Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9536081 www.bgdnes.bg

Вили Вуцов се стопи със сауна

20 кила свали бившият треньор на "Левски", спазва строга диета

До неузнаваемост успя да отслабне футболният треньор Велислав Вуцов. 53-годишният бивш наставник на "Левски" направо се е вталил и не прилича на себе си. За това разкриха пред вестника очевидци, които редовно посещават заедно с Вили СПА процедури.

Синът на легендарния национален състезател и селекционер Иван Вуцов имаше сериозни проблеми с наднормените килограми. Вили бе надхвърлил 100 кг и докторите са го уплашили, че спешно трябва да се справи с проблема със затлъстяването. Вуцов прие много тежко развода си с Мисис Нова България 2006 Светлана през 2013 година.

Реклама

Очевидно треньорът вече е преодолял личните проблеми. Вили е успял да се преобрази само за няколко месеца. Неговата тайна е редовно посещение на сауна. Треньорът за последно води "Царско село" през 2018 година, като запази поста си едва 20 дни, а оттогава е без работа. Вуцов е открил тайните лечебни свойства на финландската сауна и парната баня. Той се поти на температура от около 100 градуса по Целзий по няколко пъти на седмица. Посещава СПА комплекса в модерен столичен хотел, където бързо намира нови приятели и не спира да говори на любимата си тема футбол.

Освен това Велислав е минал на много строг хранителен режим. Благодарение на всичко това Вуцов е смъкнал около 20 килограма от телесната си маса, похвалил се самият той пред свои приятели. Футболният специалист не се е откъснал от спортните среди и следи почти всеки един мач от Първа лига, както и своя любим отбор.

"В първенството "Левски" ще намира все по-добър облик. Вярвам, че Славиша Стоянович е добър треньор и тимът ще бъде по-подреден и по-организиран в атака и защита. Искам само да попитам къде са младите? Кой юноша е изиграл три поредни мача като титуляр? При положение че отвсякъде се парадира и се говори, че всички отбори от школата ни са първи в класиранията. След като са лидери, значи там са най-добрите играчи сред децата", критичен бе наскоро Вуцов в телевизионно интервю.

Иначе синовете на Вили са трето поколение футболисти. Светослав и Петъв Вуцови в момента са част от първия състав на "Славия". Вратарят дори пази в първия пролетен кръг срещу ЦСКА-София при загубата с 0:1.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама