Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9456178 www.bgdnes.bg

Подигравали се на Мис България като малка

Млада надежда ще пробва кариера в чужбина 

Не изневерявам, все още си имам приятел! - отсича Теодора Мудева 

Подигравки като дете отнасяла Мис България 2018 г. Теодора Мудева. Това разказа самата хубавица в откровен разговор с феновете си в мрежата. Миската разкри и други подробности от живота си.

"Не изневерявам, защото уважавам човека, който съм избрала да стои до мен! Да, все още имам гадже!", каза още Мудева.

Реклама

Танцьорката на латино ритми повдигна завесата над личния си живот и призна, че още е модел на свободна практика и не е подписала към никоя агенция - сама си открива и урежда работни ангажименти, но все по-усилено се оглежда за възможност за реализация в чужбина.

"Моделството в чужбина ми харесва и искам да се развивам, но може би след година или две. Ако имам възможност, бих отишла в чужбина", споделя намеренията си Мудева. Със своите мерки и естествената си хубост (за разлика от едни други носителки на титлата "Мис България") тя със сигурност би успяла в чужбина, убедени са феновете. Моделството обаче не е крайната цел на Мудева - една от мечтите й е да се занимава с журналистика.

Теодора Мудева не е от момичетата, които бихме видели на еротичен конкурс, признава самата тя и отбелязва, че изобщо не си пада по съревнованието "Плеймейт". Според Мудева в България се обръща внимание на скандалните неща, а не на нормалните и хубавите. "Не бих се изрусила засега. Нито имам корекции по лицето. И не смятам да си правя! Спрете да ме питате това", гневи се 19-годишната хубавица.

Ето и тайната й за топ форма (освен спортуването): "Не ям тесто, не обичам солени храни, не пия газирани напитки, сладкото ми е враг - старая се да го заменям с протеинови неща. Мисля, че е важно да си угаждаме понякога, но да не прекаляваме с нищо. И да пием вода - това е важно също!"

Мудева разкрива и девет неща, които феновете не знаят за нея: "1. Не съм мързелива; 2. Обичам животни; 3. Ставам в 6 ч. сутринта, за да ям; 4. Имам трима братя и една сестра; 5. Бях дете, на което му се подиграваха; 6. Продавала съм слънчеви очила и сладолед; 7. Послушна съм и уважителна (към родители и учители); 8. Не съм надута, нито надменна; 9. Научена съм да ценя парите и колкото имам - да ми стигат."

За финал фенка моли миската да сподели как се справя с моментите, когато е объркана и не знае какво да прави: "Лягам си вечер и мисля повече за хубавите неща, които съм преживяла. Пожелавам си нещо, което искам да ми се случи, и започвам следващия ден с нови и по-позитивни мисли. Намирам си нещо смислено, което да правя, и така забравям за депресиите!" - обяснява миската.

Реклама
Реклама
Реклама