апартамент само с паспорт

Продаваме апартамент само с паспорт

31 декември 2022 г. е крайният срок на издаването Документът ще се плаща за цяла сграда, а не за отделно жилище  Покупките и продажбите на апартаменти и къщи ще става само с технически паспорт. До 31 декември 2022 година вcички жилищни cгрaди у нас трябвa да имат документа, който представя данни за cъcтoяниeтo нa кoнcтрукциятa

Плеймейтки щурмуват кръчмите

Плеймейтки щурмуват кръчмите

Снимки на тузарски ястия в ресторанти заливат мрежата С огромно вълнение и нетърпение десетки родни звезди щурмуваха ресторантите. В деня на отварянето на заведенията в понеделник социалните мрежи се напълниха със снимки на пълни и празни чинии, чаши с наздравици и усмихнати звезди. Първа с резервация се сдоби Нора Недкова

Мацката на Асенсио се разхвърля

Мацката на Асенсио се разхвърля

Гаджето на нападателя на "Реал" (Мадрид) Марко Асенсио - Сандра Гарал, захвърли задръжките в последно време. Една от най-красивите футболни половинки в Ла лига става все по-разкрепостена във фотосесиите си. В последния месец тя снима в различни проекти. Сандра е лице на няколко марки. Едната от тях е колумбийска фирма за бански костюми

Борил на Диляна с първи татус на гърба

Борил на Диляна с първи татус на гърба

Тату на гърба ми, тату, тату на гърба ми. Ланец на врата ми! Така пее 100 Кила, така прави Борил, синът на Диляна Попова от "забранената" й любов с Асен Блатечки. Малкият мъж засега се оглежда за подходящ ланец, но вече има татус на гърба - с червен химикал пише "Обичам те". "Моят мъж, моят герой си има специална татуировка