Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9535794 www.bgdnes.bg

Пълен ужас: Блатечки и Урумов на косъм от трагедия

Джипът на звездите излита от пътя заради черен лед 

Страшни мигове преживяват Асен Блатечки и Николай Урумов, докато на косъм се разминават от фатална трагедия! Джипът, в който се возят актьорите, излита от пътя заради черен лед!

Двамата за късмет (и техен, и на феновете) се разминават само с уплаха - не понасят физически травми, а за щастие дори и колата не е в тотална щета. Солидното возило обаче се накланя на една страна и Блатечки се оказва заклещен на седалката в колана си.

Реклама

"Един завой по пътя към Севлиево се оказа, че е заледен, и излязохме от пътя, а в същия момент, както разбрах по-късно, се оказа, че съм спукал гума. Колата застана настрани! Ники (Урумов – бел. ред.) успя да излезе, застана до колата и ми каза и аз да изляза. Аз обаче не можех да мръдна, ако си откача колана - падам", разказва за ужасната история с пренебрежение Асен Блатечки.

От тегавата ситуация ги спасяват група случайно преминаващи, които спират до тях, за да им ударят едно рамо във връщането на колата на пътя. "Спряха едни момчета, строилчета, българомохамедани, и ни избутаха на пътя!", благодарен е Блатечки.

Урумов отбелязва, че всъщност най-голямата опасност идвала от факта, че ако в този момент на същия заледен завой поднесе някой ТИР, направо щял да ги отнесе и нямало какво да ги спаси.

Това не е първото автопроизшествие, в което Блатечки участва - неотдавна по градските улици актьорът претърпя кофти случка. Точно към края на снимките на лентата за Буров, за която звездата качи близо 15 кг, Блатечки катастрофира на Т-образно кръстовище. Актьорът кара по осовата линия на платното, а вдясно от него има автомобил, който трябва да завие наляво. Блатечки спира и поглежда шофьора. Струва му се, че и той го вижда, но явно водачът на другия автомобила гледа в другата посока и удря актьора.

Мъжът така се притеснява, че завежда Блатечки в спешен център, купува му лед и му помага да се качи в дома си. В крайна сметка Блатечки се разминава с разтегнати връзки и последните сцени от филма за Буров актьорът снима с изтръпнал от лед и обезболяващи крак.

Реклама
Реклама
Реклама